Haalt het meeste uit uw budget

Besteed de aanleg van uw tuin in Hendrik Ido Ambacht uit aan de juiste hovenier

Woont u in Hendrik Ido Ambacht en wilt u de aanleg van uw tuin uitbesteden aan het juiste hoveniersbedrijf en uw budget maximaal benutten? Ontdek dan hoe wij zorgen voor een tuin waar u echt blij van wordt.

Bekijk onze tuinen

Wij halen het maximale uit uw tuin in Hendrik Ido Ambacht als u tuinaanleg aan ons uitbesteedt

 Woont u in Hendrik Ido Ambacht en wilt u de aanleg van uw tuin uitbesteden aan het juiste hoveniersbedrijf en uw budget maximaal benutten? Ontdek dan hoe wij zorgen voor een tuin waar u echt blij van wordt. We gaan samen voor een tuin waar u jarenlang zonder zorgen van geniet, terwijl de tuin weinig extra kosten en niet te veel onderhoud nodig heeft. 

Heeft u al een tuinontwerp? Dan nemen we die samen met u onder de loep. We denken met u mee met het maken van de juiste keuzes en geven we u extra advies. Hebt u nog geen ontwerp laten maken, dan is dat de eerste stap die we gaan zetten.

Welke wensen heeft u en welke eisen stelt u aan ons als wij uw tuin aanleggen? 

Steeds vaker zien we onze tuin als uitbreiding van onze woonkamer. Dat betekent dat we uw tuin verbinden met uw woning en dat u uw tuin elk seizoen moet kunnen gebruiken. Tegelijk hebben we steeds minder tijd om onze tuin goed te onderhouden. Tuinen moeten een plaats van rust zijn, waar we kunnen werken, familie en vrienden uitnodigen of gewoon niets kunnen doen. Een tuin moet niet voor veel extra werk zorgen, werk dat fysiek zwaar kan zijn. Het is daarom van belang dat uw tuin rustig is ingedeeld en dat kleuren, vormen en materialen een eenheid vormen. Daarnaast moet uw tuin klaar zijn voor de toekomst. Via borders en uw bestrating moet regenwater eenvoudig weg kunnen vloeien en een terras, schuurtje of schutting moet duurzaam zijn en dus lang meegaan. 

Wilt u meer weten of hebt u een vraag? Stel vrijblijvend uw vraag, in het formulier waar u alleen uw naam en mailadres hoeft achter te laten. 

Stel hier uw vraag

Of lees verder over wat ons uniek maakt en bepaal of onze werkwijze in de regio Hendrik Ido Ambacht en Rotterdam aansluit op uw wensen.

Tuinaanleg Hendrik Ido Ambacht

Waarom laat u uw tuin door ons aanleggen? 

Moderne, groene showtuin

Wij realiseren tuinen voor onze klanten die niet alleen vandaag mooi zijn, maar die ook in de toekomst hun waarde laten zien. Onze tuinen zijn modern. Dat betekent dat we kiezen voor groene en duurzame tuinen en dat combineren met de nieuwste technische ontwikkelingen. Daardoor weet u zeker dat uw tuin in Hendrik Ido Ambacht lang mooi blijft en voorbereid is op heftige weersomstandigheden. In onze showtuinen in Ridderkerk vindt u een aantal voorbeelden van onze tuinen in verschillende stijlen. U kunt tijdens het ontwerp en voor de aanleg van uw tuin gratis een bezoek brengen om u te laten inspireren en adviseren. 

Leveranciers op loopafstand 

Daarnaast kunt u vrijblijvend inspiratie opdoen bij onze vaste leveranciers, Citytree en Snoei Tuinmaterialen. Het is uniek dat u hen, net als ons hoveniersbedrijf, in Ridderkerk op loopafstand van elkaar vindt. Daar kiest u eventueel zelf de bomen en materialen voor uw tuin. 

Daardoor weet u welke kwaliteit wij bieden en is het eenvoudig om service te verlenen en garantie te geven. Niet voor niets bieden we, nadat we uw tuin hebben opgeleverd, een jaar garantie bij normaal onderhoud.

Gratis tips en advies over het onderhoud van uw tuin in Hendrik Ido Ambacht

Wanneer u uw tuin zelf gedeeltelijk of helemaal onderhoudt, kunt u op sommige momenten tegen vragen aanlopen. U wilt bijvoorbeeld weten hoe u uw tuin winterklaar maakt of hoe u de bestrating weer helemaal schoon krijgt. Elke zaterdag kunt u daarvoor gratis op afspraak terecht in onze showtuin, waar onze hoveniers u adviseren. Daarnaast geven ze u inspiratie en ideeën om in de tuin mee aan de slag te gaan. 

Bent u voornemens om uw tuin opnieuw in te richten? Dan is het nu de tijd om alvast met het voorbereidende werk te beginnen: een goed tuinontwerp. Wilt u weten hoe onze tuinontwerpen eruit zien?

Bekijk onze gerealiseerde ontwerpen

Tuinontwerp Rotterdam en Tuinaanleg Rotterdam

De juiste inrichting van uw tuin in Hendrik Ido Ambacht

Een goed ingerichte tuin is een buitenruimte die voor u, maar ook voor uw planten een fijne leefomgeving is. We laten het liefst de natuur toe in uw nieuwe tuin. Een duurzame en groene tuin is een van de beste middelen om u gezond en vitaal te houden. Daarom leggen we bij voorkeur een tuin aan waar planten, bomen, borders en gras in balans zijn met de bestrating. 

De kosten van tuinaanleg

De kosten van uw ideale tuin in Hendrik Ido Ambacht staan van tevoren niet vast. Voor tuinaanleg rekenen we bewust geen uurtarief, maar berekenen we een kostprijs per vierkante meter. Daardoor kunnen we voor iedereen een gewenste tuin aanleggen, een tuin die past bij de portomonnee van iedereen. Gemiddeld kost het aanleggen van een tuin tussen de € 100,00 en € 250,00 per vierkante meter.  

Wilt u weten wat uw tuin gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte op, zodat u weet wat u maximaal dient te betalen voor de aanleg van uw tuin. Want afspraak is afspraak. 

Maak vrijblijvend een afspraak

Tuinaanleg Hendrik Ido Ambacht