Haalt het meeste uit uw budget

Besteed de aanleg van uw tuin in Dordrecht uit aan de juiste hovenier

We gaan samen voor een tuin in Dordrecht waar u jarenlang zonder zorgen van geniet, terwijl de tuin weinig extra kosten en niet te veel onderhoud nodig heeft. 

Bekijk onze tuinen

Wij halen het meeste uit uw tuinbudget als u tuinaanleg aan ons uitbesteedt

Bent u op zoek naar een hovenier die het maximale uit uw budget haalt? Dan leggen wij de tuin in Dordrecht aan die u voor ogen hebt. Of het nu gaat om een budgetvriendelijke tuin of een tuin van meer dan € 100.000,00. 

Het kan zijn dat u al precies weet hoe uw tuin eruit moet zien, maar het is ook mogelijk dat u zich wilt laten inspireren en adviseren. Daarnaast is het de vraag of u al een tuinontwerp heeft of dat die nog gemaakt moet worden. Want voordat we beginnen met de aanleg van uw nieuwe tuin moeten we met heel wat factoren rekening houden. Het begint met een ideaal ontwerp, maar na de realisatie begint het onderhoud. En tuinonderhoud gaat verder dan grasmaaien, de stoep vegen of een paar bomen en planten snoeien.

In welke fase u zich ook bevindt, het is belangrijk dat u weet hoe uw ideale tuin eruit ziet. Omdat u uniek bent, hebt u unieke wensen en eisen. Denk aan de voorkeur voor bepaalde kleuren, materialen, planten of bomen, wel of geen vijver vijver, een groendak of… Maar ook de situatie van uw tuin is uniek. Denk aan de bodem, lichtinval en schaduwen en de maten van uw tuin. Het type woning is bepalend en ten slotte kan het zijn dat u alleen uw voortuin, achtertuin of allebei wilt aanleggen. 

Wat zijn uw wensen en eisen bij de aanleg van uw tuin? Ontdek of die aansluiten bij onze mogelijkheden. Stel daar vrijblijvend een vraag over. 

Stel hier uw vraag

Tuinaanleg blijft vakwerk en maatwerk. Maar wat maakt Kok Hoveniers uit de regio Dordrecht en Rotterdam dan zo uniek dat u uw tuinaanleg aan ons moet uitbesteden?

Tuinaanleg Rotterdam

Waarom laat u uw tuin door ons aanleggen? 

Moderne, groene showtuin

Wij realiseren tuinen voor onze klanten die niet alleen vandaag mooi zijn, maar die ook in de toekomst hun waarde laten zien. Onze tuinen zijn modern. Dat betekent dat we kiezen voor groene en duurzame tuinen en dat combineren met de nieuwste technische ontwikkelingen. Daardoor weet u zeker dat uw tuin lang mooi blijft en voorbereid is op heftige weersomstandigheden. In onze showtuinen in Ridderkerk vindt u een aantal voorbeelden van onze tuinen in verschillende stijlen. U kunt tijdens het ontwerp en voor de aanleg van uw tuin gratis een bezoek brengen om u te laten inspireren en adviseren. 

Leveranciers op loopafstand 

Daarnaast kunt u vrijblijvend inspiratie opdoen bij onze vaste leveranciers, Citytree en Snoei Tuinmaterialen. Het is uniek dat u hen, net als ons hoveniersbedrijf, in Ridderkerk op loopafstand van elkaar vindt. Daar kiest u eventueel zelf de bomen en materialen voor uw tuin. 

Daardoor weet u welke kwaliteit wij bieden en is het eenvoudig om service te verlenen en garantie te geven. Niet voor niets bieden we, nadat we uw tuin hebben opgeleverd, een jaar garantie bij normaal onderhoud.

Gratis tips en advies over het onderhoud van uw tuin

Wanneer u uw tuin in Dordrecht zelf gedeeltelijk of helemaal onderhoudt, kunt u op sommige momenten tegen vragen aanlopen. U wilt bijvoorbeeld weten hoe u uw tuin winterklaar maakt of hoe u de bestrating weer helemaal schoon krijgt. Elke zaterdag kunt u daarvoor gratis op afspraak terecht in onze showtuin, waar onze hoveniers u adviseren. Daarnaast geven ze u inspiratie en ideeën om in de tuin mee aan de slag te gaan. 

Bent u voornemens om uw tuin opnieuw in te richten? Dan is het nu de tijd om alvast met het voorbereidende werk te beginnen: een goed tuinontwerp. Wilt u weten hoe onze tuinontwerpen eruit zien?

Bekijk onze gerealiseerde ontwerpen

Tuinontwerp Rotterdam en Tuinaanleg Rotterdam

Een goede inrichting van uw tuin in Dordrecht 

Een goed ingerichte tuin heeft de uitstraling die u echt mooi vindt, maar is ook groen en duurzaam. Een tuin waarin een evenwicht bestaat tussen bestrating en beplanting is een tuin die u de meeste rust en ontspanning geeft. Zo gaan wij voor het beste en meest gezonde resultaat. Bij voorkeur leggen wij daarom uw tuin aan met zoveel mogelijk groen daarin.  

Dit kost tuinaanleg ongeveer

Een exacte prijs van tuinaanleg in Dordrecht valt online niet te zeggen. We vragen geen tarief per uur, maar rekenen aan de hand van uw wensen en eisen een kostprijs per meter uit. Dat betekent dat we voor iedereen een tuin aanleggen die past bij het beschikbare budget. Een indicatie kunnen we u wel geven: houd bij de aanleg van uw tuin rekening met een bedrag tussen de €100,00 en € 250,00 per vierkante meter.  

Wilt u weten wat de aanleg van uw tuin precies gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte op, zodat u weet wat u maximaal dient te betalen voor de aanleg van uw tuin. Want afspraak is afspraak. 

Maak vrijblijvend een afspraak

Tuinaanleg Rotterdam