Een nieuwe of vernieuwde tuin begint met een ontwerp. Het tuinontwerp vergt dan ook deskundigheid van de ontwerper. Het ontwerp van de tuin is een samenspel tussen ontwerper en opdrachtgever. Wij vinden het zeer belangrijk om uw wensen en ideeën om te zetten in een goed ontwerp.

Het ontwerpen begint met een gesprek waarin wij graag uw wensen en ideeën met betrekking tot uw tuin horen. Tijdens de eerste werkzaamheden kunnen wij u direct een kostenraming en tijdsindicatie geven. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan, en weet u waar u aan toe bent.

Voor ideeën en inspiratie met betrekking tot het ontwerp, kunt u ook eens een kijkje nemen in onze showtuin. Hier kunt u in een sfeervolle omgeving diverse stijlen tuinen, bestratingsmogelijkheden en beplantingsopties zien. Ook hebben wij een groot assortiment plantenbakken in onze showtuin opgenomen. U kunt geheel vrijblijvend de mogelijkheden bekijken, en misschien ontdekt u zo precies wat er in uw tuin nog ontbrak. Het is in ieder geval absoluut de moeite waard.

Bovendien kunt u bij onze vaste tuinleverancier Snoei Tuinmaterialen (gevestigd tegenover Kok Hoveniers) een overzicht krijgen van alle aanwezige producten op het gebied van bestrating, afscheidingen, beschoeiing enz. Een absolute aanrader! 

Neem ook eens een kijkje bij bomen- en plantencentrum Citytree, gevestigd naast Kok Hoveniers. Hier vindt u exclusieve mediterrane bomen, mooie sierheesters en beplanting.

kok hoveniers 2Wanneer het ontwerp door u is goedgekeurd, kunnen we aan de slag met het aanleggen van de tuin. De door ons ontworpen tuinen worden degelijk aangelegd met garantie op zowel de uitgevoerde werkzaamheden als de gebruikte materialen. U bent dus verzekerd van een tuin die met kwaliteit, oog voor detail, én goed materiaal aangelegd wordt! Door de ruim 25 jaar aan ervaring op het gebied van tuinaanleg, kunnen onze vakbekwame hoveniers elke uitdaging aan. Waar mogelijk, gebruiken wij kleine geavanceerde machines waardoor het werk gemakkelijker en sneller uitvoerbaar is.

Verder kunt u bij ons terecht voor o.a.: 

 • een damwand
 • een vijver
 • gemetselde muurtjes
 • pergola's
 • vlonders in hardhout
 • kunststof of geimpregneerd hout
 • bestrating
 • natuursteen terrassen
 • tuinberegening
 • buitenkeukens
 • overkappingen
 • tuinhuisjes leveren en plaatsen
 • opritten

Wij kunnen ook vlonders aanleggen met safegrip. Hierbij worden er 2 of meerdere groeven van de vlonder gevuld met een slijtvast materiaal. Er bestaat dan geen gevaar meer dat u uitglijdt over uw vlonder. 

Ook voor het aanleggen en onderhouden van graftuintjes kunt u bij ons terecht. Op basis van uw wensen ontwerpen wij een toepasselijke en eervolle laatste rustplaats.

Foto's Tuinaanleg

kok hoveniers 3Goed tuinonderhoud is cruciaal voor het behoud van uw tuin. Het zou dan ook erg jammer zijn wanneer uw tuin na verloop van tijd, door achterstallig onderhoud, niet meer aan uw wensen voldoet. Daarom biedt Kok Hoveniers u de mogelijkheid het onderhoud van uw tuin aan ons over te laten! Onze hoveniers zijn in staat om uw tuin weer lucht en ruimte te geven. Immers, met de juiste hoeveelheid natuurlijke meststoffen en de juiste manier van snoeien gaat uw tuin veel langer mee. Uw gazon zal er optimaal bij liggen, dankzij de experts van Kok Hoveniers!

Wij bieden u een aantal verschillende mogelijkheden. U kunt kiezen voor een voorjaars- of najaarsbeurt, zomeronderhoud wanneer u op vakantie bent, gazononderhoud en nog veel meer. Ook kunnen wij een passend jaarcontract opstellen zodat u het hele jaar zorgeloos kunt genieten van uw tuin. Neemt u gerust eens contact met ons op voor de mogelijkheden!

