Een nieuwe of vernieuwde tuin begint met een ontwerp. Het tuinontwerp vergt dan ook deskundigheid van de ontwerper. Het ontwerp van de tuin is een samenspel tussen ontwerper en opdrachtgever. Wij vinden het zeer belangrijk om uw wensen en ideeën om te zetten in een goed ontwerp.

Het ontwerpen begint met een gesprek waarin wij graag uw wensen en ideeën met betrekking tot uw tuin horen. Tijdens de eerste werkzaamheden kunnen wij u direct een kostenraming en tijdsindicatie geven. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan, en weet u waar u aan toe bent.

Voor ideeën en inspiratie met betrekking tot het ontwerp, kunt u ook eens een kijkje nemen in onze showtuin. Hier kunt u in een sfeervolle omgeving diverse stijlen tuinen, bestratingsmogelijkheden en beplantingsopties zien. Ook hebben wij een groot assortiment plantenbakken in onze showtuin opgenomen. U kunt geheel vrijblijvend de mogelijkheden bekijken, en misschien ontdekt u zo precies wat er in uw tuin nog ontbrak. Het is in ieder geval absoluut de moeite waard.

Bovendien kunt u bij onze vaste tuinleverancier Snoei Tuinmaterialen (gevestigd tegenover Kok Hoveniers) een overzicht krijgen van alle aanwezige producten op het gebied van bestrating, afscheidingen, beschoeiing enz. Een absolute aanrader! 

Neem ook eens een kijkje bij bomen- en plantencentrum Citytree, gevestigd naast Kok Hoveniers. Hier vindt u exclusieve mediterrane bomen, mooie sierheesters en beplanting.

Gratis tuinadvies

tuinadvies

Maak deze maand een afspraak voor gratis tuinadvies. Wij adviseren u over uw tuin, denken met u mee, en laten u prachtige beplantings- en inrichtingsmogelijkheden zien.

MAAK EEN AFSPRAAK

  • Ik ervaar de services van Kok Hoveniers van goed tot zeer goed. Wij zijn zeer tevreden, omdat het ontwerp uiteindelijk geheel aan mijn / onze ideeën voldoet. De prijs / kwaliteit is goed. Ik had zelf meer offertes laten maken, maar de doorslag gaf mij mijn gevoel.

    Roger Roodhorst, Hoogvliet
  • Kok Hoveniers heeft al onze verwachtingen overtroffen. Perfecte service en het werk werd succes en prima uitgevoerd. De reden dat wij voor Kok Hoveniers hebben gekozen is dat het bedrijf betrouwbaar is en dat het bedrijf ervaring heeft in dit vakgebied.

    AJ Faax, Dordrecht
  • Het werk van Kok Hoveniers is geweldig en de service van dit bedrijf is prima. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Het is zelfs mooier geworden dan we hoopten.

    Van Bodegraven, Pernis

Logo

Kok hoveniers
Lagendijk 293
2988 AA Ridderkerk
T. 0180 - 43 40 28
F. 0180 - 43 05 07
M. 06 - 53 26 33 87
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ga naar boven