Haal het meeste uit uw budget

Het juiste ontwerp voor uw tuin in Dordrecht

Kok Hoveniers, uw professionele hovenier uit regio Dordrecht

Wilt u wat aan uw tuin doen? Of heeft u net een nieuwe woning gekocht, waarvan de tuin nog geheel ingericht moet worden? Dan bent u bij Kok Hoveniers zeker aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij het maken van een tuinontwerp voor in Dordrecht. Onze hoveniers hebben dan ook al honderden tuinen aangelegd in deze regio. Kok Hoveniers kan dan ook moeiteloos inspringen op elke vraag met betrekking tot uw tuin. Van een klein gazon tot een complete siertuin met terrassen, een veranda en/of blokhut. Kok Hoveniers uit regio Dordrecht kan het allemaal voor u verzorgen en meenemen in het tuinontwerp!

Bij het tuinontwerp in Dordrecht en Rotterdam staat Kok Hoveniers voor:

25 jaar ervaring in ontwerpen, aanleggen en onderhoud van tuinen;

  • Een klantenkring dat zich uitstrekt uit over een groot deel van Nederland en buiten Nederland;
  • De meest verrassende tuinontwerpen voor in Dordrecht;
  • De perfecte uitvoering van uw tuinaanleg;
  • Vernieuwd ontwerp voor u tuin vanuit meerdere invalshoeken.

Wilt u meer weten over onze hovenier uit Dordrecht? Of heeft u nog vragen over de mogelijkheden bij een tuinontwerp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit doet u door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar 0180 – 43 40 28 of naar 06 – 53 26 33 87. Ook kunt u op deze manier contact opnemen voor het aanvragen van een offerte voor een tuinontwerp in Dordrecht..

Neem contact op

Tuinontwerp in Dordrecht

Een nieuwe of vernieuwde tuin begint bij Kok Hoveniers altijd met een tuinontwerp voor in Dordrecht. Het tuinontwerp vergt dan ook de deskundigheid van de ontwerper van onze hoveniersbedrijf. Bij onze hovenier vinden het zeer belangrijk dat uw wensen en ideeën omgezet worden in een goed tuinontwerp voor in Dordrecht.

Voor het maken van een tuinontwerp gaan wij eerst met u in gesprek om zo achter uw wensen en ideeën te komen. Tijdens de eerste werkzaamheden kunnen wij u direct een kostenraming en tijdsindicatie geven. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan, en weet u waar u aan toe bent.

Kok Hoveniers uit regio Dordrecht

Kok hoveniers heeft een prachtige projecten pagina waar u doorheen kunt scrollen. U vindt hier diverse soorten bestrating, plantenbakken, bomen en planten. U krijgt zo een beeld van hoe u uw tuin kunt laten aanleggen. Kijk op onze projecten pagina voor inspiratie voor uw eigen tuinaanleg in Dordrecht.

Wilt u meer informatie over de werkwijze bij een tuinontwerp? Of wenst u meer informatie over onze hovenier? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met het ontwerpen van uw vernieuwde tuin.

Kom op afspraak bij ons langs voor gratis advies, graag tot ziens in Ridderkerk

Tuinontwerp Dordrecht