Haal het meeste uit uw budget

Het juiste hoveniersbedrijf voor uw tuin in Barendrecht

Zoekt u een goed hoveniersbedrijf uit de buurt van Barendrecht?

Barendrecht, een snel groeiende gemeente vlakbij Rotterdam. Een gemeente met historie, en met nieuwbouwwijken. Klassieke tuinen en nieuwbouwtuinen. Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf in Barendrecht dat uw tuin kan verzorgen? Kok hoveniers is al 25 jaar als hoveniersbedrijf werkzaam in Barendrecht en omstreken. Uiteraard zijn wij niet de enige hovenier in de omgeving Barendrecht, maar graag overtuigen wij u van onze kwaliteiten!

Neem contact op

Kok Hoveniers, uw hoveniersbedrijf uit regio Barendrecht

Een kwart eeuw ervaring op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en onderhoud zorgt dat wij veel ervaring en kennis hebben. Onze vakkundige medewerkers hebben oog voor detail. Van een eenvoudige moderne nieuwbouwtuin tot een klassieke boerderijtuin, u kunt vertrouwen op onze expertise. Professioneel advies, ontwerp en uitvoering, u kunt uw tuin met een gerust hart aan ons overlaten. Na de oplevering stopt het niet. Een tuin onderhouden is belangrijk en essentieel voor het behoud van kwaliteit. Als hoveniersbedrijf leveren wij dan ook onderhoud, van snoeien tot een winterbeurt, van grasmaaien tot het reinigen van bestrating, ook voor uw tuin in Barendrecht!

Wij werken met goed materieel en hebben in de loop der jaren een uitgebreid machinepark opgebouwd, zodat wij ook grotere projecten in Barendrecht moeiteloos kunnen aanpakken. Ons hoveniersbedrijf is ook gespecialiseerd in mediterrane en speciale bomen en planten, die u in het naastgelegen groen bedrijf Citytree uitgebreid kunt bezichtigen.

Bent u benieuwd wat Kok hoveniers voor u kan betekenen? Wij komen graag eens bij u langs in Barendrecht om uw tuin te bekijken en u te adviseren over de mogelijkheden. Neem contact op via ons contactformulier of bel 0180-434028.

Tot ziens bij Kok hoveniers, hét hoveniersbedrijf voor Barendrecht en omstreken!

Hoveniersbedrijf Barendrecht