Haal het meeste uit uw budget

Hoveniersbedrijf voor uw tuin in Rotterdam

Welkom op onze site. Kok Hoveniers staat garant voor meer dan 25 jaar ervaring, goede service en kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in het waarmaken van uw droomtuin. Wij ontwerpen tuinen, terrassen en opritten en leggen die vakkundig aan. Ook voor het onderhoud van uw tuin bent u bij ons aan het juiste adres. Dit doen wij niet alleen in de regio Rotterdam. Ook ver daarbuiten hebben wij al heel wat tuinen en terrassen ontworpen en aangelegd. Zelfs in Engeland heeft Kok Hoveniers een tuin ontworpen. De Engelsen staan erom bekend dat zij tuinieren tot een kunst weten te verheffen. Het was dan ook heel bijzonder om juist in Engeland een tuin te mogen ontwerpen en aanleggen. Uw tuin hoeft geen Engelse afmetingen te hebben. Ook uw tuin leggen wij met passie voor u aan.

Wie zijn wij?

Wij zijn een team dat bestaat uit enthousiaste hoveniers. We hebben allemaal een bloeiende passie voor groen. Die passie delen we graag met u. Onze uitgebreide kennis over bomen, bloemen, planten en struiken nemen wij mee in ons advies over uw tuinontwerp. Zo komt de tuin van uw dromen tot leven. Wij adviseren u ook over het goed onderhouden van uw tuin. We geven u bijvoorbeeld advies over het snoeien van bomen en struiken. Over het bemesten van uw tuin. Over het onderhoud van uw gazon. Zodat u nog langer van uw droomtuin kunt genieten. Daar kunt u op vertrouwen.

Wat kan Kok Hoveniers voor u betekenen?

Wij helpen u met het ontwerp van uw tuin, terras of oprit. Samen maken we een ontwerp dat aansluit bij uw wensen. Daarna gaan we aan de slag met het aanleggen van uw ontwerp. Ook voor het onderhoud steken we onze handen graag uit de mouwen. U bent bij Kok Hoveniers aan het juiste adres voor werkelijk alles in en om uw tuin: bestrating, buitenkeukens, damwanden, gemetselde muurtjes, hout, natuursteen, opritten, overkappingen, pergola’s, terrassen, tuinberegening, tuinhuisjes, vijvers en vlonders.

Hoveniersbedrijf Rotterdam

Advies

Komt u dan gerust eens langs op afspraak voor gratis en vrijblijvend advies voor uw tuin. Of voor een antwoord op uw vraag over planten of bloemen. Neemt u meteen een kijkje bij onze inspirerende buren. Wij halen onze materialen van hen, dus dan kan u meteen zien met wat voor kwaliteit wij werken. Onze projecten pagina brengt u vast op een idee voor uw eigen tuin. U vindt er mooi aangelegde bestrating, plantenbakken, verschillende soorten bomen, struiken en planten bij afgeronde projecten. U bent van harte welkom voor advies of voor een ontspannen wandeling op onze locatie. U vindt ons aan de Lagendijk 293 in Ridderkerk. Vlakbij Rotterdam.

Neem contact op