Onze diensten

tuinontwerp

Wij zijn u graag van dienst, van tuinadvies tot tuinontwerp en van tuinaanleg tot tuinonderhoud! Neem ook eens een kijkje in onze showtuin.

Projecten

tuinaanlegGraag laten we u voorbeelden zien van prachtige tuinen die we hebben gerealiseerd. Wij ontzorgen onze klanten en dat waarderen ze!

Offerte aanvragen

offerte

Hovenier Rotterdam, dat is waar u naar op zoek bent! Wilt u uw tuin in Rotterdam opnieuw laten aanleggen en zoekt u daarvoor een professionele hovenier? Kok Hoveniers uit omgeving Rotterdam helpt u graag met uw droomtuin en is niet voor niets een toonaangevend hoveniersbedrijf, dat al vele jaren actief is in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen in regio Rotterdam. In de afgelopen jaren hebben wij al honderden tuinen aangelegd in de regio Rotterdam. Elke wens met betrekking tot uw tuin kunnen onze hoveniers moeiteloos uitvoeren ofwel verwerken in het tuinontwerp. Kok Hoveniers kan het allemaal verzorgen!

 

Kok Hoveniers staat voor:

- 25 jaar ervaring in ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen;

- Een klantenkring die zich uitstrekt over een groot deel van Nederland en buiten Nederland;

- De meest verrassende tuinontwerpen;

- De perfecte uitvoering van uw tuinaanleg;

- Vernieuwd ontwerp voor uw tuin vanuit meerdere invalshoeken.

 

  

 

Over Kok Hoveniers

Als u kiest voor Kok Hoveniers, als u vaste hovenier in de omgeving Rotterdam, dan kiest u bewust voor kwaliteit. Onze hoveniers hebben een bewezen portfolio als het aankomt op ontwerpen, aanleggen en onderhouden. U kiest niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor de unieke werkwijze en visie van Kok hoveniers. Als wij uw tuin in Rotterdam onder handen nemen, zult u merken wat dat betekent.  

 

Tuinaanleg in Rotterdam

Onze hoveniers bespreken allereerst met u uw wensen en ideeën voor het tuinontwerp van uw tuin. Zodra dit ontwerp door u is goedgekeurd, starten we met de tuinaanleg in Rotterdam. Uw ontworpen tuin wordt degelijk aangelegd met garantie op zowel de uitvoerde werkzaamheden als de gebruikte materialen. Op deze manier bent u verzekerd van een tuin die met kwaliteit, oog voor detail én goed materiaal aangelegd wordt! Onze vakbekwame hoveniers kunnen elke uitdaging aan. Dit door de ruim 25 jaar aan ervaring op het gebied van tuinaanleg in Rotterdam.

 

Tuinonderhoud in Rotterdam

Tuinonderhoud is cruciaal voor het behoud van uw droomtuin. Het is dan ook erg jammer wanneer uw tuin na verloop van tijd niet meer aan uw wensen voldoet. Daarom bieden wij als hovenier u de mogelijkheid het onderhoud van uw tuin in Rotterdam aan ons over te laten! Kok Hoveniers is in staat om uw tuin weer lucht en ruimte te geven.

 

Tuinontwerp in Rotterdam

Door onze jarenlange ervaring hebben we bij Kok Hoveniers honderden tuinen bekeken en gemaakt. We kunnen ons voorstellen dat het soms wat lastig voor te stellen is hoe uw tuin er echt uit komt te zien en wat er allemaal mogelijk is.  Het ontwerpen begint met een gesprek waarin wij graag uw wensen en ideeën met betrekking tot uw tuin horen. Tijdens de eerste werkzaamheden kunnen wij u direct een kostenraming en tijdsindicatie geven. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan, en weet u waar u aan toe bent. Voor ideeën en inspiratie met betrekking tot het ontwerp, kunt u ook eens een kijkje nemen in onze showtuin. Hier kunt u in een sfeervolle omgeving diverse stijlen tuinen, bestratingsmogelijkheden en beplantingsopties zien. Ook hebben wij een groot assortiment plantenbakken in onze showtuin opgenomen. U kunt geheel vrijblijvend de mogelijkheden bekijken, en misschien ontdekt u zo precies wat er in uw tuin nog ontbrak. Het is in ieder geval absoluut de moeite waard.

 

Tuinonderhoud in Rotterdam

Als u een mooi tuin hebt, wilt u dit ook graag zo houden toch? Juist, dat vinden wij ook. Daarom biedt Kok Hoveniers u de mogelijkheid het onderhoud van uw tuin aan ons over te laten! Onze hoveniers zijn in staat om uw tuin weer lucht en ruimte te geven. Immers, met de juiste hoeveelheid natuurlijke meststoffen en de juiste manier van snoeien gaat uw tuin veel langer mee. Uw gazon zal er optimaal bij liggen, dankzij de tuinmannen van Kok Hoveniers!

 

Contact opnemen met Kok Hoveniers

Wilt u meer informatie over de werkwijze bij een tuinaanleg? Of wenst u meer informatie over onze hovenier? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met het ontwerpen van uw vernieuwde tuin.

Tot ziens bij Kok hoveniers, dé hovenier voor Rotterdam

Heeft u behoefte aan meer informatie over Kok hoveniers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons contactformulier invullen of u belt naar 0180 – 43 40 28 of 06 – 53 26 33 87. Wilt u een offerte laten maken voor een tuinaanleg in Rotterdam? Ook dan kunt u ons contactformulier invullen.

Laatste projecten

30-08-17project6/img_0826_1505118635.jpg

Moderne bloementuin

30-08-17project5/img_0913_1505117794.jpg

Vijvertuin met prachtige bloemen en planten

30-08-17project4/img_0009_1505117698.jpg

Prachtige tuin met veel groen

30-08-17project3/img_0007_1505117608.jpg

Landelijke tuin met prachtig gazon

Maak kennis met ons team!

Hans Kok

Jeroen v 't H.

John

Hanno

Jeroen M.

Rens

Arjan

Erwin

Frank

Jan-Willem

Jeroen vd B.

Gratis tuinadvies

tuinadvies

Maak deze maand een afspraak voor gratis tuinadvies. Wij adviseren u over uw tuin, denken met u mee, en laten u prachtige beplantings- en inrichtingsmogelijkheden zien.

MAAK EEN AFSPRAAK

  • Ik ervaar de services van Kok Hoveniers van goed tot zeer goed. Wij zijn zeer tevreden, omdat het ontwerp uiteindelijk geheel aan mijn / onze ideeën voldoet. De prijs / kwaliteit is goed. Ik had zelf meer offertes laten maken, maar de doorslag gaf mij mijn gevoel.

    Roger Roodhorst, Hoogvliet
  • Kok Hoveniers heeft al onze verwachtingen overtroffen. Perfecte service en het werk werd succes en prima uitgevoerd. De reden dat wij voor Kok Hoveniers hebben gekozen is dat het bedrijf betrouwbaar is en dat het bedrijf ervaring heeft in dit vakgebied.

    AJ Faax, Dordrecht
  • Het werk van Kok Hoveniers is geweldig en de service van dit bedrijf is prima. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Het is zelfs mooier geworden dan we hoopten.

    Van Bodegraven, Pernis

Logo

Kok hoveniers
Lagendijk 293
2988 AA Ridderkerk
T. 0180 - 43 40 28
F. 0180 - 43 05 07
M. 06 - 53 26 33 87
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ga naar boven