Haalt het meeste uit uw budget

Besteed de aanleg van uw tuin in Krimpen aan den IJssel uit aan de juiste hovenier

Wilt u een prachtige tuin laten aanleggen door een hovenier uit de buurt van Krimpen aan den IJssel? Kiest u voor ons, dan ontdekt u dat wij het meeste uit uw budget halen en een tuin  realiseren waar u de komende jaren van geniet.

Bekijk onze tuinen

Wij halen het meeste uit uw tuin in Krimpen aan den IJssel als u tuinaanleg aan ons uitbesteedt

Wij gaan namelijk voor een duurzame tuin, die mooi is en praktisch is ingericht. Maar dan wel zoals u het mooi vindt. 

Ziet u uw tuin als uitbreiding van uw woonkamer? Dat is de ontwikkeling die wij steeds meer zien bij onze klanten. Maar we zien ook dat we in Nederland steeds minder tijd en ruimte hebben om een tuin goed te onderhouden. Tijdens de aanleg van uw tuin houden we met beide ontwikkelingen rekening.

Dat betekent dat uw tuin uw leven moet verrijken, rust moet geven en energie moet opleveren. De tuin is een ruimte die zorgt voor ontspanning en omdat iedereen zich anders ontspant en een andere smaak heeft, is het belangrijk dat we scherp hebben hoe uw ideale tuin er volgens u uitziet. 

De indeling van uw tuin wordt bepaald in het tuinontwerp, helemaal afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren. Heeft u al een tuinontwerp? Dan gaan we, na uw akkoord op de offerte, snel aan de slag met de voorbereidingen. Heeft u nog geen tuinontwerp? Dan beginnen met een uitgebreide inventarisatie in onze showtuin of bij u thuis. Want we kunnen geen goede tuin aanleggen, zonder eerst uw ideale tuin op tekening te hebben. 

Eenvoudig of luxe? Waar uw wensen ook het best bij passen, we brengen uw tuindromen dichterbij. Past onze stijl bij uw wensen en eisen? Ontdek dan onze werkwijze of stel vrijblijvend een vraag over de mogelijkheden.

Stel hier uw vraag

Of lees verder en ontdek de voordelen van Kok Hoveniers, de hovenier uit de regio Krimpen aan den IJssel en Rotterdam, waardoor u weet waarom wij uw perfecte tuin zullen aanleggen.

Hovenier Krimpen aan den IJssel

Waarom laat u uw tuin door ons aanleggen? 

Moderne, groene showtuin

Wij realiseren tuinen voor onze klanten in Krimpen aan den IJssel die niet alleen vandaag mooi zijn, maar die ook in de toekomst hun waarde laten zien. Onze tuinen zijn modern. Dat betekent dat we kiezen voor groene en duurzame tuinen en dat combineren met de nieuwste technische ontwikkelingen. Daardoor weet u zeker dat uw tuin lang mooi blijft en voorbereid is op heftige weersomstandigheden. In onze showtuinen in Ridderkerk vindt u een aantal voorbeelden van onze tuinen in verschillende stijlen. U kunt tijdens het ontwerp en voor de aanleg van uw tuin gratis een bezoek brengen om u te laten inspireren en adviseren. 

Leveranciers op loopafstand 

Daarnaast kunt u vrijblijvend inspiratie opdoen bij onze vaste leveranciers, Citytree en Snoei Tuinmaterialen. Het is uniek dat u hen, net als ons hoveniersbedrijf, in Ridderkerk op loopafstand van elkaar vindt. Daar kiest u eventueel zelf de bomen en materialen voor uw tuin in Krimpen aan den IJssel. 

Daardoor weet u welke kwaliteit wij bieden en is het eenvoudig om service te verlenen en garantie te geven. Niet voor niets bieden we, nadat we uw tuin hebben opgeleverd, een jaar garantie bij normaal onderhoud.

Gratis tips en advies over het onderhoud van uw tuin

Wanneer u uw tuin zelf gedeeltelijk of helemaal onderhoudt, kunt u op sommige momenten tegen vragen aanlopen. U wilt bijvoorbeeld weten hoe u uw tuin winterklaar maakt of hoe u de bestrating weer helemaal schoon krijgt. Elke zaterdag kunt u daarvoor gratis op afspraak terecht in onze showtuin, waar onze hoveniers u adviseren. Daarnaast geven ze u inspiratie en ideeën om in de tuin mee aan de slag te gaan. 

Bent u voornemens om uw tuin opnieuw in te richten? Dan is het nu de tijd om alvast met het voorbereidende werk te beginnen: een goed tuinontwerp. Wilt u weten hoe onze tuinontwerpen eruit zien?

Bekijk onze gerealiseerde ontwerpen

Tuinontwerp Rotterdam en Tuinaanleg Rotterdam

Een goede inrichting van uw tuin in Krimpen aan den IJssel

Een goed ingerichte tuin heeft de uitstraling die u echt mooi vindt, maar is ook groen en duurzaam. Een tuin waarin een evenwicht bestaat tussen bestrating en beplanting is een tuin die u de meeste rust en ontspanning geeft. Zo gaan wij voor het beste en meest gezonde resultaat. Bij voorkeur leggen wij daarom uw tuin aan met zoveel mogelijk groen daarin.

Dit kost tuinaanleg ongeveer

Een exacte prijs van tuinaanleg valt online niet te zeggen. We vragen geen tarief per uur, maar rekenen aan de hand van uw wensen en eisen een kostprijs per meter uit. Dat betekent dat we voor iedereen een tuin aanleggen die past bij het beschikbare budget. Een indicatie kunnen we u wel geven: houd bij de aanleg van uw tuin rekening met een bedrag tussen de €100,00 en € 250,00 per vierkante meter.

Wilt u weten wat de aanleg van uw tuin precies gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte op, zodat u weet wat u maximaal dient te betalen voor de aanleg van uw tuin. Want afspraak is afspraak.

Maak vrijblijvend een afspraak

Tuinaanleg Rotterdam