Onze diensten

tuinontwerp

Wij zijn u graag van dienst, van tuinadvies tot tuinontwerp en van tuinaanleg tot tuinonderhoud! Neem ook eens een kijkje in onze showtuin.

Projecten

tuinaanlegGraag laten we u voorbeelden zien van prachtige tuinen die we hebben gerealiseerd. Wij ontzorgen onze klanten en dat waarderen ze!

Offerte aanvragen

offerte

Bent u op zoek naar een professionele hovenier in Alblasserdam? Kok Hoveniers is dan het adres voor u die u graag helpt bij het tuinontwerp in Alblasserdam. Wij zijn een toonaangevend hoveniersbedrijf, dat al vele jaren actief is in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen in de regio van Alblasserdam. Ons vakkundig team heeft al honderden tuinen aangelegd in deze regio. Onze hoveniers zijn dan ook in staat moeiteloos in te springen op elke vraag met betrekking tot uw tuin. Van een klein gazon tot een complete siertuin met terrassen, een veranda en/of blokhut. Kok Hoveniers uit regio Albasserdam kan het allemaal voor u verzorgen en meenemen in het tuinontwerp!

Bij het tuinontwerp in Alblasserdam staat Kok Hoveniers voor:

 • 25 jaar ervaring in ontwerpen, aanleggen en onderhoud van tuinen;
 • Een klantenkring dat zich uitstrekt uit over een groot deel van Nederland en buiten Nederland;
 • De meest verrassende tuinontwerpen voor in Alblasserdam;
 • De perfecte uitvoering van uw tuinaanleg;
 • Vernieuwd ontwerp voor u tuin vanuit meerdere invalshoeken.

Wilt u meer weten over onze hovenier uit Alblasserdam? Of heeft u nog vragen over de mogelijkheden bij een tuinontwerp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit doet u door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar 0180 - 43 40 28 of naar 06 – 53 26 33 87. Ook kunt u op deze manier contact opnemen voor het aanvragen van een offerte voor een tuinontwerp in Alblasserdam.

Kok Hoveniers, uit regio Alblasserdam, is gevestigd aan de Lagendijk 293 in Ridderkerk.

Kok Hoveniers, uw hovenier uit regio Albasserdam

Een nieuwe of vernieuwde tuin begint bij Kok Hoveniers altijd met een tuinontwerp voor in Alblasserdam. Het tuinontwerp vergt dan ook de deskundigheid van de ontwerper van onze hoveniersbedrijf. Onze hoveniers vinden het zeer belangrijk dat uw wensen en ideeën omgezet worden in een goed tuinontwerp voor in Alblasserdam.

Voor het maken van een tuinontwerp gaan wij eerst met u in gesprek om zo achter uw wensen en ideeën te komen. Tijdens de eerste werkzaamheden kunnen wij u direct een kostenraming en tijdsindicatie geven. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan, en weet u waar u aan toe bent.

Showtuin van Kok Hoveniers uit regio Alblasserdam

Kok hoveniers heeft een prachtige showtuin waar u doorheen kunt wandelen. U vindt hier diverse soorten bestrating, plantenbakken, bomen en planten. U krijgt zo een beeld van hoe u uw tuin kunt laten aanleggen. Laat u in onze showtuin inspireren voor uw eigen tuinaanleg in Alblasserdam.

Wilt u meer informatie over de werkwijze bij een tuinontwerp? Of wenst u meer informatie over onze hovenier? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met het ontwerpen van uw vernieuwde tuin.

Graag tot snel in onze showtuin in regio Alblasserdam!

Laatste projecten

30-08-17project6/img_0826_1505118635.jpg

Moderne bloementuin

30-08-17project5/img_0913_1505117794.jpg

Vijvertuin met prachtige bloemen en planten

30-08-17project4/img_0009_1505117698.jpg

Prachtige tuin met veel groen

30-08-17project3/img_0007_1505117608.jpg

Landelijke tuin met prachtig gazon

Maak kennis met ons team!

Hans Kok

Jeroen v 't H.

John

Hanno

Jeroen M.

Rens

Arjan

Erwin

Frank

Jan-Willem

Jeroen vd B.

Gratis tuinadvies

tuinadvies

Maak deze maand een afspraak voor gratis tuinadvies. Wij adviseren u over uw tuin, denken met u mee, en laten u prachtige beplantings- en inrichtingsmogelijkheden zien.

MAAK EEN AFSPRAAK

 • Ik ervaar de services van Kok Hoveniers van goed tot zeer goed. Wij zijn zeer tevreden, omdat het ontwerp uiteindelijk geheel aan mijn / onze ideeën voldoet. De prijs / kwaliteit is goed. Ik had zelf meer offertes laten maken, maar de doorslag gaf mij mijn gevoel.

  Roger Roodhorst, Hoogvliet
 • Kok Hoveniers heeft al onze verwachtingen overtroffen. Perfecte service en het werk werd succes en prima uitgevoerd. De reden dat wij voor Kok Hoveniers hebben gekozen is dat het bedrijf betrouwbaar is en dat het bedrijf ervaring heeft in dit vakgebied.

  AJ Faax, Dordrecht
 • Het werk van Kok Hoveniers is geweldig en de service van dit bedrijf is prima. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Het is zelfs mooier geworden dan we hoopten.

  Van Bodegraven, Pernis

Logo

Kok hoveniers
Lagendijk 293
2988 AA Ridderkerk
T. 0180 - 43 40 28
F. 0180 - 43 05 07
M. 06 - 53 26 33 87
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ga naar boven