Haal het meeste uit uw budget

Hoveniers voor uw tuin in Rotterdam

Al onze hoveniers zijn liefhebbers van groen. Het spreekt voor zich dat zij specialisten zijn in hun vakgebied: tuinen. Iedere dag werken zij aan het bedenken van nieuwe tuinen, het aanleggen van de mooiste ontwerpen en het onderhouden van bestaande tuinen. Op uw vraag bedenken zij een praktische, passende oplossing. Dat doen zij graag voor u. Bij ons op locatie in Ridderkerk, vlak bij Rotterdam. Bij u thuis om voor u een ontwerp op maat te maken. Of om suggesties voor het ontwerp met u door te nemen. Onze hoveniers zijn creatieve ontwerpers die van uw tuin graag iets bijzonders maken. Als onze hoveniers klaar zijn, is uw tuin ook echt helemaal af. Van het gras, de bomen en de struiken tot de borders en de schutting. Van de vijver tot het tuinhuisje en de verlichting. Als onze hoveniers klaar zijn, kan het genieten in uw tuin beginnen.

Ontdek hoe we dat doen

advies

Een tuin ontwerpen of aanleggen is natuurlijk ontzettend leuk. Maar het kan ook een klus zijn waar u tegenop ziet. Want waar begint u? Waar moet u allemaal aan denken? Waar moet u rekening mee houden? Onze hoveniers helpen u bij elke stap. Zij brengen uw wensen en hun advies samen in een ontwerp. Zo wordt de tuin die u met onze hoveniers ontwerpt, ook echt uw tuin die niemand anders heeft. Want door ons op maat gemaakt advies is niet een tuin hetzelfde.

Kleine tuin

Ook in een kleine tuin wilt u kunnen genieten van groen om u heen. Dat kan! Door de ruimte slim en zo optimaal mogelijk te benutten. Onze hoveniers zijn keien in het vinden van eindeloze mogelijkheden: of het gaat om een knusse stadstuin, verticaal tuinieren of om een tuin met kleinere terrassen in verschillende hoogtes. Onze hoveniers denken graag met u mee. Zij kennen geen problemen. Zij denken in uitdagingen en oplossingen. Voor elke tuin, hoe klein ook.

Grote tuin

U denkt misschien: hoe groter de tuin, des te gemakkelijker het is om die te ontwerpen. Wij hebben ruime ervaring met het sfeervol inrichten van grote buitenruimtes. Dat vereist vakkennis en daar beschikken onze hoveniers allemaal over. Vanzelfsprekend komen al uw wensen tot uiting in een persoonlijk voor u op maat gemaakt ontwerp.

Dakterras

Benut die extra ruimte en maak van uw dakterras een fijne plek om te genieten van de zon. Misschien is uw dakterras geschikt om er een verlengstuk van uw woonkamer of keuken van maken. Of heeft u liever een groene oase van rust? We komen bij u langs en bekijken samen hoe we uw wensen waar kunnen maken.

Contact opnemen

Wilt u een afspraak maken? Of meer informatie over tuinontwerp? Belt u gerust met tel. 0180 43 40 28, mobiel 06 53 26 33 87 of stuur een email naar info@kokhoveniers.nl. Ons adres is: Lagendijk 293, 2988 AA Ridderkerk. Dat ligt vlak bij Rotterdam.

Hoveniers Rotterdam