Haal het meeste uit uw budget

Hovenier Capelle aan den IJssel

Wilt u het onderhoud van uw tuin uitbesteden aan een goede hovenier uit de buurt van Capelle aan den IJssel? Of wilt u uw tuin (opnieuw) laten ontwerpen en aanleggen? Onze hoveniers helpen u graag.Ā 

Bekijk onze tuinen

Hovenier Capelle aan den IJssel

U bent hier aan het juiste adres, wij worden graag uw hovenier in Capelle aan den IJssel! Met onze ruime ervaring hebben we al bij veel mensen die wauw-factor gecreƫerd. Ook bij u pakken we graag uw tuinonderhoud en/of tuinaanleg op om dit gaan realiseren!

 

Ondanks dat we tuinen aanleggen door zowel heel Nederland als dat we gevraagd worden om tuinen in het buitenland aan te leggen, zitten we dicht bij u in de buurt. We zijn gevestigd in Ridderkerk, waardoor we snel aanwezig kunnen zijn, om onze diensten als hovenier in Capelle aan den IJssel bij u thuis aan te bieden.

Ondanks dat alles duurder is geworden, kan het een goede investering zijn om te kiezen voor een nieuwe tuin of het uitbesteden van uw tuinonderhoud. Door het aanleggen en onderhouden van een gezonde, prachtige tuin wordt de waarde van uw woning verhoogd. Daarbij, nog belangrijker, vergroot het uw wooncomfort. Als hovenier in Capelle aan den IJssel helpen we u heel graag met het creĆ«ren van uw eigen stukje paradijs.Ā 

Tuinen moeten een plaats van rust zijn, waar we kunnen werken, familie en vrienden uitnodigen of gewoon niets kunnen doen. Wilt u dat uw tuin rustig is ingedeeld en dat kleuren, vormen en materialen een eenheid vormen. We helpen u graag!

We gaan samen voor een tuin waar u jarenlang zonder zorgen van geniet, weinig onderhoud en weinig kosten aan heeft!Ā 

Wilt u meer weten over ons als hoveniersbedrijf? We zijn al meer dan 30 jaar hovenier in Capelle aan den IJssel en omstreken!

Leer ons kennen

Hovenier Capelle aan den IJssel

De voordelen waar u van profiteert

Op afspraak bent u van harte welkom voor gratis tuinadvies. Op onze locatie in Ridderkerk geven wij u praktische tips voor het onderhoud van uw tuin of tips voor uw tuin. Ook voor inspiratie is dit een goede gelegenheid.

Mocht u nog meer inspiratie op willen doen, zit u bij ons goed. Op hetzelfde terrein zitten namelijk twee andere bedrijven; waarvan Ć©Ć©n gespecialiseerd in exclusieve mediterrane beplanting en de ander leverancier van o.a. tuinafscheidingen, bestrating, exclusief tuinhout, vijvers en verandaā€™s. Zo ontvangt u het beste advies voor tuinmaterialen en beplanting en bespaart u op transportkosten.Ā 

Een bezoekje aan Kok Hoveniers is dus zeker de moeite waard! Benieuwd wat voor inspiratie u op kan doen? Maak via onderstaande knop een afspraak en kom langs!

Aangelegde tuinen

Gerealiseerde tuinen door ons als hovenier in Capelle aan den IJssel en omgeving

Bij Kok Hoveniers leggen we geen tuin hetzelfde aan, we leveren maatwerk. Ons doel is om u te laten genieten van een prachtige tuin naar uw eigen smaak, wensen en budget.

Soms is het lastig om duidelijk uit te leggen wat voor u de ideale tuin is. Op onze projectpagina vindt u tuinen die we ontworpen en aangelegd hebben. Laat u inspireren door onze tuinen en ontdek of er een idee bijzit voor uw eigen tuin.

We worden door steeds meer klanten gekozen om onze kwaliteit, zekerheid en stijl. Niet voor niets krijgt u een jaar garantie op alles wat wij aanleggen, het enige wat we terug vragen is dat u, net als ons zo goed mogelijk voor uw tuin zorgt. U kunt het onderhoud natuurlijk ook door ons laten doen!

Hovenier Capelle aan den IJssel

Uw droomtuin in 3 stappen

Stap 1: De ontwerpfase

We gaan samen op zoek naar uw ideale tuin. Dit kan door een bezoek aan uw tuin door een hovenier in Capelle aan den IJssel, of als u langskomt bij ons in Ridderkerk. We komen dan tot duidelijke afspraken en kunnen een goede inschatting maken van de benodigde werkzaamheden, tijd en kosten.

Heeft u al een tuinontwerp? Dan nemen we die samen met u onder de loep. We denken met u mee met het maken van de juiste keuzes en geven we u extra advies. Hebt u nog geen ontwerp laten maken, dan is dat de eerste stap die we gaan zetten. Neem contact op en we bespreken graag de mogelijkheden met u!

tekening-door-hovenier-capelle-aan-den-ijssel

Stap 2: Uw tuin laten aanleggen door onze hovenier in Capelle aan den IJssel

Wanneer alles akkoord is, starten we zo snel mogelijk met uw tuinaanleg. Tijdens het aanleggen van uw tuin, zorgen wij voor de juiste materialen. Wij staan garant voor de kwaliteit van onze materialen. We verzekeren u dat u de tuin van uw dromen krijgt.

Stap 3: De onderhoudsfase van uw tuin

Om zo lang mogelijk te genieten van een mooie en gezonde tuin, is het belangrijk dat de tuin goed onderhouden wordt. Dit kan natuurlijk ook door onze hovenier in Capelle aan den IJsselĀ bij u thuis. Zo weet u zeker dat uw tuin kwalitatief onderhoud krijgt.

Dit kan op vaste basis, maandelijks, elk kwartaal, twee keer per jaar of op oproepbasis, er zijn genoeg opties. Denk bijvoorbeeld aan een voorjaarsbeurt, een zomersnoei of het winterklaar maken van uw tuin.Ā 

Wilt u op korte termijn uw tuin opnieuw laten ontwerpen of onderhouden?

Neem dan contact op of vraag vandaag nog een offerte aan!

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan