Haal het meeste uit uw budget

De juiste hovenier voor aanleg en onderhoud van uw tuin in Papendrecht

Wilt u het onderhoud van uw tuin uitbesteden aan een goede hovenier uit de buurt van Papendrecht? Of wilt u uw tuin (opnieuw) laten ontwerpen en aanleggen? Onze hoveniers helpen u graag. 

Bekijk onze tuinen

Wilt u meer weten over tuinaanleg of tuinonderhoud van uw tuin in Papendrecht

Vanuit uw wensen realiseren en behouden wij uw gewenste tuin. Wij weten uit ervaring wanneer een tuin praktisch is én de juiste uitstraling heeft. Bij ons hoveniersbedrijf uit de buurt van Rotterdam investeert u in een tuin waar u nu, maar ook over een paar jaar, nog steeds zeer tevreden over bent. 

Het is belangrijk dat uw tuin in Papendrecht u geluk brengt

Uit onderzoek van het CBS blijkt dat steeds minder mensen blij zijn met hun woning en tuin. Veel mensen vinden hun tuin te klein, maar ze vinden ook dat hun tuin onvoldoende onderhouden wordt. 

Wij zien dat steeds meer mensen kiezen voor een grijze tuin met veel bestrating, in plaats van een groene tuin met veel beplanting. En dat terwijl bewezen is dat uw tuin voor tuingeluk zorgt als die voor meer dan de helft uit beplanting bestaat. Vaak is een groene tuin wel de wens, maar ontbreekt de tijd om veel groen te verzorgen.

Als u een van deze situaties herkent, realiseren wij graag met u een tuin waar u wel gelukkig mee bent. We kunnen uw tuin anders, mooier en slimmer indelen zodat die zelfs groter lijkt. 

Een ideale, onderhoudsvriendelijke tuin

Met de juiste inrichting krijgt u de tuin in Papendrecht die u zoekt. We maken het onderhoud van die ideale tuin eenvoudiger. Dat doen we bijvoorbeeld door borders slim in te delen, diepte te creëren met behulp van bomen of een onderhoudsvriendelijke grasmat. Uiteindelijk ontwerpen we uw ideale tuin en leggen we die aan binnen uw budget.

Als u toch nog tijd te weinig hebt voor tuinonderhoud, schakelt u dan onze hulp in, dan helpen wij u met het behoud van uw tuin. Door ons heeft u geen omkijken naar uw tuin, want u hoeft er niet te werken in uw vrije tijd. In die tijd geniet u juist van de rust.

Hoe ziet uw ideale tuin er in Papendrecht uit? Bekijk onze projecten en ontdek of uw droomtuin lijkt een van onze gerealiseerde tuinen. 

Bekijk onze projecten

Hovenier Papendrecht

De voordelen van ons hoveniersbedrijf

Waarom zou u kiezen voor Kok Hoveniers uit de buurt van Papendrecht? Omdat wij drie unieke kenmerken hebben: 

1. Een inspirerende showtuin

We hebben een showtuin in Ridderkerk met een aantal tuinen in diverse tuinstijlen tijdens een rondleiding. We laten uiteenlopende materialen en producten zien, die we voor uw tuin kunnen gebruiken. Denk aan verschillende schuttingen, houten terrassen, bestratingen of een vijver. In onze showtuin laten we zien waarom we sommige keuzes maken, omdat een indeling die u in gedachten hebt of combinatie van materialen niet altijd praktisch is. 

Bekijk onze showroompagina om een indruk te krijgen. 

2. Gratis tuinadvies op zaterdag

Als u zelf uw tuin wilt onderhouden of graag in de tuin klust, kan het zijn dat u er niet helemaal uitkomt. Bijvoorbeeld als u niet weet hoe u uw bomen moet snoeien of uw vijver het beste schoonmaakt. Elke zaterdag kunt u op afspraak gratis advies van onze hoveniers ontvangen, of wij uw tuin hebben aangelegd of niet.

Maak vrijblijvend een afspraak om langs te komen. 

3. Uitgebreid (mediterraan) beplantingsadvies

Ons hoveniersbedrijf werkt veel samen met Citytree en Snoei Tuinmaterialen. Zij hebben allebei een eigen showroom in Ridderkerk: Citytree naast ons en Snoei Tuinmaterialen tegenover ons. 

Bij Citytree kopen we onze (mediterrane) bomen in, bij hen doet u inspiratie op voor uw beplanting. Bij Snoei Tuinmaterialen halen we tuinmaterialen. In hun showroom vindt u de mooiste tuinafscheidingen, maar vindt u ook inspiratie voor uw vijver, veranda, terrasoverkapping of…

Zij leveren ons de juiste materialen voor uw tuin met een goede prijs-kwaliteitverhouding, terwijl u bespaart op bezorgkosten.

Maak hier een afspraak

Hovenier Papendrecht

Wij realiseren en onderhouden uw tuin in drie stappen: 

Besteed het ontwerp, de realisatie en het onderhoud in Papendrecht uit

We hebben al veel tuinen in uw regio ontworpen, aangelegd of onderhouden, maar met welke dienst moggen wij u verder helpen? 

Kunnen wij u helpen met een nieuw tuinontwerp?

Tijdens de ontwerpfase zetten we uw wensen op papier en visualiseren we uw droomtuin. Daarnaast weet u welke financiële en investering nodig is voor de aanleg van uw nieuwe tuin en hoeveel tijd we nodig hebben. Een ontwerp kost bij ons gemiddeld €250. 

We komen graag bij u langs om uw huidige situatie in kaart te brengen en de mogelijkheden te ontdekken. 

Tuinontwerp Rotterdam

Mogen onze hoveniers uw tuin aanleggen?

We leggen uw tuin aan volgens uw tuinontwerp, met oog voor elk detail. Tijdens de aanleg ervaart u het kwaliteitsverschil tussen een goede hovenier en Kok Hoveniers.  

We rekenen bij tuinaanleg geen vast uurtarief, maar een prijs per vierkante meter tussen de €100 en €250. 

Wilt u dat wij uw tuin in Papendrecht onderhouden?

Tuinonderhoud kan op basis van vaste momenten (elke week, maand, kwartaal of half jaar) of op verzoek. Hoe gaat dat in zijn werk? U ontvangt van ons een offerte. Na uw akkoord voeren we het onderhoud uit. Op basis van nacalculatie ontvangt u een factuur, die bijna altijd voordeliger is dan voorcalculatie. 

Wilt u weten wat u kwijt bent als u tuinonderhoud aan ons uitbesteed? Vraag vandaag nog een gratis offerte aan, zonder dat u ergens aan vast zit. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan