Vrijblijvende tuin advies voor uw tuin

Tuinen aanleggen en onderhouden is vaak best nog wel een hele klus. Kok Hoveniers heeft inmiddels jaren ervaring met de aanleg en het onderhoud van de tuin. Onze medewerkers zijn volledig op de hoogte betreffende bloemen, planten en bomen. Dankzij deze kennis en jarenlange ervaring kunnen wij u altijd voorzien van tips en advies voor uw tuin. U moet dan denken aan adviezen over de verzorging van uw tuin en het op basis van uw wensen aandragen van oplossingen voor praktische problemen, die u regelmatig ervaart en die u wilt voorkomen.

Voordelen van tuin advies van Kok Hoveniers:

 • Meer dan 25 jaar ervaring in ontwerpen, aanleggen en onderhoud van tuinen;
 • De meest verrassende tuinontwerpen;
 • De perfecte uitvoering van uw tuinaanleg;
 • Vernieuwd ontwerp voor u tuin vanuit meerdere invalshoeken.

Sinds kort heeft Kok Hoveniers elke zaterdag een inloopdag voor gratis tuinadvies voor uw tuin. Dus wilt u vrijblijvend tuinadvies? Kom dan op zaterdag naar onze showtuin in Ridderkerk! Ons adres is Lagendijk 293 in Ridderkerk.

Showtuin vol oplossingen voor praktische problemen

In onze showtuin vindt u diverse soorten bestrating, plantenbakken, bomen en planten. Indien u praktische problemen heeft in uw tuin, kunnen wij aan de hand van de voorbeelden in onze showtuin u oplossingen aandragen. Heeft u echter specifieke vragen over bepaalde planten en bomen, dan beantwoorden wij deze graag voor u.

Heeft u vragen over exclusieve mediterrane bomen of mooie sierheesters en beplanting? Dan verwijzen u ook graag naar het Bomen- en plantencentrum Citytree, gevestigd naast Kok Hoveniers. Met behulp van Citytree kunnen wij u ook uitgebreid adviseren betreffende mediterrane en exclusieve bomen en beplanting.

Kok Hoveniers in Ridderkerk, een begrip in de regio!

Gratis tuinadvies

tuinadvies

Maak deze maand een afspraak voor gratis tuinadvies. Wij adviseren u over uw tuin, denken met u mee, en laten u prachtige beplantings- en inrichtingsmogelijkheden zien.

MAAK EEN AFSPRAAK

 • Ik ervaar de services van Kok Hoveniers van goed tot zeer goed. Wij zijn zeer tevreden, omdat het ontwerp uiteindelijk geheel aan mijn / onze idee├źn voldoet. De prijs / kwaliteit is goed. Ik had zelf meer offertes laten maken, maar de doorslag gaf mij mijn gevoel.

  Roger Roodhorst, Hoogvliet
 • Kok Hoveniers heeft al onze verwachtingen overtroffen. Perfecte service en het werk werd succes en prima uitgevoerd. De reden dat wij voor Kok Hoveniers hebben gekozen is dat het bedrijf betrouwbaar is en dat het bedrijf ervaring heeft in dit vakgebied.

  AJ Faax, Dordrecht
 • Het werk van Kok Hoveniers is geweldig en de service van dit bedrijf is prima. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Het is zelfs mooier geworden dan we hoopten.

  Van Bodegraven, Pernis

Logo

Kok hoveniers
Lagendijk 293
2988 AA Ridderkerk
T. 0180 - 43 40 28
F. 0180 - 43 05 07
M. 06 - 53 26 33 87
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ga naar boven