Haal het meeste uit uw budget

De juiste hovenier voor aanleg en onderhoud van uw tuin in Rotterdam

Heeft u te weinig tijd voor tuinonderhoud of wilt u eens iets heel anders met uw tuin? Wilt u net als onze honderden klanten een prachtige tuin in Rotterdam die er het hele jaar mooi uitziet en waar u trots op bent? Laat dan uw tuin door onze hoveniers ontwerpen, aanleggen en onderhouden. 

Bekijk onze tuinen

Wilt u meer weten over tuinaanleg of tuinonderhoud van uw tuin in Rotterdam 

We leggen tuinen aan door het hele land (en zelfs in het buitenland). Maar als u uw tuin in Rotterdam in onze handen legt, profiteert u dat ons beroemd hoveniersbedrijf uit Ridderkerk komt: want voor onze werkzaamheden betaalt u bijna geen voorrijkosten en zijn we snel aanwezig bij service en garantie.

Het is u misschien niet ontgaan, dat de aanleg van tuinen en tuinonderhoud duurder geworden is. Stijgende personeelskosten en prijzen van planten en bomen, maar ook de kostprijs van het afvoeren van grond zorgde de afgelopen jaren dat de prijs van hoveniers omhoog ging. De investering in een nieuwe tuin of het uitbesteden van tuinonderhoud is daardoor een uitgave die goed overwogen moet worden. Maar met de juiste afwegingen is dit een investering die u bij Kok Hoveniers zeker terugverdient: Wij vergroten uw wooncomfort, wat onbetaalbaar is, én verhogen de waarde van uw woning. 

Wilt u verder weten wat ons hoveniersbedrijf uit de buurt van Rotterdam echt uniek maakt?

Klik dan hier

Hovenier Rotterdam Kok Hoveniers

De voordelen van ons hoveniersbedrijf

Wanneer u uw tuin laat ontwerpen, aanleggen of laten onderhouden door Kok Hoveniers, profiteert u van een aantal unieke voordelen. 

Allereerst heeft ons hoveniersbedrijf een showtuin in Ridderkerk, waar u meerdere tuinen in verschillende stijlen vindt. Tijdens de ontwerpfase kunt u daar inspiratie opdoen. We laten u er ook graag zien waarom we uit esthetisch en praktisch oogpunt een bepaalde keuze maken.  

Op hetzelfde terrein vindt u het bedrijf Citytree en aan de overkant vindt u Snoei Tuinmaterialen. Citytree is gespecialiseerd in exclusieve mediterrane beplanting, Snoei Tuinmaterialen is leverancier van onder andere tuinafscheidingen, maar ook van bestrating, exclusief tuinhout, vijvers en veranda’s. Zo ontvangt u het beste advies voor tuinmaterialen en beplanting en bespaart u op transportkosten. 

Ten slotte kunt u op zaterdag op afspraak langskomen in Ridderkerk voor gratis tuinadvies. In onze showtuin geven wij u praktische tips voor het onderhoud van uw tuin in Rotterdam. Ook dit is een mooi moment om tuininspiratie op te doen. Verschillende tuinstijlen, veel materialen en een groot assortiment plantenbakken: bij ons ontdekt u wat nog ontbreekt in uw tuin. 

Gerealiseerde tuinen in Rotterdam en omgeving

U heeft een eigen smaak, eisen en wensen en een budget. Iedere tuin heeft net iets andere afmetingen en is anders ingedeeld. Uw tuin vraagt daarom om een speciaal plan en een eigen aanpak. 

Vind u het lastig om uw ideale tuin te beschrijven, maar spreken onze gerealiseerde tuinen u wel aan? Op onze projectpagina vindt u tuinen die we ontworpen en aangelegd hebben. Laat u inspireren door onze tuinen en ontdek u of onze stijl en mogelijkheden aansluiten bij wat u zoekt. 

De afgelopen jaren kozen de meeste van onze klanten, naast onze stijl, voor onze kwaliteit en zekerheid. Niet voor niets krijgt u een jaar garantie op alles wat wij aanleggen in uw tuin (mits u uw tuin goed onderhoudt).

Laat u inspireren

Kok Hoveniers Rotterdam

Wij realiseren en onderhouden uw tuin in drie stappen: 

De ontwerpfase van uw tuin

Hoe ziet uw ideale tuin eruit? Tijdens een bezoek aan uw tuin of aan onze showtuin ontdekken uw wensen, eisen en budget. We geven u dan een goede inschatting van de benodigde werkzaamheden, tijd en kosten. 

De kosten zijn afhankelijk van uw voor- en achtertuin. Gemiddeld is de prijs van een tuinontwerp van een achtertuin zo’n €250. 

Tuinontwerp Rotterdam

Het aanleggen van uw tuin in Rotterdam

De realisatie van uw tuinontwerp volgt zo snel mogelijk na uw goedkeuring van de offerte. Terwijl wij uw tuin aanleggen, zorgen wij voor de juiste materialen. Wij garant voor de kwaliteit van de materialen: is er iets mis met de materialen dan lossen wij dit probleem op. Zo verzekeren wij u dat uw tuin wordt zoals u wilt. 

We hanteren niet een vast uurtarief. Onze prijs ligt tussen de €100 en de €250 per m2, afhankelijk van uw wensen.

De onderhoudsfase van uw tuin

Als u niet toekomt aan het onderhoud van uw tuin, kunt u het tuinonderhoud uitbesteden aan onze hoveniers. 

Dit kan op vaste basis, maandelijks, elk kwartaal of twee keer per jaar. Denk bijvoorbeeld aan een voorjaarsbeurt, een zomersnoei of het winterklaar maken van uw tuin. 

Daarnaast kunt u ons op oproepbasis inhuren. Dat gebeurt elke keer op basis van een persoonlijke offerte. 

Wilt u op korte termijn uw tuin opnieuw laten ontwerpen of onderhouden? Neem dan contact op of vraag vandaag nog een offerte aan. Ontdek de kosten en de voordelen van ons hoveniersbedrijf uit Rotterdam.

Maak vrijblijvend een afspraak

Regio Rotterdam hovenier
Tuinaanleg Hendrik Ido Ambacht