Haal het meeste uit uw budget

De beste tuinrenovatie van uw tuin in Rotterdam

Tuinrenovatie van uw tuin in Rotterdam

Bent u uitgekeken op uw tuin in Rotterdam? Of bent u in een nieuw huis gaan wonen waar een compleet aangelegde tuin bij hoort, maar niet in uw smaak? Naast de aanleg van geheel nieuwe tuinen, zorgen wij ook voor renovatie van bestaande tuinen. Wij kunnen veel nieuwe, inspirerende ideeën aandragen, waardoor u meteen zin krijgt om uw tuin onder handen te nemen. Ook wanneer u nog wel tevreden bent over de inrichting van uw tuin, maar deze een grondige opknapbeurt kan gebruiken, kunt u contact met ons opnemen.

Gehele tuinrenovatie

Een manier om de tuin te renoveren, kan zijn om de gehele tuin om te gooien en er iets nieuws voor in de plaats te leggen. Dit kan fijn zijn, wanneer u bij uw huis een tuin heeft gekregen die niet aan uw wensen voldoet, of wanneer u iets geheel nieuws wilt. Wanneer u al een tuin heeft, kan het moeilijk zijn om door bestaande zaken heen te kijken en er iets moois of geheel anders in te zien. Juist in dat geval kan het goed zijn om een ontwerp te laten maken van een tuin die bij u past. U krijgt zo nieuwe inzichten en goede ideeën voor de juiste oplossing. Wij kunnen diverse mooie ontwerpen maken die aansluiten op uw wensen.

Gedeeltelijke tuinrenovatie

Iets wat veel mensen vergeten, is dat het veranderen van een gedeelte van de tuin al een heel groot effect kan hebben. Verander de coniferenhaag bijvoorbeeld eens door een schutting. Ook het aanleggen van een waterpartij en het veranderen van de stenen voor het terras kunnen al ontzettend veel verschil maken. Bent u uitgekeken op uw tuin, maar heeft u geen zin om uw hele tuin onder handen te laten nemen? Informeer dan eens vrijblijvend naar wat wij voor u kunnen betekenen. Door een gedeeltelijke aanpassing van uw tuin, kunnen wij uw tuin al helemaal omtoveren. Met onze jarenlange ervaring, kunnen wij veel voorbeelden en ideeën aandragen.

Opknapbeurt

Het kan zelfs zo zijn, dat een flinke opknapbeurt uw tuin er weer als nieuw uit laat zien. Wij kunnen uw tuin renoveren door hem grondig op te knappen. Planten en bomen kunnen we zo snoeien dat ze volgend jaar weer optimaal in bloei staan. Wanneer dit niet mogelijk is kunnen we enkele planten weghalen en er nieuwe neerzetten. Onkruid kunnen we weghalen en tegels kunnen we weer zo schoon maken, dat ze eruitzien alsof ze nieuw zijn gelegd. Een nieuw gazonnetje doet ook wonderen. Vindt u het moeilijk om uw tuin bij te houden en heeft u geen geld om dit te laten doen? Dan kunnen wij ook tips geven voor het onderhoudsvrij maken van uw tuin.

Nieuwsgierig?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden om uw bestaande tuin helemaal als nieuw te maken en aan uw wensen te laten voldo

Neem contact op

Tuinrenovatie Rotterdam