Foto's Tuinonderhoud

Vrijblijvende tuin advies voor uw tuin

Tuinen aanleggen en onderhouden is vaak best nog wel een hele klus. Kok Hoveniers heeft inmiddels jaren ervaring met de aanleg en het onderhoud van de tuin. Onze medewerkers zijn volledig op de hoogte betreffende bloemen, planten en bomen. Dankzij deze kennis en jarenlange ervaring kunnen wij u altijd voorzien van tips en advies voor uw tuin. U moet dan denken aan adviezen over de verzorging van uw tuin en het op basis van uw wensen aandragen van oplossingen voor praktische problemen, die u regelmatig ervaart en die u wilt voorkomen.

Voordelen van tuin advies van Kok Hoveniers:

 • Meer dan 25 jaar ervaring in ontwerpen, aanleggen en onderhoud van tuinen;
 • De meest verrassende tuinontwerpen;
 • De perfecte uitvoering van uw tuinaanleg;
 • Vernieuwd ontwerp voor u tuin vanuit meerdere invalshoeken.

Sinds kort heeft Kok Hoveniers elke zaterdag een inloopdag voor gratis tuinadvies voor uw tuin. Dus wilt u vrijblijvend tuinadvies? Kom dan op zaterdag naar onze showtuin in Ridderkerk! Ons adres is Lagendijk 293 in Ridderkerk.

Showtuin vol oplossingen voor praktische problemen

In onze showtuin vindt u diverse soorten bestrating, plantenbakken, bomen en planten. Indien u praktische problemen heeft in uw tuin, kunnen wij aan de hand van de voorbeelden in onze showtuin u oplossingen aandragen. Heeft u echter specifieke vragen over bepaalde planten en bomen, dan beantwoorden wij deze graag voor u.

Heeft u vragen over exclusieve mediterrane bomen of mooie sierheesters en beplanting? Dan verwijzen u ook graag naar het Bomen- en plantencentrum Citytree, gevestigd naast Kok Hoveniers. Met behulp van Citytree kunnen wij u ook uitgebreid adviseren betreffende mediterrane en exclusieve bomen en beplanting.

Kok Hoveniers in Ridderkerk, een begrip in de regio!

Kok hoveniers heeft een prachtige showtuin waar u doorheen kunt wandelen. U vindt hier diverse soorten bestrating, plantenbakken, bomen en planten, zodat u zich een beeld kunt vormen van hoe u uw tuin graag wilt hebben! Hierboven alvast een voorproefje (scroll met uw muis door de showtuin heen of bekijk de showtuin fullscreen!).

Neem ook eens een kijkje bij bomen- en plantencentrum Citytree, gevestigd naast Kok Hoveniers. Hier vindt u exclusieve mediterrane bomen zoals olijfbomen, palmbomen, vijgenbomen, druiven en cipressen, maar ook mooie sierheesters en beplanting. Wij kunnen u uitgebreid adviseren betreffende mediterrane en exclusieven bomen en beplanting.

Gratis tuinadvies

tuinadvies

Maak deze maand een afspraak voor gratis tuinadvies. Wij adviseren u over uw tuin, denken met u mee, en laten u prachtige beplantings- en inrichtingsmogelijkheden zien.

MAAK EEN AFSPRAAK

 • Ik ervaar de services van Kok Hoveniers van goed tot zeer goed. Wij zijn zeer tevreden, omdat het ontwerp uiteindelijk geheel aan mijn / onze ideeën voldoet. De prijs / kwaliteit is goed. Ik had zelf meer offertes laten maken, maar de doorslag gaf mij mijn gevoel.

  Roger Roodhorst, Hoogvliet
 • Kok Hoveniers heeft al onze verwachtingen overtroffen. Perfecte service en het werk werd succes en prima uitgevoerd. De reden dat wij voor Kok Hoveniers hebben gekozen is dat het bedrijf betrouwbaar is en dat het bedrijf ervaring heeft in dit vakgebied.

  AJ Faax, Dordrecht
 • Het werk van Kok Hoveniers is geweldig en de service van dit bedrijf is prima. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Het is zelfs mooier geworden dan we hoopten.

  Van Bodegraven, Pernis

Logo

Kok hoveniers
Lagendijk 293
2988 AA Ridderkerk
T. 0180 - 43 40 28
F. 0180 - 43 05 07
M. 06 - 53 26 33 87
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ga naar boven