Haal het meeste uit uw budget

Hoveniers voor uw tuin in Rotterdam

Pergola’s kopen

Tijdens warme zomerdagen is het heerlijk toeven in de tuin, op het dakterras of het balkon. Maar zijn de zonnestralen verzengend of komt een plotselinge zomerse bui met bakken uit de hemel, dan biedt een overkapping uitkomst. In de schaduw van een fraai gevormde pergola, gelegen op een tuinstoel met hapje, drankje en leesvoer binnen handbereik, bent u verzekerd van een vakantiegevoel in eigen huis. Kok Hoveniers heeft een keur aan pergola’s, van uiteenlopende materialen en in diverse prijsklassen. Wij bieden u van harte en geheel vrijblijvend deskundig advies bij uw zoektocht naar de geschikte pergola. Tevens kunnen wij de pergola plaatsen en indien gewenst van beplanting voorzien. Opdat u binnen de kortste keren uw eigen paradijselijke oord aan huis heeft.

Pergola’s advies

Een pergola aanschaffen is geen sinecure. Het gaat om meer dan het regelen van het overkappen van een pad, schutting of terras. Start met het bepalen van het te besteden bedrag. Op basis van de hoogte kunt u zich vervolgens verder oriënteren: de grootte van de pergola, het materiaal waarvan de pergola is gemaakt, de vorm, het raamwerk, de kleur, het al dan niet laten begroeien door klimplanten. Nogal wat facetten die het maken van de juiste keuze bemoeilijken. Met de jarenlang opgedane ervaring kan Kok Hoveniers u op deskundige wijze adviseren. Uw wensen en voorkeuren vormen daarbij het uitgangspunt.

Bekijk hier meer

Pergola’s soorten

Pergola’s zijn er in vele soorten en maten. Al is het budget een belangrijke factor, de soort pergola waarnaar u op zoek bent én uw smaak zullen uiteindelijk leidend zijn. Heeft de natuurlijke uitstraling uw voorkeur, dan herkent u de charme van de op een romantisch prieeltje gelijkende houten pergola. Houdt u van een strak vormgegeven overdekt terras, dan is de aluminium versie bij uitstek uw pergola. Wilt u uw woning uitbreiden met een veranda, dan is de kunststof pergola voor u beslist een optie. Welke voorkeur u ook heeft, bij Kok Hoveniers vindt u alle mogelijke uitvoeringen.

Pergola’s hout of geverfd

Een houten pergola geeft uw tuin, terras of balkon een specifiek karakter. De door de overkapping onderbroken ruimte komt ten goede aan de ruimtelijkheid en de robuuste uitstraling van de balken geeft uw omgeving een stoer en natuurlijk uiterlijk. De keuze om het hout onbewerkt te laten bevestigt uw liefde voor de natuur. De planten die de pergola zullen beklimmen, krijgen zo alle aandacht. Toch heeft de geverfde pergola evengoed haar charme. ’s Winters, wanneer de natuur zich heeft teruggetrokken, blijft ze een lust voor het oog. Een kleurige, aandacht opeisende verdeler van de ruimte. Kok Hoveniers voorziet in alle behoeften: naturel, geverfd, u kunt bij ons terecht.

Contactgegevens Kok Hoveniers

Wilt u geïnformeerd worden over onze uitgebreide pergola-collectie, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0180 – 43 40 28 of stuur een e-mailbericht aan info@kokhoveniers.nl. Informatie en contact Wilt u een offerte laten maken of extra informatie over Kok Hoveniers? Vul dan het contactformulier in of bel, 0180 – 43 40 28 of 06 – 53 26 33 87.

Pergola Rotterdam