Een groene tuin

De basis van uw ideale tuin

Een bewuste keuze voor zoveel mogelijk groen

Een tuin is een belangrijke, maar kostbare investering. Daarom moet u vandaag helemaal tevreden zijn over uw tuin. Maar uw tuin moet ook zeker klaar zijn voor de toekomst. Wij geloven dat hoe groener uw tuin is, hoe beter uw tuin af is voor vandaag en voor de toekomst. 

Want een groene tuin leeft en dat geeft echt beleving, zonder dat u extra tijd kwijt bent aan onderhoud! Een groene tuin is een klein stukje eigen natuur. Natuurlijk is daarin voldoende ruimte voor een terras en klinkers, maar bestrating moet wel functioneel zijn.

Maar wat betekent een groene tuin concreet bij ons?

Meer beplanting en minder bestrating zorgt er bijvoorbeeld voor dat het in de zomer minder warm is op uw terras. 

We houden water vast door borders te vergroten en zorgen zo dat uw terras niet blank staat na een stortbui. Zo blijft uw tuin er ook leefbaar uitzien als het langere tijd droog is. 

En we gebruiken biologische meststoffen, geen kunstmest. U hebt immers echte planten in de tuin, geen kunstplanten. Biologische meststoffen zijn beter voor uw tuin en het milieu en ruiken ook beter dan chemische bestrijdingsmiddelen. 

Als Kok Hoveniers zijn we ook aangesloten bij Loyal Tree, een organisatie die bomen plant als compensatie van CO2 uitstoting.

We willen de natuur van uw tuin graag doorgeven aan de volgende generaties. Ontdek hoe we dat doen tijdens de ontwerpfase en de onderhoudsfase van uw tuin. 

Maak een afspraak