Haalt het meeste uit uw budget

Besteed de aanleg van uw tuin in Delft uit aan de juiste hovenier

Wilt u een prachtige tuin laten aanleggen door een hovenier uit de buurt van Delft? Kiest u voor ons, dan ontdekt u dat wij het meeste uit uw budget halen en een tuin  realiseren waar u de komende jaren van geniet.

Bekijk onze tuinen

Wij halen het meeste uit uw tuin in Delft als u tuinaanleg aan ons uitbesteedt

Wij gaan voor een duurzame tuin, die mooi is en praktisch is ingericht. Maar dan wel zoals u het mooi vindt. 

Ziet u uw tuin als uitbreiding van uw woonkamer? Dat is de ontwikkeling die wij steeds meer zien bij onze klanten. Maar we zien ook dat we in Nederland steeds minder tijd en ruimte hebben om een tuin goed te onderhouden. Tijdens de aanleg van uw tuin houden we met beide ontwikkelingen rekening.

Dat betekent dat uw tuin uw leven moet verrijken, rust moet geven en energie moet opleveren. De tuin is een ruimte die zorgt voor ontspanning en omdat iedereen zich anders ontspant en een andere smaak heeft, is het belangrijk dat we scherp hebben hoe uw ideale tuin er volgens u uitziet. 

De indeling van uw tuin wordt bepaald in het tuinontwerp, helemaal afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren. Heeft u al een tuinontwerp? Dan gaan we, na uw akkoord op de offerte, snel aan de slag met de voorbereidingen. Heeft u nog geen tuinontwerp? Dan beginnen met een uitgebreide inventarisatie in onze showtuin of bij u thuis in Delft. Want we kunnen geen goede tuin aanleggen, zonder eerst uw ideale tuin op tekening te hebben. 

Eenvoudig of luxe? Waar uw wensen ook het best bij passen, we brengen uw tuindromen dichterbij. Past onze stijl bij uw wensen en eisen? Ontdek dan onze werkwijze of stel vrijblijvend een vraag over de mogelijkheden.

Stel hier uw vraag

Of lees verder en ontdek de voordelen van Kok Hoveniers, de hovenier uit de regio Delft en Rotterdam, waardoor u weet waarom wij uw perfecte tuin zullen aanleggen.

Tuinaanleg Delft

Waarom zou u uw tuin door ons laten realiseren? 

Moderne en duurzame showtuin

De tuinen die wij voor onze klanten aanleggen zijn een combinatie van groene, duurzame en technische ontwikkelingen. Het resultaat is een moderne tuin die klaar is voor de toekomst. Hoe onze tuinen er ongeveer uitzien, kunt u zien in onze showtuinen in Ridderkerk. Tijdens de ontwerp- en de aanlegfase mag u daar gratis langskomen voor advies en inspiratie.  

Vaste leveranciers zijn ook gevestigd in Ridderkerk

De materialen die wij gebruiken voor uw tuin, kopen we bij twee vaste leveranciers in. Die twee leveranciers zitten beiden in Ridderkerk en zijn op een minuut afstand van ons hoveniersbedrijf gevestigd. Dat betekent dat u bij onze leveranciers inspiratie op kunt doen en zelf bij hen de materialen van uw tuin kunt uitzoeken. 

U ontdekt ten slotte het beste bij een bezoek aan onze leveranciers de kwaliteit van de materialen die wij gebruiken. En als u een klacht of probleem heeft, bieden we snel een oplossing. U bent daarnaast verzekerd van een mooie tuin, want we geven u – bij normaal onderhoud – na oplevering een jaar garantie op uw tuin.

Gratis advies over tuinonderhoud

Wanneer wij uw tuin in Delft aangelegd hebben, kunt u altijd gratis vanuit Delft bij ons terecht. Elke zaterdag kunt u namelijk uw vragen stellen aan onze hoveniers in onze showtuin. Denk aan vragen over het onderhoud van uw grasmat of hoe u de mediterrane bomen het beste snoeit. We geven u praktische tips en adviezen en denken graag met u mee als u er niet helemaal uitkomt. 

Bent u voornemens om uw tuin opnieuw in te richten? Dan is het nu de tijd om alvast met het voorbereidende werk te beginnen: een goed tuinontwerp. Wilt u weten hoe onze tuinontwerpen eruit zien?

Bekijk onze gerealiseerde ontwerpen

Tuinontwerp Rotterdam en Tuinaanleg Rotterdam

Een goede inrichting van uw tuin in Delft 

Een goed ingerichte tuin heeft de uitstraling die u echt mooi vindt, maar is ook groen en duurzaam. Een tuin waarin een evenwicht bestaat tussen bestrating en beplanting is een tuin die u de meeste rust en ontspanning geeft. Zo gaan wij voor het beste en meest gezonde resultaat. Bij voorkeur leggen wij daarom uw tuin aan met zoveel mogelijk groen daarin.  

Dit kost tuinaanleg ongeveer

Een exacte prijs van tuinaanleg valt online niet te zeggen. We vragen geen tarief per uur, maar rekenen aan de hand van uw wensen en eisen een kostprijs per meter uit. Dat betekent dat we voor iedereen een tuin in Delft aanleggen die past bij het beschikbare budget. Een indicatie kunnen we u wel geven: houd bij de aanleg van uw tuin rekening met een bedrag tussen de €100,00 en € 250,00 per vierkante meter.  

Wilt u weten wat de aanleg van uw tuin precies gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte op, zodat u weet wat u maximaal dient te betalen voor de aanleg van uw tuin. Want afspraak is afspraak. 

Maak vrijblijvend een afspraak

Tuinaanleg Delft