Onze diensten

tuinontwerp

Wij zijn u graag van dienst, van tuinadvies tot tuinontwerp en van tuinaanleg tot tuinonderhoud! Neem ook eens een kijkje in onze showtuin.

Projecten

tuinaanlegGraag laten we u voorbeelden zien van prachtige tuinen die we hebben gerealiseerd. Wij ontzorgen onze klanten en dat waarderen ze!

Offerte aanvragen

offerte

Barendrecht, een snel groeiende gemeente vlakbij Rotterdam. Een gemeente met historie, en met nieuwbouwwijken. Klassieke tuinen en nieuwbouwtuinen. Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf in Barendrecht dat uw tuin kan verzorgen? Kok hoveniers is al 25 jaar als hoveniersbedrijf werkzaam in Barendrecht en omstreken. Uiteraard zijn wij niet de enige hovenier in de omgeving Barendrecht, maar graag overtuigen wij u van onze kwaliteiten!

Een kwart eeuw ervaring op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en onderhoud zorgt dat wij veel ervaring en kennis hebben. Onze vakkundige medewerkers hebben oog voor detail. Van een eenvoudige moderne nieuwbouwtuin tot een klassieke boerderijtuin, u kunt vertrouwen op onze expertise. Professioneel advies, ontwerp en uitvoering, u kunt uw tuin met een gerust hart aan ons overlaten. Na de oplevering stopt het niet. Een tuin onderhouden is belangrijk en essentieel voor het behoud van kwaliteit. Als hoveniersbedrijf leveren wij dan ook onderhoud, van snoeien tot een winterbeurt, van grasmaaien tot het reinigen van bestrating, ook voor uw tuin in Barendrecht!

Wij werken met goed materieel en hebben in de loop der jaren een uitgebreid machinepark opgebouwd, zodat wij ook grotere projecten in Barendrecht moeiteloos kunnen aanpakken. Ons hoveniersbedrijf is ook gespecialiseerd in mediterrane en speciale bomen en planten, die u in het naastgelegen groen bedrijf Citytree uitgebreid kunt bezichtigen.

Bent u benieuwd wat Kok hoveniers voor u kan betekenen? Wij komen graag eens bij u langs in Barendrecht om uw tuin te bekijken en u te adviseren over de mogelijkheden. Neem contact op via ons contactformulier of bel 0180-434028.

Tot ziens bij Kok hoveniers, hét hoveniersbedrijf voor Barendrecht en omstreken!

Foto's hoveniersbedrijf Barendrecht

Laatste projecten

30-08-17project6/img_0826_1505118635.jpg

Moderne bloementuin

30-08-17project5/img_0913_1505117794.jpg

Vijvertuin met prachtige bloemen en planten

30-08-17project4/img_0009_1505117698.jpg

Prachtige tuin met veel groen

30-08-17project3/img_0007_1505117608.jpg

Landelijke tuin met prachtig gazon

Maak kennis met ons team!

Hans Kok

Jeroen v 't H.

John

Hanno

Jeroen M.

Rens

Arjan

Erwin

Frank

Jan-Willem

Jeroen vd B.

Gratis tuinadvies

tuinadvies

Maak deze maand een afspraak voor gratis tuinadvies. Wij adviseren u over uw tuin, denken met u mee, en laten u prachtige beplantings- en inrichtingsmogelijkheden zien.

MAAK EEN AFSPRAAK

  • Ik ervaar de services van Kok Hoveniers van goed tot zeer goed. Wij zijn zeer tevreden, omdat het ontwerp uiteindelijk geheel aan mijn / onze ideeën voldoet. De prijs / kwaliteit is goed. Ik had zelf meer offertes laten maken, maar de doorslag gaf mij mijn gevoel.

    Roger Roodhorst, Hoogvliet
  • Kok Hoveniers heeft al onze verwachtingen overtroffen. Perfecte service en het werk werd succes en prima uitgevoerd. De reden dat wij voor Kok Hoveniers hebben gekozen is dat het bedrijf betrouwbaar is en dat het bedrijf ervaring heeft in dit vakgebied.

    AJ Faax, Dordrecht
  • Het werk van Kok Hoveniers is geweldig en de service van dit bedrijf is prima. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Het is zelfs mooier geworden dan we hoopten.

    Van Bodegraven, Pernis

Logo

Kok hoveniers
Lagendijk 293
2988 AA Ridderkerk
T. 0180 - 43 40 28
F. 0180 - 43 05 07
M. 06 - 53 26 33 87
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ga naar boven