Haalt het meeste uit uw budget

Besteed de aanleg van uw tuin in Barendrecht uit aan de juiste hovenier

Woont u in Barendrecht en wilt u de aanleg van uw tuin uitbesteden aan het juiste hoveniersbedrijf en uw budget maximaal benutten? Ontdek dan hoe wij zorgen voor een tuin waar u echt blij van wordt.

Bekijk onze tuinen

Wij halen het maximale uit uw tuin in Barendrecht als u tuinaanleg aan ons uitbesteedt

We gaan samen voor een tuin in Barendrecht waar u jarenlang zonder zorgen van geniet, terwijl de tuin weinig extra kosten en niet te veel onderhoud nodig heeft. 

Heeft u al een tuinontwerp? Dan nemen we die samen met u onder de loep. We denken met u mee met het maken van de juiste keuzes en geven we u extra advies. Hebt u nog geen ontwerp laten maken, dan is dat de eerste stap die we gaan zetten.

Welke wensen heeft u en welke eisen stelt u aan ons als wij uw tuin in Barendrecht aanleggen?

Steeds vaker zien we onze tuin als uitbreiding van onze woonkamer. Dat betekent dat we uw tuin in Barendrecht verbinden met uw woning en dat u uw tuin elk seizoen moet kunnen gebruiken. Tegelijk hebben we steeds minder tijd om onze tuin goed te onderhouden. Tuinen moeten een plaats van rust zijn, waar we kunnen werken, familie en vrienden uitnodigen of gewoon niets kunnen doen. Een tuin moet niet voor veel extra werk zorgen, werk dat fysiek zwaar kan zijn. Het is daarom van belang dat uw tuin rustig is ingedeeld en dat kleuren, vormen en materialen een eenheid vormen. Daarnaast moet uw tuin klaar zijn voor de toekomst. Via borders en uw bestrating moet regenwater eenvoudig weg kunnen vloeien en een terras, schuurtje of schutting moet duurzaam zijn en dus lang meegaan. 

Wilt u meer weten of hebt u een vraag? Stel vrijblijvend uw vraag, in het formulier waar u alleen uw naam en mailadres hoeft achter te laten. 

Stel hier uw vraag

Of lees verder over wat ons uniek maakt en bepaal of onze werkwijze in de regio Barendrecht en Rotterdam aansluit op uw wensen.

Tuinaanleg Barendrecht

Waarom zou u uw tuin in Barendrecht door ons laten realiseren? 

Moderne en duurzame showtuin

De tuinen die wij voor onze klanten aanleggen zijn een combinatie van groene, duurzame en technische ontwikkelingen. Het resultaat is een moderne tuin die klaar is voor de toekomst. Hoe onze tuinen er ongeveer uitzien, kunt u zien in onze showtuinen in Ridderkerk. Tijdens de ontwerp- en de aanlegfase mag u daar gratis langskomen voor advies en inspiratie.  

Vaste leveranciers zijn ook gevestigd in Ridderkerk

De materialen die wij gebruiken voor uw tuin, kopen we bij twee vaste leveranciers in. Die twee leveranciers zitten beiden in Ridderkerk en zijn op een minuut afstand van ons hoveniersbedrijf gevestigd. Dat betekent dat u bij onze leveranciers inspiratie op kunt doen en zelf bij hen de materialen van uw tuin kunt uitzoeken. 

U ontdekt ten slotte het beste bij een bezoek aan onze leveranciers de kwaliteit van de materialen die wij gebruiken. En als u een klacht of probleem heeft, bieden we snel een oplossing. U bent daarnaast verzekerd van een mooie tuin, want we geven u – bij normaal onderhoud – na oplevering een jaar garantie op uw tuin.

Gratis advies over tuinonderhoud

Wanneer wij uw tuin aangelegd hebben, kunt u altijd gratis bij ons terecht. Elke zaterdag kunt u namelijk uw vragen stellen aan onze hoveniers in onze showtuin. Denk aan vragen over het onderhoud van uw grasmat of hoe u de mediterrane bomen het beste snoeit. We geven u praktische tips en adviezen en denken graag met u mee als u er niet helemaal uitkomt. 

Bent u voornemens om uw tuin opnieuw in te richten? Dan is het nu de tijd om alvast met het voorbereidende werk te beginnen: een goed tuinontwerp. Wilt u weten hoe onze tuinontwerpen eruit zien?

Bekijk onze gerealiseerde ontwerpen

Tuinontwerp Rotterdam en Tuinaanleg Rotterdam

 

De juiste inrichting van uw tuin in Barendrecht

Een goed ingerichte tuin is een buitenruimte die voor u, maar ook voor uw planten een fijne leefomgeving is. We laten het liefst de natuur toe in uw nieuwe tuin. Een duurzame en groene tuin is een van de beste middelen om u gezond en vitaal te houden. Daarom leggen we bij voorkeur een tuin aan waar planten, bomen, borders en gras in balans zijn met de bestrating. 

De kosten van tuinaanleg

De kosten van uw ideale tuin staan van tevoren niet vast. Voor tuinaanleg rekenen we bewust geen uurtarief, maar berekenen we een kostprijs per vierkante meter. Daardoor kunnen we voor iedereen een gewenste tuin aanleggen, een tuin die past bij de portomonnee van iedereen. Gemiddeld kost het aanleggen van een tuin tussen de € 100,00 en € 250,00 per vierkante meter.  

Wilt u weten wat de aanleg van uw nieuwe tuin in Barendrecht gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte op, zodat u weet wat u maximaal dient te betalen voor de aanleg van uw tuin. Want afspraak is afspraak. 

Maak vrijblijvend een afspraak

Tuinaanleg Barendrecht