Haalt het meeste uit uw budget

Besteed de aanleg van uw tuin in Vlaardingen uit aan de juiste hovenier

Bent u op zoek naar een hovenier die het maximale uit uw budget haalt? Dan leggen wij de tuin in Spijkenisse aan die u voor ogen hebt.

Bekijk onze tuinen

Een hovenier die een tuin in Spijkenisse aanlegt waar u echt blij van wordt

Of het nu gaat om een budgetvriendelijke tuin of een tuin van meer dan € 100.000,00. 

Het kan zijn dat u al precies weet hoe uw tuin eruit moet zien, maar het is ook mogelijk dat u zich wilt laten inspireren en adviseren. Daarnaast is het de vraag of u al een tuinontwerp heeft of dat die nog gemaakt moet worden. Want voordat we beginnen met de aanleg van uw nieuwe tuin moeten we met heel wat factoren rekening houden. Het begint met een ideaal ontwerp, maar na de realisatie begint het onderhoud. En tuinonderhoud gaat verder dan grasmaaien, de stoep vegen of een paar bomen en planten snoeien.

In welke fase u zich ook bevindt, het is belangrijk dat u weet hoe uw ideale tuin eruit ziet. Omdat u uniek bent, hebt u unieke wensen en eisen. Denk aan de voorkeur voor bepaalde kleuren, materialen, planten of bomen, wel of geen vijver vijver, een groendak of… Maar ook de situatie van uw tuin is uniek. Denk aan de bodem, lichtinval en schaduwen en de maten van uw tuin. Het type woning is bepalend en ten slotte kan het zijn dat u alleen uw voortuin, achtertuin of allebei wilt aanleggen. 

Tuinaanleg blijft vakwerk en maatwerk. Maar wat maakt Kok Hoveniers dan zo uniek dat u uw tuinaanleg aan ons moet uitbesteden?

Neem daarvoor contact op

Lees verder en ontdek de voordelen van Kok Hoveniers, de hovenier uit de regio Spijkenisse en Rotterdam, waardoor u weet waarom wij uw perfecte tuin zullen aanleggen.

Tuinaanleg Spijkenisse

Waarom laat u uw tuin in Spijkenisse door ons aanleggen?

Moderne, groene showtuin

Wij realiseren tuinen voor onze klanten die niet alleen vandaag mooi zijn, maar die ook in de toekomst hun waarde laten zien. Onze tuinen zijn modern. Dat betekent dat we kiezen voor groene en duurzame tuinen en dat combineren met de nieuwste technische ontwikkelingen. Daardoor weet u zeker dat uw tuin lang mooi blijft en voorbereid is op heftige weersomstandigheden. In onze showtuinen in Ridderkerk vindt u een aantal voorbeelden van onze tuinen in verschillende stijlen. U kunt tijdens het ontwerp en voor de aanleg van uw tuin gratis een bezoek brengen om u te laten inspireren en adviseren. 

Leveranciers op loopafstand 

Daarnaast kunt u vrijblijvend inspiratie opdoen bij onze vaste leveranciers, Citytree en Snoei Tuinmaterialen. Het is uniek dat u hen, net als ons hoveniersbedrijf, in Ridderkerk op loopafstand van elkaar vindt. Daar kiest u eventueel zelf de bomen en materialen voor uw tuin. 

Daardoor weet u welke kwaliteit wij bieden en is het eenvoudig om service te verlenen en garantie te geven. Niet voor niets bieden we, nadat we uw tuin hebben opgeleverd, een jaar garantie bij normaal onderhoud.

Gratis tips en advies over het onderhoud van uw tuin in Spijkenisse

Wanneer u uw tuin in Spijkenisse zelf gedeeltelijk of helemaal onderhoudt, kunt u op sommige momenten tegen vragen aanlopen. U wilt bijvoorbeeld weten hoe u uw tuin winterklaar maakt of hoe u de bestrating weer helemaal schoon krijgt. Elke zaterdag kunt u daarvoor gratis op afspraak terecht in onze showtuin, waar onze hoveniers u adviseren. Daarnaast geven ze u inspiratie en ideeën om in de tuin mee aan de slag te gaan. 

Bent u voornemens om uw tuin opnieuw in te richten? Dan is het nu de tijd om alvast met het voorbereidende werk te beginnen: een goed tuinontwerp. Wilt u weten hoe onze tuinontwerpen eruit zien?

Bekijk onze gerealiseerde ontwerpen

Tuinontwerp Rotterdam en Tuinaanleg Rotterdam

De juiste inrichting van uw tuin in Spijkenisse

Een goed ingerichte tuin is een buitenruimte die voor u, maar ook voor uw planten een fijne leefomgeving is. We laten het liefst de natuur toe in uw nieuwe tuin. Een duurzame en groene tuin is een van de beste middelen om u gezond en vitaal te houden. Daarom leggen we bij voorkeur een tuin aan waar planten, bomen, borders en gras in balans zijn met de bestrating. 

De kosten van tuinaanleg

De kosten van uw ideale tuin staan van tevoren niet vast. Voor tuinaanleg rekenen we bewust geen uurtarief, maar berekenen we een kostprijs per vierkante meter. Daardoor kunnen we voor iedereen een gewenste tuin aanleggen, een tuin die past bij de portomonnee van iedereen. Gemiddeld kost het aanleggen van een tuin tussen de € 100,00 en € 250,00 per vierkante meter.  

Wilt u weten wat uw tuin gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte op, zodat u weet wat u maximaal dient te betalen voor de aanleg van uw tuin in Spijkenisse. Want afspraak is afspraak.

Maak vrijblijvend een afspraak

Tuinaanleg Spijkenisse