Haal het meeste uit uw budget

De juiste aanleg van uw (nieuwe) tuin in Alblasserdam

Bent u op zoek naar een professionele hovenier in Alblasserdam?

Heeft u net een nieuw huis gekocht in Alblasserdam? Of is uw huidige tuin toe aan een vernieuwing? Kok Hoveniers is een van de professionele hoveniers, waar u terecht kunt voor een vernieuwde tuinaanleg voor in Alblasserdam. Het aanleggen, ontwerpen en onderhouden van tuinen doen wij dan ook al vele jaren. Wij zijn niet voor niets een toonaangevend hoveniersbedrijf uit de regio. Wij hebben voor al honderden tuinen aangelegd in de regio van Alblasserdam. Dankzij deze jarenlange ervaring en de kennis van ons deskundig team kunnen wij moeiteloos inspringen op elke vraag met betrekking tot uw tuin. Van een klein gazon tot een complete siertuin met terrassen, veranda en of blokhut, Kok Hoveniers kan het allemaal verzorgen!

Bij het tuinaanleg en tuinonderhoud in Alblasserdam staat Kok Hoveniers voor:

  • 25 jaar ervaring in ontwerpen, aanleggen en onderhoud van tuinen;
  • Een klantenkring dat zich uitstrekt uit over een groot deel van Nederland en buiten Nederland;
  • De meest verrassende tuinontwerpen;
  • De perfecte uitvoering van uw tuinaanleg in Alblasserdam;;
  • Vernieuwd ontwerp voor u tuin vanuit meerdere invalshoeken.

Wilt u meer weten over tuinaanleg in Alblasserdam? Of heeft u juist nog vragen over de mogelijkheden van tuinonderhoud in Alblasserdam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit doet u door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar 0180 – 43 40 28 of naar 06 – 53 26 33 87. Ook kunt u op deze manier contact opnemen voor het aanvragen van een offerte voor een tuinontwerp in Alblasserdam.

Kok Hoveniers, uit regio Alblasserdam, is gevestigd aan de Lagendijk 293 in Ridderkerk.

Bezoek onze showroom

Ideeën opdoen in onze showtuin

Een nieuwe tuin in Alblasserdam aan laten leggen, maar nog geen ideeën hierover? Of kunt u uw wensen nog niet overzichtelijk maken? Kom dan een kijkje nemen in onze showtuin, waar u door heen kunt wandelen. U vindt hier diverse soorten bestrating, plantenbakken, bomen en planten, zodat u zich een beeld kunt vormen van hoe u uw tuin graag wilt inrichten!

Bent u niet in staat om onze showtuin te komen bezichtigen? Bekijk dan direct op onze website!

Tuinonderhoud in Alblasserdam

Zoals u wellicht allang weet, is goed tuinonderhoud cruciaal voor het behoud van uw tuin. Dit is van toepassing op tuinonderhoud in Alblasserdam, maar ook elders in het land. Het zou dan ook erg jammer zijn als uw tuin na verloop van tijd niet meer aan uw wensen voldoet. Dit door achterstallig onderhoud. Om dit soort situaties te voorkomen biedt Kok Hoveniers u nu een unieke service: tuinonderhoud in Alblasserdam. Deze service is uiteraard ook beschikbaar voor elders in het land.

Onze hoveniers zijn in staat om uw tuin weer lucht en ruimte te geven. Immers, met de juiste hoeveelheid natuurlijke meststoffen en de juiste manier van snoeien gaat uw tuin veel langer mee. Uw gazon zal er optimaal bij liggen, dankzij de experts van Kok Hoveniers! Wilt u hier meer over weten of direct een offerte aanvragen voor tuinonderhoud in Alblasserdam? Neem dan direct contact met ons op!

Neem contact op

Tuinaanleg Alblasserdam