Haalt het meeste uit uw budget

Besteed de aanleg van uw tuin in Krimpen aan den IJssel uit aan de juiste hovenier

Wilt u een prachtige tuin laten aanleggen door een hovenier uit de buurt van Krimpen aan den IJssel? Kiest u voor ons, dan ontdekt u dat wij het meeste uit uw budget halen en een tuin  realiseren waar u de komende jaren van geniet.

Bekijk onze tuinen

Op zoek naar een hoveniersbedrijf voor uw tuinaanleg in Krimpen aan den IJssel?

Kijk niet verder, u heeft uw hovenier gevonden. Door onze jarenlange ervaring weten we niet alleen geweldig mooie tuinen te realiseren, maar weten we ook hoe belangrijk het is dat het niet alleen een mooie tuin wordt, maar dat het uw tuin wordt. Samen met u kunnen we ervoor zorgen dat het een tuin wordt, waar u nog jarenlang van geniet. Of dit nu is met (klein)kinderen, met een hond, een gezellige BBQ, kortom: wij helpen uw tuinaanleg in Krimpen aan den IJssel. Een investering in uw eigen tuin kan nog steeds een slimme zet zijn. Ook ondanks dat alles duurder is geworden. Dit komt omdat het juist waarde verhogend kan werken voor uw huis. Zegt u nu zelf, huizen waarbij de tuin een pareltje in het oog is, zijn aantrekkelijker om te kopen. 

En toch is er nog een belangrijke reden waarom het een slimme investering is. Een mooie, goed aangelegde en onderhoudsarme tuin vergroot uw wooncomfort. Als de tuin een aanwinst is, in plaats van een zooitje waar continue onderhoud aan nodig is, gaat u er veel van kunnen genieten. Maar, om een tuin op een toekomstbestendige, die ook nog eens onderhoudsarm is, manier aan te leggen, vergt tijd, inspanning en kennis. 

Hier willen we u dan ook graag bij helpen. Bent u klaar om uw droomtuin te realiseren? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. We pakken graag uw tuinaanleg in Krimpen aan den IJssel op.

We hebben al meer dan 30 jaar ervaring aan tuinaanleg. Bent u benieuwd? Lees dan meer over Kok Hoveniers.

Leer ons kennen

Of lees verder en ontdek de voordelen van Kok Hoveniers, uit de regio Krimpen aan den IJssel en Rotterdam, waardoor u weet waarom wij uw perfecte tuin zullen aanleggen.

Hovenier Krimpen aan den IJssel

Waarom kiezen voor Kok Hoveniers?

Bent u aan het overwegen een tuin (op)nieuw aan te leggen? Twijfelt u of het beter is voor uw tuin om het onderhoud uit te besteden? Als u gratis advies wilt, of even wilt sparren nodigen we u van harte uit een afspraak te maken en vervolgens langs te komen bij onze locatie in Ridderkerk. Eventuele uitkomsten kunnen we in een opzetje zetten, mocht u dit willen.

Een groot voordeel wanneer u bij ons langskomt in Ridderkerk is dat onze leverancier van de materialen die wij gebruiken aan de overkant gevestigd is. Hierdoor kunt u de materialen bezichtigen en een overwogen keuze maken welke materialen u wel of niet wilt. Het is dus zeker de moeite waard om even langs te komen! Heeft u interesse om een afspraak te maken? Klik dan op onderstaande knop!

Tuinaanleg in Krimpen aan den IJssel

Het doel van Kok Hoveniers is om uw droomtuin te realiseren, naar uw wensen, smaak en budget. Het kan wel eens voelen als een uitdaging om uw ideale tuin te beschrijven. Er zijn zoveel opties, maar wat is er allemaal mogelijk in uw tuin… Om u hiermee te helpen verwijzen we u graag via onderstaande knop naar onze projecten pagina voor inspiratie. Wie weet ontdekt u uw droomtuin!

Bij Kok Hoveniers vinden we het belangrijk dat we betrouwbaar zijn, afspraak is afspraak. Als wij uw tuin aanleggen, houden we ons aan de afspraken, leveren we kwaliteit en denken we met u mee om de tuin toekomstbestendig aan te leggen. U krijgt dan ook een jaar garantie op alles wat wij aanleggen in uw tuin, zo voegen wij daad bij ons woord!

Bekijk onze gerealiseerde ontwerpen

Tuinontwerp Rotterdam en Tuinaanleg Rotterdam

Uw tuinaanleg in Krimpen aan den IJssel door een van onze hoveniers

Wanneer alles akkoord is, starten we zo snel mogelijk met uw tuinaanleg. Tijdens het aanleggen van uw tuin, zorgen wij voor de juiste materialen. Wij staan garant voor de kwaliteit van onze materialen. We verzekeren u dat u de tuin van uw dromen krijgt.

De onderhoudsfase van uw tuin

Om zo lang mogelijk te genieten van een mooie en gezonde tuin, is het belangrijk dat de tuin goed onderhouden wordt. Dit kan natuurlijk ook door een hovenier bij u thuis. Zo weet u zeker dat uw tuin kwalitatief onderhoud krijgt.

Dit kan op vaste basis, maandelijks, elk kwartaal, twee keer per jaar of op oproepbasis, er zijn genoeg opties. Denk bijvoorbeeld aan een voorjaarsbeurt, een zomersnoei of het winterklaar maken van uw tuin. 

Wilt u op korte termijn uw tuin opnieuw laten ontwerpen, aanleggen en/of onderhouden?

Neem dan contact op of vraag vandaag nog een offerte aan!

Maak vrijblijvend een afspraak

Tuinaanleg Rotterdam