Haal het meeste uit uw budget

De juiste hovenier voor aanleg en onderhoud van uw tuin in Krimpen aan den IJssel

Wilt u het onderhoud van uw tuin uitbesteden aan een goede hovenier uit de buurt van Krimpen aan den IJssel? Of wilt u uw tuin (opnieuw) laten ontwerpen en aanleggen? Onze hoveniers helpen u graag. 

Bekijk onze tuinen

Wilt u meer weten over tuinaanleg of tuinonderhoud van uw tuin in Krimpen aan den IJssel

Bent u op zoek naar een hovenier die uw tuin opnieuw ontwerpt en aanlegt of u het tuinonderhoud uit handen neemt? Ontdek dan waarom wij het juiste hoveniersbedrijf uit de buurt van Rotterdam zijn om uw ideale tuin te realiseren of te onderhouden. 

Ons hoveniersbedrijf heeft de juiste kennis en ervaring om u het juiste advies te geven. Wij weten wanneer een tuin praktisch is en hoe we uw wensen het beste realiseren. Samen ontwerpen en behouden we uw perfecte tuin: een tuin die praktisch en esthetisch is. Vandaag, maar ook nog over vijf jaar. 

Want het is een belangrijke vraag of u tevreden bent over uw tuin

Uit onderzoek van het CBS blijkt dat steeds meer mensen ontevreden zijn over hun eigen tuin. De tuin ziet er niet (meer) uit zoals ze willen. De voornaamste reden is de grootte van hun tuin: die is te klein. Maar ze vinden ook dat hun tuin onvoldoende is onderhouden. Dat zien ze nu terug. 

Daarnaast valt ons op dat steeds minder mensen kiezen voor een groene tuin. Veel mensen vervangen beplanting vervangen voor bestrating, omdat een tuin met veel bestrating eenvoudiger te onderhouden is. Maar onderzoek bewijst continu dat tuinen die voor meer dan de helft uit beplanting bestaan, zorgen voor echt tuingeluk. 

Een onderhoudsarme droomtuin in Krimpen aan den IJssel

Daarom leggen wij bij voorkeur een onderhoudsvriendelijk tuin aan met voldoende groen. Dat kan allebei met de juiste en praktische inrichting, door bijvoorbeeld te letten op de indeling van plantvakken of te kiezen voor een gazon of onderhoudsarme bomen. 

Welke wensen u ook hebt, we leggen de tuin aan die past bij uw budget. Zo kiest u voor een onderhoudsvriendelijke tuin waar u gelukkig van wordt. Wilt u helemaal ontzorgd worden, dan helpen onze hoveniers u graag met het onderhoud van uw (nieuwe) tuin. 

Hoe ziet uw ideale tuin er in Krimpen aan den IJssel uit? Bekijk een aantal van onze gerealiseerde projecten en ontdek of uw droomtuin lijkt op een van onze aangelegde tuinen.

Bekijk onze projecten

Hovenier Krimpen aan den IJssel

Dit maakt Kok Hoveniers uniek

Waarom zou u kiezen voor Kok Hoveniers uit de regio Krimpen aan den IJssel? Om drie goede redenen:

1. We hebben een inspirerende showtuin met verschillende tuinstijlen

Tijdens de ontwerpfase van uw tuin leiden we u graag rond in onze showtuin in Ridderkerk om u te inspireren. We hebben daar meerdere tuinen in verschillende tuinstijlen aangelegd. We laten zien wanneer een indeling praktisch is en leggen uit waarom we kiezen voor combinaties van bepaalde tuinmaterialen.

2. Op zaterdag geven we gratis tuinadvies 

Onderhoud u zelf uw tuin, maar komt u er niet altijd uit? Elke zaterdag bent u op afspraak welkom in onze showtuin. Onze hoveniers geven u graag gratis tuinadvies, bijvoorbeeld als u een vraag hebt  over het onderhoud van uw gazon of het snoeien van bomen en struiken. 

Maak vrijblijvend een afspraak om langs te komen. 

Maak hier een afspraak

3. Onze vaste leveranciers vindt u naast en tegenover ons

Wilt u de materialen van uw nieuwe tuin eerst zien? Onze vaste leveranciers Citytree en Snoei Tuinmaterialen vindt u naast en tegenover ons hoveniersbedrijf. Na een bezoek aan onze showtuin kunt u hun showroom bezoeken. Citytree levert onze (mediterrane) bomen. Bij Snoei Tuinmaterialen kopen we tuinafscheidingen in, maar ook het hout voor uw veranda, tegels en klinkers of de basis van uw vijver. 

Van tuinontwerp, naar realisatie tot tuinonderhoud in Krimpen aan den IJssel

We hebben al veel tuinen ontworpen, aangelegd en onderhouden in uw regio, maar hoe mogen we u helpen?

Hovenier Krimpen aan den IJssel

Met een nieuw tuinontwerp

Een nieuwe tuin begint met een goed tuinontwerp. We ontwerpen uw ideale tuin aan de hand van uw wensen en geven u meteen een indicatie van de kosten en benodigde tijd. Een tuinontwerp kost bij ons ongeveer €250. 

We komen graag bij u langs om uw huidige situatie in kaart te brengen en de mogelijkheden te ontdekken. 

Tuinontwerp Rotterdam

Door uw nieuwe tuin aan te leggen

We leggen aan de hand van het ontwerp uw tuin aan. U ziet onze focus op details en kwaliteit terug in het resultaat. Het aanleggen van uw tuin kost tussen de €100 en €250 per vierkante meter. We rekenen in plaats van een uurtarief. 

Door uw tuin te onderhouden

U kunt het onderhoud van uw tuin op vaste basis uitbesteden (wekelijks, maandelijks, per kwartaal of per half jaar) of op oproepbasis. Vooraf ontvangt u een offerte op maat, we factureren op basis van werkelijke kosten. Hierdoor bent u altijd voordeliger uit dan vooraf betalen. 

Wilt u weten wat u kwijt bent als u tuinonderhoud aan ons uitbesteedt? Vraag vandaag nog een gratis offerte aan. U zit nergens aan vast.

Vraag vrijblijvend een offerte aan