Haalt het meeste uit uw budget

Tuinaanleg Zwijndrecht

Bent u op zoek naar een hovenier die het maximale uit uw budget haalt? Dan leggen wij de tuin in Zwijndrecht aan die u voor ogen hebt.

Bekijk onze tuinen

Tuinaanleg Zwijndrecht

Het kan zijn dat u al precies weet hoe uw tuinaanleg in Zwijndrecht eruit moet zien, maar het is ook mogelijk dat u zich wilt laten inspireren en adviseren. Daarnaast is het de vraag of u al een tuinontwerp heeft of dat die nog gemaakt moet worden. Want voordat we beginnen met de aanleg van uw nieuwe tuin moeten we met heel wat factoren rekening houden. Het begint met een ideaal ontwerp, maar na de realisatie begint het onderhoud. En tuinonderhoud gaat verder dan grasmaaien, de stoep vegen of een paar bomen en planten snoeien.

In welke fase u zich ook bevindt, het is belangrijk dat u weet hoe uw ideale tuin eruit ziet. Omdat uw tuin uniek is, heeft u unieke wensen en eisen. Denk aan de voorkeur voor bepaalde kleuren, materialen, planten en bomen, wel of geen vijver, een groendak of… Maar ook de situatie van uw tuin is uniek. Denk aan de bodem, lichtinval en schaduwen en de maten van uw tuin. Het type woning is bepalend en ten slotte kan het zijn dat u alleen uw voortuin, achtertuin of allebei wilt aanleggen. 

Of het nu gaat om een budgetvriendelijke tuin of een tuin van meer dan een ton: wat zijn uw wensen en eisen bij uw tuinaanleg in Zwijndrecht? Ontdek of die aansluiten bij onze mogelijkheden. Neem contact op en stel vrijblijvend je vraag.

Neem contact op

Lees verder en ontdek de voordelen van Kok Hoveniers, de hovenier uit de regio Zwijndrecht en Rotterdam, waardoor u weet waarom wij uw perfecte tuin zullen aanleggen.

Tuinaanleg Zwijndrecht

Waarom kiezen voor Kok Hoveniers?

Bent u aan het overwegen een tuin (op)nieuw aan te leggen? Twijfelt u of het beter is voor uw tuin om het onderhoud uit te besteden? Als u gratis advies wilt, of even wilt sparren nodigen we u van harte uit een afspraak te maken en vervolgens langs te komen bij onze locatie in Ridderkerk. Eventuele uitkomsten kunnen we in een opzetje zetten, mocht u dit willen.

Een groot voordeel wanneer u bij ons langskomt in Ridderkerk is dat onze leverancier van de materialen die wij gebruiken aan de overkant gevestigd is. Hierdoor kunt u de materialen bezichtigen en een overwogen keuze maken welke materialen u wel of niet wilt. Het is dus zeker de moeite waard om even langs te komen! Heeft u interesse om een afspraak te maken? Klik dan op onderstaande knop!

Tuinaanleg in Zwijndrecht

Het doel van Kok Hoveniers is om uw droomtuin te realiseren, naar uw wensen, smaak en budget. Het kan wel eens voelen als een uitdaging om uw ideale tuin te beschrijven. Er zijn zoveel opties, maar wat is er allemaal mogelijk in uw tuin… Om u hiermee te helpen verwijzen we u graag via onderstaande knop naar onze projecten pagina voor inspiratie. Wie weet ontdekt u uw droomtuin!

Bij Kok Hoveniers vinden we het belangrijk dat we betrouwbaar zijn, afspraak is afspraak. Als wij uw tuin aanleggen, houden we ons aan de afspraken, leveren we kwaliteit en denken we met u mee om de tuin toekomstbestendig aan te leggen. U krijgt dan ook een jaar garantie op alles wat wij aanleggen in uw tuin, zo voegen wij daad bij ons woord!

Bekijk onze gerealiseerde ontwerpen

Tuinaanleg Zwijndrecht

Een goede inrichting van uw tuin 

Een goed ingerichte tuin heeft de uitstraling die u echt mooi vindt, maar is ook groen en duurzaam. Een tuin waarin een evenwicht bestaat tussen bestrating en beplanting is een tuin die u de meeste rust en ontspanning geeft. Zo gaan wij voor het beste en meest gezonde resultaat. Bij voorkeur leggen wij daarom uw tuin aan met zoveel mogelijk groen daarin.  

Wat kost uw tuinaanleg in Zwijndrecht?

Een exacte prijs van tuinaanleg valt online niet te zeggen. We vragen geen tarief per uur, maar rekenen aan de hand van uw wensen en eisen een kostprijs per meter uit. Dat betekent dat we voor iedereen een tuin aanleggen die past bij het beschikbare budget.

Wilt u weten wat uw tuinaanleg in Zwijndrecht precies gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte op, zodat u weet wat u maximaal dient te betalen voor de aanleg van uw tuin.

Maak vrijblijvend een afspraak

Tuinaanleg Zwijndrecht