Haal het meeste uit uw budget

Hovenier Krimpen aan den IJssel

Wilt u het onderhoud van uw tuin uitbesteden aan een goede hovenier uit de buurt van Krimpen aan den IJssel? Of wilt u uw tuin (opnieuw) laten ontwerpen en aanleggen? Onze hoveniers helpen u graag. 

Bekijk onze tuinen

Hovenier Krimpen aan den IJssel

U bent hier aan het juiste adres, wij worden graag uw hovenier in Krimpen aan den IJssel! Met onze ruime ervaring hebben we al bij veel mensen die wauw-factor gecreëerd. Ook bij u pakken we graag uw tuinonderhoud en/of tuinaanleg op om die wauw-factor te gaan realiseren! Ondanks dat we tuinen aanleggen door zowel heel Nederland als dat we gevraagd worden om tuinen in het buitenland aan te leggen, zitten we dicht bij u in de buurt. We zijn gevestigd in Ridderkerk, waardoor we snel aanwezig kunnen zijn, om onze diensten als hovenier in Krimpen aan den IJssel bij u thuis aan te bieden.

Ondanks dat alles duurder is geworden, kan het een goede investering zijn om te kiezen voor een nieuwe tuin of het uitbesteden van uw tuinonderhoud. Door het aanleggen en onderhouden van een gezonde, prachtige tuin wordt de waarde van uw woning verhoogd. Daarbij, nog belangrijker, vergroot het uw wooncomfort. Als hovenier in Krimpen aan den IJssel helpen we u heel graag met het creëren van uw eigen stukje paradijs. 

Tuinen moeten een plaats van rust zijn, waar we kunnen werken, familie en vrienden uitnodigen of gewoon niets kunnen doen. Wilt u dat uw tuin rustig is ingedeeld en dat kleuren, vormen en materialen een eenheid vormen. We helpen u graag!

Samen gaan we voor een tuin waar u jarenlang zonder zorgen van geniet, weinig onderhoud en weinig kosten aan heeft! 

We zijn al meer dan 30 jaar werkzaam als hovenier in Krimpen aan den IJssel en omstreken!

 

Waarom kiezen voor Kok Hoveniers?

Bent u aan het overwegen een tuin (op)nieuw aan te leggen? Twijfelt u of het beter is voor uw tuin om het onderhoud uit te besteden? Als u gratis advies wilt, of even wilt sparren nodigen we u van harte uit een afspraak te maken en vervolgens langs te komen bij onze locatie in Ridderkerk. Eventuele uitkomsten kunnen we in een opzetje zetten, mocht u dit willen.

Een groot voordeel wanneer u bij ons langskomt in Ridderkerk is dat onze leverancier van de materialen die wij gebruiken aan de overkant gevestigd is. Hierdoor kunt u de materialen bezichtigen en een overwogen keuze maken welke materialen u wel of niet wilt. Het is dus zeker de moeite waard om even langs te komen! Heeft u interesse om een afspraak te maken? Klik dan op onderstaande knop!

Maak een afspraak

Hovenier Krimpen aan den IJssel

Afgeronde projecten door ons als hovenier in Krimpen aan den IJssel en omgeving

Het doel van Kok Hoveniers is om uw droomtuin te realiseren, naar uw wensen, smaak en budget. Het kan wel eens voelen als een uitdaging om uw ideale tuin te beschrijven. Er zijn zoveel opties, maar wat is er allemaal mogelijk in uw tuin… Om u hiermee te helpen verwijzen we u graag naar onze projecten pagina  voor inspiratie. Wie weet ontdekt u uw droomtuin!

Bij Kok Hoveniers vinden we het belangrijk dat we betrouwbaar zijn, afspraak is afspraak. Als wij uw tuin aanleggen, houden we ons aan de afspraken, leveren we kwaliteit en denken we met u mee om de tuin toekomstbestendig aan te leggen. U krijgt dan ook een jaar garantie op alles wat wij aanleggen in uw tuin, zo voegen wij daad bij ons woord!

Laat u inspireren

Nog maar 3 stappen verwijderd van uw droomtuin

De 1e stap: We ontwerpen uw droomtuin

Bij Kok hoveniers voorzien we u graag van passend advies en helpen we u uw droomtuin te realiseren. Maar het is voor ons ook heel belangrijk om u actief te betrekken bij het ontwerpen van uw tuin, aangezien het de tuin is waar u nog jaren van wil gaan genieten.

U bent dan ook van harte welkom in Ridderkerk, of we sturen onze hovenier naar Krimpen aan den IJssel om bij u thuis langs te komen. We maken duidelijke afspraken, waarbij we de lijnen kort houden. Zo blijft u op de hoogte en houden wij onze gewaardeerde klanten tevreden. Samen met u maken we een planning en een realistische inschatting wat de kosten en het benodigde tijdsbestek ongeveer zal zijn. 

Heeft u al een tuinontwerp klaar waar u mee aan de slag wilt? Geen enkel probleem, we nemen dit tuinontwerp samen met u door en kunnen nog ondersteunen met eventueel advies. 

Of u dus al een ontwerp heeft of niet, we denken en kijken graag met u mee als uw nieuwe hovenier in Krimpen aan den IJssel! Neem vandaag nog contact op!

Hovenier Krimpen aan den IJssel

De 2e stap: De aanleg van uw droomtuin

Hebben we een tuinontwerp waar u helemaal tevreden over bent, dan gaan we hierna zo snel mogelijk aan de slag om uw tuin te realiseren. Nu we weten hoe uw droomtuin eruit komt te zien, kunnen we gaan starten. Wij zorgen voor de kwaliteitsmaterialen vanuit onze leverancier en zorgen dat uw droomtuin gerealiseerd wordt. 

Hovenier Krimpen aan den IJssel

De 3e stap: Genieten van uw droomtuin

Uw tuin is af, u kunt dus heerlijk gaan genieten van uw nieuwe tuin. Maar, niet geheel onbelangrijk, uw tuin heeft onderhoud nodig. Het is erg belangrijk dat dit op de goede manier gebeurt. Als het onderhoud niet goed gebeurt, geniet u minder van uw tuin en kan het ook nog eens als een tijdsintensieve obstakel gaan voelen. Om dit te voorkomen, ondersteunen we u graag in het behouden van de tuin hoe u de tuin bedoeld heeft. Een gezonde tuin, is een toekomstbestendige tuin. En wie kan die nu beter onderhouden dan de hovenier die de tuin heeft aangelegd.

We bieden onze diensten om uw tuin gezond te houden flexibel aan. We kunnen dit op vaste basis, maandelijks, per kwartaal, of twee keer per jaar aanbieden. Natuurlijk kan dit ook op oproepbasis. Bij onderhoud kunt u denken aan het winterklaar maken van uw tuin, een zomersnoei of een voorjaarsbeurt. We denken graag met u mee!

Worden wij uw nieuwe hovenier in Krimpen aan den IJssel? Neem vandaag nog contact op, of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vraag vrijblijvend een offerte aan