Haalt het meeste uit uw budget

Besteed de aanleg van uw tuin in Zwijndrecht uit aan de juiste hovenier

Bent u op zoek naar een hovenier die het maximale uit uw budget haalt? Dan leggen wij de tuin in Zwijndrecht aan die u voor ogen hebt.

Bekijk onze tuinen

Een hovenier die een tuin in Zwijndrecht aanlegt waar u echt blij van wordt

Het kan zijn dat u al precies weet hoe uw tuin in Zwijndrecht eruit moet zien, maar het is ook mogelijk dat u zich wilt laten inspireren en adviseren. Daarnaast is het de vraag of u al een tuinontwerp heeft of dat die nog gemaakt moet worden. Want voordat we beginnen met de aanleg van uw nieuwe tuin moeten we met heel wat factoren rekening houden. Het begint met een ideaal ontwerp, maar na de realisatie begint het onderhoud. En tuinonderhoud gaat verder dan grasmaaien, de stoep vegen of een paar bomen en planten snoeien.

In welke fase u zich ook bevindt, het is belangrijk dat u weet hoe uw ideale tuin eruit ziet. Omdat u uniek bent, hebt u unieke wensen en eisen. Denk aan de voorkeur voor bepaalde kleuren, materialen, planten of bomen, wel of geen vijver vijver, een groendak of… Maar ook de situatie van uw tuin is uniek. Denk aan de bodem, lichtinval en schaduwen en de maten van uw tuin. Het type woning is bepalend en ten slotte kan het zijn dat u alleen uw voortuin, achtertuin of allebei wilt aanleggen. 

Of het nu gaat om een budgetvriendelijke tuin of een tuin van meer dan € 100.000,00: wat zijn uw wensen en eisen bij de aanleg van uw tuin? Ontdek of die aansluiten bij onze mogelijkheden. Stel daar vrijblijvend een vraag over. 

Neem daarvoor contact op

Lees verder en ontdek de voordelen van Kok Hoveniers, de hovenier uit de regio Spijkenisse en Rotterdam, waardoor u weet waarom wij uw perfecte tuin zullen aanleggen.

Tuinaanleg Zwijndrecht

Waarom zou u uw tuin in Zwijndrecht door ons laten realiseren? 

Moderne en duurzame showtuin

De tuinen die wij voor onze klanten aanleggen zijn een combinatie van groene, duurzame en technische ontwikkelingen. Het resultaat is een moderne tuin in Zwijndrecht die klaar is voor de toekomst. Hoe onze tuinen er ongeveer uitzien, kunt u zien in onze showtuinen in Ridderkerk. Tijdens de ontwerp- en de aanlegfase mag u daar gratis langskomen voor advies en inspiratie.  

Vaste leveranciers zijn ook gevestigd in Ridderkerk

De materialen die wij gebruiken voor uw tuin, kopen we bij twee vaste leveranciers in. Die twee leveranciers zitten beiden in Ridderkerk en zijn op een minuut afstand van ons hoveniersbedrijf gevestigd. Dat betekent dat u bij onze leveranciers inspiratie op kunt doen en zelf bij hen de materialen van uw tuin kunt uitzoeken. 

U ontdekt ten slotte het beste bij een bezoek aan onze leveranciers de kwaliteit van de materialen die wij gebruiken. En als u een klacht of probleem heeft, bieden we snel een oplossing. U bent daarnaast verzekerd van een mooie tuin, want we geven u – bij normaal onderhoud – na oplevering een jaar garantie op uw tuin.

Gratis advies over tuinonderhoud

Wanneer wij uw tuin in Zwijndrecht aangelegd hebben, kunt u altijd gratis bij ons terecht. Elke zaterdag kunt u namelijk uw vragen stellen aan onze hoveniers in onze showtuin. Denk aan vragen over het onderhoud van uw grasmat of hoe u de mediterrane bomen het beste snoeit. We geven u praktische tips en adviezen en denken graag met u mee als u er niet helemaal uitkomt. 

Bent u voornemens om uw tuin opnieuw in te richten? Dan is het nu de tijd om alvast met het voorbereidende werk te beginnen: een goed tuinontwerp. Wilt u weten hoe onze tuinontwerpen eruit zien?

Bekijk onze gerealiseerde ontwerpen

Tuinontwerp Rotterdam en Tuinaanleg Rotterdam

Een goede inrichting van uw tuin in Zwijndrecht 

Een goed ingerichte tuin heeft de uitstraling die u echt mooi vindt, maar is ook groen en duurzaam. Een tuin waarin een evenwicht bestaat tussen bestrating en beplanting is een tuin die u de meeste rust en ontspanning geeft. Zo gaan wij voor het beste en meest gezonde resultaat. Bij voorkeur leggen wij daarom uw tuin aan met zoveel mogelijk groen daarin.  

Dit kost tuinaanleg ongeveer

Een exacte prijs van tuinaanleg in Zwijndrecht valt online niet te zeggen. We vragen geen tarief per uur, maar rekenen aan de hand van uw wensen en eisen een kostprijs per meter uit. Dat betekent dat we voor iedereen een tuin aanleggen die past bij het beschikbare budget. Een indicatie kunnen we u wel geven: houd bij de aanleg van uw tuin rekening met een bedrag tussen de €100,00 en € 250,00 per vierkante meter.  

Wilt u weten wat de aanleg van uw tuin precies gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte op, zodat u weet wat u maximaal dient te betalen voor de aanleg van uw tuin. Want afspraak is afspraak. 

Maak vrijblijvend een afspraak

Tuinaanleg Rotterdam