Haal het meeste uit uw budget

Het juiste hoveniersbedrijf voor uw tuin in Ridderkerk

Kok hoveniers is al 25 jaar hét hoveniersbedrijf in Ridderkerk en omstreken

Met onze ervaring en expertise kunt u alle werkzaamheden aan uw tuin volledig aan ons overlaten. Naast tuinontwerp en tuinaanleg kunt u ook op ons bouwen voor het volledige onderhoud van uw tuin. Onze enthousiaste medewerkers staan altijd garant voor een klantgerichte en professionele aanpak.

Neem contact op

Ontwerp uw droomtuin  met het hoveniersbedrijf uit Ridderkerk

U heeft ongetwijfeld een voorstelling van de inrichting van uw tuin en welke elementen u graag terugziet in het ontwerp. Als hoveniersbedrijf in Ridderkerk hebben wij ervaring in het realiseren van de meest uiteenlopen stijlen zoals een tuin met veel begroeiing, water, een houten terras of een typisch Engelse tuin. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in mediterrane en speciale bomen- en plantensoorten voor een unieke uitstraling van uw tuin.

Ons hoveniersbedrijf in Ridderkerk en de omgeving Rotterdam legt uw droomtuin volledig aan naar uw wensen en verzorgt tevens het volledige onderhoud van snoeien en maaien tot volledig winterklaar maken. Omdat wij beschikken over een uitgebreid machinepark en degelijk materieel zijn wij in staat om alle projecten, van groot tot klein, aan te pakken. Ons vakkundige team met enthousiaste medewerkers staat voor u klaar!

Contact 

Heeft u plannen om uw tuin een nieuw uiterlijk te geven of zoekt u een hoveniersbedrijf in Ridderkerk voor de aanleg van een tuin bij uw nieuwe huis? Neem dan contact op met Kok hoveniers voor een vrijblijvende afspraak voor deskundig tuinadvies. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel 0180 – 434028.

Hoveniersbedrijf Barendrecht