Haal het meeste uit uw budget

De juiste hovenier voor aanleg en onderhoud van uw tuin in Schiedam

Bent u op zoek naar een hovenier die uw tuin opnieuw ontwerpt en aanlegt of u het tuinonderhoud uit handen neemt? Ontdek dan waarom wij het juiste hoveniersbedrijf zijn om uw ideale tuin in Schiedam te realiseren of te onderhouden.

Bekijk onze tuinen

Wilt u meer weten over tuinaanleg of tuinonderhoud van uw tuin in Schiedam 

Ons hoveniersbedrijf uit de regio Schiedam heeft de juiste kennis en ervaring om u het juiste advies te geven. Wij weten wanneer een tuin praktisch is en hoe we uw wensen het beste realiseren. Samen ontwerpen en behouden we uw perfecte tuin: een tuin die praktisch en esthetisch is. Vandaag, maar ook nog over vijf jaar. 

Want het is een belangrijke vraag of u tevreden bent over uw tuin

Uit onderzoek van het CBS blijkt dat steeds meer mensen ontevreden zijn over hun eigen tuin. De tuin ziet er niet (meer) uit zoals ze willen. De voornaamste reden is de grootte van hun tuin: die is te klein. Maar ze vinden ook dat hun tuin onvoldoende is onderhouden. Dat zien ze nu terug. 

Daarnaast valt ons op dat steeds minder mensen kiezen voor een groene tuin. Veel mensen vervangen beplanting vervangen voor bestrating, omdat een tuin met veel bestrating eenvoudiger te onderhouden is. Maar onderzoek bewijst continu dat tuinen die voor meer dan de helft uit beplanting bestaan, zorgen voor echt tuingeluk. 

Een onderhoudsarme droomtuin

Daarom leggen wij bij voorkeur een onderhoudsvriendelijk tuin aan met voldoende groen. Dat kan allebei met de juiste en praktische inrichting, door bijvoorbeeld te letten op de indeling van plantvakken of te kiezen voor een gazon of onderhoudsarme bomen. 

Welke wensen u ook hebt, we leggen de tuin aan die past bij uw budget. Zo kiest u voor een onderhoudsvriendelijke tuin waar u gelukkig van wordt. Wilt u helemaal ontzorgd worden, dan helpen onze hoveniers uit de buurt van Schiedam u graag met het onderhoud van uw (nieuwe) tuin.   

Hoe ziet uw ideale tuin er in Schiedam uit? Bekijk een aantal van onze gerealiseerde projecten en ontdek of uw droomtuin lijkt op een van onze aangelegde tuinen.

Klik dan hier

Hovenier Schiedam

De voordelen van ons hoveniersbedrijf

Waarom zou u kiezen voor Kok Hoveniers uit de buurt van Schiedam en Rotterdam? Omdat wij drie unieke kenmerken hebben: 

1. Een inspirerende showtuin 

We hebben een showtuin in Ridderkerk met een aantal tuinen in diverse tuinstijlen tijdens een rondleiding. We laten uiteenlopende materialen en producten zien, die we voor uw tuin kunnen gebruiken. Denk aan verschillende schuttingen, houten terrassen, bestratingen of een vijver. In onze showtuin laten we zien waarom we sommige keuzes maken, omdat een indeling die u in gedachten hebt of combinatie van materialen niet altijd praktisch is. 

Bekijk onze showroompagina om een indruk te krijgen. 

2. Gratis tuinadvies op zaterdag

Als u zelf uw tuin wilt onderhouden of graag in de tuin klust, kan het zijn dat u er niet helemaal uitkomt. Bijvoorbeeld als u niet weet hoe u uw bomen moet snoeien of uw vijver het beste schoonmaakt. Elke zaterdag kunt u op afspraak gratis advies van onze hoveniers ontvangen, of wij uw tuin hebben aangelegd of niet.

Maak vrijblijvend een afspraak om langs te komen. 

Maak een afspraak

3. Uitgebreid (mediterraan) beplantingsadvies

Ons hoveniersbedrijf werkt veel samen met Citytree en Snoei Tuinmaterialen. Zij hebben allebei een eigen showroom in Ridderkerk: Citytree naast ons en Snoei Tuinmaterialen tegenover ons. 

Bij Citytree kopen we onze (mediterrane) bomen in, bij hen doet u inspiratie op voor uw beplanting. Bij Snoei Tuinmaterialen halen we tuinmaterialen. In hun showroom vindt u de mooiste tuinafscheidingen, maar vindt u ook inspiratie voor uw vijver, veranda, terrasoverkapping of 

Zij leveren ons de juiste materialen voor uw tuin met een goede prijs-kwaliteitverhouding, terwijl u bespaart op bezorgkosten.

Hovenier Schiedam

Vƒan tuinontwerp, naar realisatie tot tuinonderhoud in Schiedam

We hebben al veel tuinen ontworpen, aangelegd en onderhouden in uw regio, maar hoe mogen we u helpen?

Met een nieuw tuinontwerp

Een nieuwe tuin begint met een goed tuinontwerp. We ontwerpen uw ideale tuin aan de hand van uw wensen en geven u meteen een indicatie van de kosten en benodigde tijd. Een tuinontwerp kost bij ons ongeveer €250. 

We komen graag bij u langs om uw huidige situatie in kaart te brengen en de mogelijkheden te ontdekken. 

Tuinontwerp Rotterdam

Door uw nieuwe tuin aan te leggen

We leggen aan de hand van het ontwerp uw tuin aan. U ziet onze focus op details en kwaliteit terug in het resultaat. Het aanleggen van uw tuin kost tussen de €100 en €250 per vierkante meter. We rekenen in plaats van een uurtarief. 

Door uw tuin te onderhoud

U kunt het onderhoud van uw tuin op vaste basis uitbesteden (wekelijks, maandelijks, per kwartaal of per half jaar) of op oproepbasis. Vooraf ontvangt u een offerte op maat, we factureren op basis van werkelijke kosten. Hierdoor bent u altijd voordeliger uit dan vooraf betalen. 

Wilt u weten wat u kwijt bent als u tuinonderhoud aan ons uitbesteedt? Vraag vandaag nog een gratis offerte aan. U zit nergens aan vast. 

Maak vrijblijvend een afspraak