Haal het meeste uit uw budget

De juiste hovenier voor aanleg en onderhoud van uw tuin in Hendrik Ido Ambacht

Wilt u het onderhoud van uw tuin uitbesteden aan een goede hovenier uit de buurt van Hendrik Ido Ambacht? Of wilt u uw tuin (opnieuw) laten ontwerpen en aanleggen? Onze hoveniers helpen u graag. 

Bekijk onze tuinen

Wilt u meer weten over tuinaanleg of tuinonderhoud van uw tuin in Hendrik Ido Ambacht

Vanuit uw wensen realiseren en behouden wij uw gewenste tuin in Hendrik Ido Ambacht. Wij weten uit ervaring wanneer een tuin praktisch is én de juiste uitstraling heeft. Bij ons hoveniersbedrijf uit de buurt van Rotterdam investeert u in een tuin waar u nu, maar ook over een paar jaar, nog steeds zeer tevreden over bent. 

Het is belangrijk dat uw tuin in Hendrik Ido Ambacht u geluk brengt

Uit onderzoek van het CBS blijkt dat steeds minder mensen blij zijn met hun woning en tuin. Veel mensen vinden hun tuin te klein, maar ze vinden ook dat hun tuin onvoldoende onderhouden wordt. 

Wij zien dat steeds meer mensen kiezen voor een grijze tuin met veel bestrating, in plaats van een groene tuin met veel beplanting. En dat terwijl bewezen is dat uw tuin voor tuingeluk zorgt als die voor meer dan de helft uit beplanting bestaat. Vaak is een groene tuin wel de wens, maar ontbreekt de tijd om veel groen te verzorgen.

Als u een van deze situaties herkent, realiseren wij graag met u een tuin waar u wel gelukkig mee bent. We kunnen uw tuin anders, mooier en slimmer indelen zodat die zelfs groter lijkt. 

Een ideale, onderhoudsvriendelijke tuin in Hendrik Ido Ambacht

Met de juiste inrichting krijgt u de tuin in Hendrik Ido Ambacht die u zoekt. We maken het onderhoud van die ideale tuin eenvoudiger. Dat doen we bijvoorbeeld door borders slim in te delen, diepte te creëren met behulp van bomen of een onderhoudsvriendelijke grasmat. Uiteindelijk ontwerpen we uw ideale tuin en leggen we die aan binnen uw budget.

Als u toch nog tijd te weinig hebt voor tuinonderhoud, schakelt u dan onze hulp in, dan helpen wij u met het behoud van uw tuin. Door ons heeft u geen omkijken naar uw tuin, want u hoeft er niet te werken in uw vrije tijd. In die tijd geniet u juist van de rust.

Hoe ziet uw ideale tuin er in Hendrik Ido Ambacht uit? Bekijk onze projecten en ontdek of uw droomtuin lijkt een van onze gerealiseerde tuinen. 

Bekijk onze projecten

Hovenier Hendrik Ido Ambacht

Waarom zou u kiezen voor ons hoveniersbedrijf?

Waarom zou u kiezen voor Kok Hoveniers uit de buurt van Hendrik Ido Ambacht? Omdat wij ons onderscheiden op drie punten:

1. Inspiratie voor uw ontwerp in onze showtuin

In onze showtuin in Ridderkerk geven wij u inspiratie voor uw eigen tuinontwerp. In de aangelegde tuinen ziet u verschillende tuinstijlen terug.

We laten indelingen, mogelijkheden en materialen voor uw tuin zien. Dankzij de showtuin kunnen we dit goed aan u laten zien. Zo stemmen we uw ontwerp perfect op uw wensen af. We gaan voor mooiste tuin en zorgen ervoor dat de combinatie van materialen en de indeling ook praktisch op elkaar aansluiten. 

Bekijk onze showroompagina om een indruk te krijgen. 

2. Gratis tuinadvies in onze showtuin

Wilt u uw tuin zelf onderhouden of rommelt u er graag in, maar zou u soms graag goed advies ontvangen? Als u vragen hebt over uw tuin, kunt u elke zaterdag gratis een afspraak maken voor advies in onze showtuin. Denk aan vragen over het schoonmaken van uw terras of over het groen houden van uw gazon. 

Maak vrijblijvend een afspraak om langs te komen. 

Maak hier een afspraak

3. U kunt onze leveranciers in Ridderkerk bezoeken

Wilt u de materialen van uw nieuwe tuin in Hendrik Ido Ambacht eerst zien? Onze leveranciers zijn Citytree en Snoei Tuinmaterialen. Zij hebben net als wij een showroom in Ridderkerk, beide op loopafstand van ons hoveniersbedrijf. Bij Citytree krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden van (mediterrane) bomen. Snoei Tuinmaterialen levert onze tuinafscheidingen, het hout voor een veranda, klinkers en tegels en vijvers.

Hovenier Hendrik Ido Ambacht


Van tuinontwerp, naar realisatie tot tuinonderhoud in Hendrik Ido Ambacht

We hebben al veel tuinen ontworpen, aangelegd en onderhouden in uw regio, maar hoe mogen we u helpen?

Met een nieuw tuinontwerp

Een nieuwe tuin begint met een goed tuinontwerp. We ontwerpen uw ideale tuin aan de hand van uw wensen en geven u meteen een indicatie van de kosten en benodigde tijd. Een tuinontwerp kost bij ons ongeveer €250. 

We komen graag bij u langs om uw huidige situatie in kaart te brengen en de mogelijkheden te ontdekken. 

Tuinontwerp Rotterdam

Door uw nieuwe tuin aan te leggen

We leggen aan de hand van het ontwerp uw tuin aan. U ziet onze focus op details en kwaliteit terug in het resultaat. Het aanleggen van uw tuin kost tussen de €100 en €250 per vierkante meter. We rekenen in plaats van een uurtarief. 

Door uw tuin te onderhoud

U kunt het onderhoud van uw tuin op vaste basis uitbesteden (wekelijks, maandelijks, per kwartaal of per half jaar) of op oproepbasis. Vooraf ontvangt u een offerte op maat, we factureren op basis van werkelijke kosten. Hierdoor bent u altijd voordeliger uit dan vooraf betalen. 

Wilt u weten wat u kwijt bent als u tuinonderhoud aan ons uitbesteedt? Vraag vandaag nog een gratis offerte aan. U zit nergens aan vast. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan