Tuinontwerp

De basis van uw tuin begint met een schets

Het tuinontwerp is de basis van uw ideale tuin. We gaan op zoek naar uw wensen en tekenen die in een eerste schets. Zo halen we het maximale uit uw budget. Tijdens de ontwerpfase inspireren wij u op onze projecten pagina, waar u verschillende tuinen vindt. Als u vragen heeft over de indeling van uw tuin of meer over bepaalde materialen wilt weten, laten wij u dit zien. Vul de calculator in en ontdek de mogelijkheden.

Vul calculator in

We gaan op zoek naar uw wensen en gaan die wensen tekenen in een eerste schets. Zo halen we het maximale uit uw budget. 

Tijdens de ontwerpfase inspireren wij u op onze projecten pagina, waar u verschillende tuinen vindt. Als u vragen heeft over de indeling van uw tuin of meer over bepaalde materialen wilt weten, laten wij u dit zien.

Bent u tevreden over het ontwerp, dan hebt u de keuze om deze door ons uit te voeren.

Door het ontwerp weet u waar u aan toe bent. U weet hoe wij uw wensen realiseren en geven u een indicatie van de kosten. Gemiddeld kost een tuinontwerp u €450. Dat is weinig geld voor het resultaat dat u ontvangt. Voor dat bedrag verwerken we al uw wensen in een (3D)tekening. Lees verder als u wilt weten hoe onze ontwerpen eruit zien.

Afspraak is afspraak, wat betekent dat de factuur voor tuinaanleg niet hoger is dan de offerte. Tenminste, als uw wensen niet ineens veel groter worden tijdens de aanleg.

Op onze website vindt u een aantal prachtige tuinen die we hebben ontworpen en aangelegd. Klik op de knop en ontdek onze projecten. Van welke tuinen zou u het liefst eigenaar worden? Klik door naar onze projecten en laat weten welke tuin u aanspreekt, zodat we ook zo’n tuin voor u kunnen ontwerpen. Maak daarna vandaag nog eenvoudig een afspraak voor uw perfecte tuinontwerp in onze showroom of bij u thuis.

Maak een afspraak