Haal het meeste uit uw budget

Het mooiste terras in uw tuin in Rotterdam

Laat uw terras in Rotterdam door ons aanleggen

Het terras is een centrale plek in uw tuin; het punt van waaruit u de hele tuin overziet. Het is de plek waar u ’s morgens geniet van uw ontbijt bij de opkomende zon. Of even een kopje koffie drinkt. Het is meestal de plek waar de barbecue staat. Gezellig met z’n allen buiten eten geeft ons het gevoel van vrijheid. Aan eindeloze avonden. Het terras bepaalt voor een groot deel de sfeer van de tuin. Daarom kiest u het materiaal van het terras met de grootste zorg uit. Bij Kok Hoveniers kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan materialen voor het aanleggen van het terras. Er zijn tegels in allerlei soorten, maten en kleuren. Stenen en klinkers in een patroon gelegd vormen een mooie basis van uw terras. Hout past natuurlijk goed in elk ontwerp, bijvoorbeeld in de vorm van een vlonder. Door het gebruik van siergrind krijgt uw terras weer een heel andere uitstraling. Een speels effect in de tuin krijgt u door verschillende materialen met elkaar te combineren. Onze hoveniers kennen de mogelijkheden en geven u hier graag passend advies over. Om vervolgens het door u samengestelde en ontworpen terras met zorg en precisie voor u aan te leggen. Dat vereist vakmanschap. En daarvoor bent u bij Kok Hoveniers aan het juiste adres.

Terrassen onderhoud

Terrassen zijn aangelegd om lang mee te gaan. Toch kan ook een terras niet zonder onderhoud. Zo wordt hout grijs onder de invloed van de zon en het effect van het weer. Vlonders kunnen glad worden. En tussen tegels en klinkers groeit nu eenmaal onkruid. Voor het behoud van uw tuin en voor het behoud van comfort, is goed onderhoud van uw terras onmisbaar. Natuurlijk kunt u uw terras ook door Kok Hoveniers laten onderhouden. Wij vertellen u hier graag meer over en nemen uw wensen voor uw terras mee in ons ontwerp. Uw ontwerp.

Natuursteen terrassen

In de natuur komen verschillende steensoorten voor. Deze vallen allemaal onder de naam natuursteen. Elke natuursteen heeft zijn eigen structuur en kleur. Elke natuursteen heeft zijn eigen bijzondere kenmerken, eigenschappen en werking. Dit maakt elke steen uniek. Dit maakt elk terras uniek. Het voordeel van natuursteen is, dat het geschikt is voor elke tuin. Of u nu kiest voor een moderne uitstraling, een robuuste stijl of een landelijke sfeer. Er is voor elke tuin wel een natuursteen die erbij past. Onze hoveniers kennen de materialen en de mogelijkheden. Zij adviseren u hier graag over.

Contact opnemen

Woont u in de regio Rotterdam? Wilt u graag uw terras laten ontwerpen, aanleggen of onderhouden? Wilt u meer weten over terrassen of steensoorten? U kunt ons natuurlijk bellen tel. 0180 43 40 28, mobiel 06 53 26 33 87 of een email sturen naar info@kokhoveniers.nl. Ons adres is: Lagendijk 293, 2988 AA Ridderkerk.

Kok Hoveniers, een betrouwbaar adres voor uw terras!

Neem contact op

 

Terras Rotterdam