Haal het meeste uit uw budget

De juiste hovenier voor aanleg en onderhoud van uw tuin in Dordrecht

Bent u op zoek naar een hovenier die uw tuin opnieuw ontwerpt en aanlegt of u het tuinonderhoud uit handen neemt? Ontdek dan waarom wij het juiste hoveniersbedrijf zijn om uw ideale tuin realiseren of te onderhouden. 

Bekijk onze tuinen

Laat uw tuin in Rotterdam goed ontwerpen

Om tot een advies en een ontwerp voor uw tuin in Rotterdam te kunnen komen is het zaak dat wij vooraf een grondige inventarisatie uitvoeren. Uw specifieke wensen staan bovenaan en hierna onderzoeken wij welke mogelijke ontwerpen daar op zullen aansluiten. Het is immers de bedoeling dat na het aanleggen van de tuin de juiste sfeer behouden blijft en de tuin zelf in optimale conditie blijft verkeren. Het ontwerpen van uw tuin is afhankelijk van een serie aan factoren. Zo is het belangrijk te weten of u zelf af en toe in de tuin aan het werk zou willen gaan, sommige mensen worden namelijk heel blij van een beetje tuinieren. Een andere factor is de sfeer die u wilt bereiken. Een tropisch georiënteerde tuin moet er namelijk ook in de winter aantrekkelijk uit zien. Daarnaast is de functie van de tuin uitermate belangrijk. Als er dagelijks, of wekelijks, veel (klein) kinderen in de tuin spelen zijn bijvoorbeeld rozenstruiken in geen geval een optie. Als u graag een tuin hebt waar u zo min mogelijk onderhoud aan heeft maar u wilt wel een gezellige uitstraling dan zullen wij voor u in Rotterdam de juiste materialen en planten selecteren om die vervolgens mee te nemen naar uw tuin om uw wensen te realiseren.

Tuinontwerp Rotterdam en Tuinaanleg Rotterdam

Bekijk onze tuinontwerpen

Architect rotterdam

Past het wel of past het juist niet? Het ontwerpen van een tuin is in veel gevallen veel meer dan simpelweg de juiste planten bij elkaar zoeken. Het is vooral sfeer opwekken en bijvoorbeeld, met kleine ruimtes, de illusie weten te creëren dat het ruimer aanvoelt. Of juist andersom; enorme lappen grond kunnen soms juist koud aanvoelen. In die gevallen is een tuinarchitect de juiste persoon om van die koude, grote lappen grond achter het huis een tuin te maken waar u zich prettig bij voelt. In de afgelopen 25 jaar is onze kennis en kundigheid met betrekking tot tuin-design tot in het uiterste op de proef gesteld. Met de wensen van de klant in ons hoofd en een goede indruk van de beschikbare ruimte, zijn wij iedere keer weer naar onze basis in Rotterdam gegaan om daar achter de ontwerptafel te duiken. Na veel tekenen, berekenen en hierop verschillende opties met elkaar te vergelijken, blijkt keer op keer weer dat juist deze wijze van adviseren goed valt bij onze klanten. Maar als architect van uw tuin doen wij natuurlijk veel meer. Wij houden rekening met de omgeving, het huis en de begroeiing om het huis. Een goed design sluit aan deze elementen aan en hierbij gaan wij vaak tot het uiterste zodat subtiele verrassingen de juiste sfeer weten te creëren.

Neem contact op

Tuinontwerp Rotterdam