Haal het meeste uit uw budget

Tuinaanleg Ridderkerk

Tuinaanleg Ridderkerk

U bent hier aan het juiste adres, wij graag uw tuinaanleg voor u op! Met onze ruime ervaring hebben we al bij veel mensen die wauw-factor gecreëerd. Ook bij u pakken we graag uw tuinonderhoud en/of tuinaanleg op om die wauw-factor te gaan realiseren!
Ondanks dat we tuinen aanleggen door zowel heel Nederland als dat we gevraagd worden om tuinen in het buitenland aan te leggen, zitten we dicht bij u in de buurt. We zijn gevestigd in Ridderkerk, waardoor we snel aanwezig kunnen zijn, om uw tuinaanleg in Ridderkerk bij u op te pakken!

Ondanks dat alles duurder is geworden, kan het een goede investering zijn om te kiezen voor een nieuwe tuin of het uitbesteden van uw tuinonderhoud. Door het aanleggen en onderhouden van een gezonde, prachtige tuin wordt de waarde van uw woning verhoogd. Daarbij, nog belangrijker, vergroot het uw wooncomfort. Als ervaren hovenier helpen we u heel graag met het creëren van uw eigen stukje paradijs.

Tuinen moeten een plaats van rust zijn, waar we kunnen werken, familie en vrienden uitnodigen of gewoon niets kunnen doen. Wilt u dat uw tuin rustig is ingedeeld en dat kleuren, vormen en materialen een eenheid vormen. We helpen u graag!

Samen gaan we voor een tuin waar u jarenlang zonder zorgen van geniet, weinig onderhoud en weinig kosten aan heeft!

We hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het oppakken van tuinaanleg in Ridderkerk. Wilt u meer weten over Kok Hoveniers? Klik dan op onderstaande knop.

 

Leer Kok Hoveniers kennen

Waarom het slim is om te kiezen voor Kok hoveniers voor uw tuinaanleg in Ridderkerk

Los van onze jarenlange ervaring en tal van tevreden klanten, prijzen we ons erom dat we maatwerk en kwaliteit leveren. We willen samen met u uw droomtuin realiseren, maar dan wel op zo’n manier dat u er jarenlang plezier van heeft. Niet alleen woorden, maar daden, daar houden wij van. Om aan te tonen dat wij achter onze kwaliteit staan, krijgt u een jaar garantie op alles wat wij aanleggen. 

Daarbij kunt u zien waar wij onze materialen vandaan halen. Als u bij ons langskomt bij onze locatie in Ridderkerk, kunt u bij onze leverancier de materialen bekijken. Onze leverancier zit recht tegenover ons. Hier bieden ze veel verschillende producten aan zoals o.a. tuinafscheidingen, bestrating, exclusief tuinhout, vijvers en veranda’s. 

Als u bij ons langskomt, kunnen we u voorzien van advies voor uw tuin, uitleg geven waarom de ene keuze beter is dan de andere en met u sparren over de mogelijkheden voor uw tuin. Eventueel is die informatie meteen bruikbaar, mocht u van onze diensten gebruik willen maken. Interesse om langs te komen en te kijken welke mogelijkheden er zijn? Maak gerust een afspraak!

Inspiratie nodig voor uw eigen tuinaanleg in Ridderkerk ?

Om inspiratie op te doen verwijzen we u graag door naar onze projecten pagina. Laat u inspireren door onze aangelegde tuinen, of combineer sommige aspecten met uw eigen droomtuin. Hoe uw droomtuin er ook uitziet, we helpen u graag om deze droom in een realiteit te veranderen.

Wilt u liever dat onze hovenier bij u thuis langskomt om samen met u een maatwerk plan te maken? Geen probleem! Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Klik hier voor tuininspiratie

Tuinaanleg Ridderkerk

Nog maar 3 stappen verwijderd van uw droomtuin

De 1e stap: We ontwerpen uw droomtuin

Bij Kok hoveniers voorzien we u graag van passend advies en helpen we u uw droomtuin te realiseren. Maar het is voor ons ook heel belangrijk om u actief te betrekken bij het ontwerpen van uw tuin, aangezien het de tuin is waar u nog jaren van wil gaan genieten.

U bent dan ook van harte welkom in Ridderkerk, of we sturen onze hovenier om bij u thuis langs te komen. We maken duidelijke afspraken, waarbij we de lijnen kort houden. Zo blijft u op de hoogte en houden wij onze gewaardeerde klanten tevreden. Samen met u maken we een planning en een realistische inschatting wat de kosten en het benodigde tijdsbestek ongeveer zal zijn.

Heeft u al een tuinontwerp klaar waar u mee aan de slag wilt? Geen enkel probleem, we nemen dit tuinontwerp in Ridderkerk samen met u door en kunnen nog ondersteunen met eventueel advies.

Of u dus al een ontwerp heeft of niet, we denken en kijken graag met u mee! Neem vandaag nog contact op!

De 2e stap: De aanleg van uw droomtuin

Hebben we een tuinontwerp waar u helemaal tevreden over bent, dan gaan we hierna zo snel mogelijk aan de slag om uw tuin te realiseren. Nu we weten hoe de tuin eruit komt te zien, kunnen we gaan starten. Wij zorgen voor de kwaliteitsmaterialen vanuit onze leverancier en zorgen dat uw droomtuin gerealiseerd wordt.

De 3e stap: Genieten van uw droomtuin

Uw tuin is af, u kunt dus heerlijk gaan genieten van uw nieuwe tuin. Maar, niet geheel onbelangrijk, uw tuin heeft onderhoud nodig. Het is erg belangrijk dat dit op de goede manier gebeurt. Als het onderhoud niet goed gebeurt, geniet u minder van uw tuin en kan het ook nog eens als een tijdsintensief obstakel gaan voelen. Om dit te voorkomen, ondersteunen we u graag in het behouden van de tuin hoe u de tuin bedoeld heeft. Een gezonde tuin, is een toekomstbestendige tuin. En wie kan die nu beter onderhouden dan de hovenier die de tuin heeft aangelegd.

We bieden onze diensten om uw tuin gezond te houden flexibel aan. We kunnen dit op vaste basis, maandelijks, per kwartaal, of twee keer per jaar aanbieden. Natuurlijk kan dit ook op oproepbasis. Bij onderhoud kunt u denken aan het winterklaar maken van uw tuin, een zomersnoei of een voorjaarsbeurt. We denken graag met u mee!

Mogen wij uw tuinaanleg in Ridderkerk oppakken? Neem vandaag nog contact op, of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Maak een afspraak