Haal het meeste uit uw budget

De beste beregening in uw tuin in Rotterdam

Tuinberegening kopen

Alle planten, bloemen en gras in uw tuin hebben voldoende water nodig. In de lente en de zomer is er echter al snel sprake van droogte. Zelfs als het dan een dag regent, is dit vaak niet voldoende. Het is dan heel belangrijk om eraan te denken alle planten voldoende water te geven. Een beregeningssysteem is hierbij uitermate handig. Vooral wanneer u het nog weleens vergeet om de planten water te geven, is een beregeningssysteem heel geschikt om al het groen in uw tuin van voldoende water te voorzien. Bent u een tijd niet thuis? Dan zorgt het beregeningssysteem ervoor dat uw tuin mooi groen blijft, zonder dat u hiervoor bekenden hoeft te vragen.

Beregening door Kok Hoveniers

Kok Hoveniers is gespecialiseerd in tuinaanleg en tuinonderhoud in Rotterdam. Ook op het gebied van tuinberegening hebben wij veel kennis. Wij kunnen ervoor zorgen dat u heel gemakkelijk uw tuin met voldoende water kunt onderhouden, ook wanneer u dit door middel van een timer automatisch wilt laten gebeuren. Wij helpen u graag met de aanleg van tuinberegening voor uw tuin. U kunt hierover ook gratis advies bij ons inwinnen.

Tuinberegening vervangen

Is uw tuinberegening aan vervanging toe? Ook dit kunnen wij voor u regelen. Wij zorgen dat het oude systeem eruit gehaald wordt en plaatsen en installeren het nieuwe systeem geheel naar uw wens. Een nieuw beregeningssysteem is vaak duurzamer en beter voor het milieu door het gebruik van nieuwe technieken. Het vervangen van de tuinberegening kan dus sowieso een aanrader zijn. Voor meer informatie kunt u bij ons terecht, bijvoorbeeld door te mailen naar info@kokhoveniers, of te bellen naar telefoonnummer 0180 – 43 40 28.

Tuinberegening met tuinaanleg

Gaat u in een nieuw huis wonen, en wilt u hiervoor graag de tuin laten aanleggen? Of wilt u een geheel nieuwe tuin? Het is dan goed om meteen na te denken over een bewateringssysteem voor uw bloemen en planten en het eventuele gras. Wij kunnen u verrassen met verschillende ontwerpen en hebben in 25 jaar tijd heel veel mensen blij kunnen maken met de realisatie van een prachtige tuin. Het beregeningssysteem kunnen wij hier meteen in meenemen. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden en welk systeem voor u het beste is, afhankelijk van uw wensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld het systeem erg milieuvriendelijk maken door gebruik van grondwater en te zorgen voor de juiste verdeling van het water.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u interesse in het aanleggen of vervangen van een beregeningssysteem, of het aanleggen van uw tuin, eventueel in combinatie met een beregeningssysteem? Neem dan contact met ons op. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@kokhoveniers.nl of te bellen naar 0180 – 43 40 28 of 06 – 53 26 33 87. Verder is het mogelijk om het contactformulier in te vullen of meteen vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Neem contact op

 

Tuinberegening Rotterdam