Personeel

Kok Hoveniers is een toonaangevend hoveniersbedrijf in Ridderkerk, dat al vele jaren actief is in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Kok Hoveniers heeft honderden tuinen in Ridderkerk, Barendrecht en in de regio Rotterdam aangelegd. In de loop der jaren is het personeelsbestand en het materieel zodanig uitgebreid dat wij moeiteloos snel op elke vraag kunnen inspringen! Van een klein gazon tot een complete siertuin met terrassen, veranda of blokhut, wij kunnen het allemaal verzorgen!

Met ongeveer 8 medewerkers zijn wij dagelijk enthousiast bezig om prachtige tuinen te realiseren, bestaande tuinen te onderhouden en plannen te bedenken voor nieuwe tuinen. Voor elke vraag verzinnen wij graag een passende en creatieve oplossing. Om een goed beeld te krijgen komen wij graag vrijblijvend langs, ook bij u!

Tot ziens bij Kok hoveniers!

 


Partners

Wij werken samen met:

Maak kennis met ons team!

Hans Kok

Jeroen v 't H.

John

Hanno

Jeroen M.

Rens

Arjan

Erwin

Frank

Jan-Willem

Jeroen vd B.

Gratis tuinadvies

tuinadvies

Maak deze maand een afspraak voor gratis tuinadvies. Wij adviseren u over uw tuin, denken met u mee, en laten u prachtige beplantings- en inrichtingsmogelijkheden zien.

MAAK EEN AFSPRAAK

  • Ik ervaar de services van Kok Hoveniers van goed tot zeer goed. Wij zijn zeer tevreden, omdat het ontwerp uiteindelijk geheel aan mijn / onze idee├źn voldoet. De prijs / kwaliteit is goed. Ik had zelf meer offertes laten maken, maar de doorslag gaf mij mijn gevoel.

    Roger Roodhorst, Hoogvliet
  • Kok Hoveniers heeft al onze verwachtingen overtroffen. Perfecte service en het werk werd succes en prima uitgevoerd. De reden dat wij voor Kok Hoveniers hebben gekozen is dat het bedrijf betrouwbaar is en dat het bedrijf ervaring heeft in dit vakgebied.

    AJ Faax, Dordrecht
  • Het werk van Kok Hoveniers is geweldig en de service van dit bedrijf is prima. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Het is zelfs mooier geworden dan we hoopten.

    Van Bodegraven, Pernis

Logo

Kok hoveniers
Lagendijk 293
2988 AA Ridderkerk
T. 0180 - 43 40 28
F. 0180 - 43 05 07
M. 06 - 53 26 33 87
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ga naar boven