Tuinaanleg

De uitvoering van uw tuinontwerp

Tuinaanleg is onze uitvoering van uw tuinontwerp. Het ontwerp is de eerste stap. Tuinaanleg is de tweede stap. Tijdens deze stap verwezenlijken we uw wensen en komt uw ideale tuin tot leven. 

 

 

Vanaf dit moment maakt u kennis met onze hoveniers. De kracht van een perfecte tuin is dat wij uw tuinontwerp tot in perfectie en detail uitvoeren. Wanneer wij het ontwerp gemaakt hebben, weten we goed wat u wilt. Heeft u overigens al een tuinontwerp? Ook dan leggen wij uw tuin graag aan, aan de hand van uw eigen ontwerp. 

 

Bent u tevreden over het ontwerp, dan hebt u de keuze om deze door ons uit te voeren.

U krijgt van ons een groeiseizoen garantie. Op de bestrating en overige bouwwerken geldt alleen garantie als die goed zijn onderhouden. Bij eventuele geschillen, wat we overigens nog niet mee hebben gemaakt, staat de VHG garant. 

Wilt u een indicatie van de kosten? Afhankelijk van uw wensen kost de aanleg van uw tuin vaak tussen de € 100,00 en de € 250,00 per vierkante meter.  

Wilt u slechts een klein gedeelte van uw tuin (opnieuw) aan laten leggen? Bekijk dan hoe wij bijvoorbeeld uw schutting, schuurtje of grasmat renoveren. Uw tuin renoveren is goedkoper dan uw tuin helemaal opnieuw aan laten leggen. 

Wilt u uw tuin door ons laten aanleggen? Vraag eens naar de mogelijkheden, zonder dat u ergens aan vast zit.

Maak een afspraak