Haal het meeste uit uw budget

De juiste hovenier voor aanleg en onderhoud van uw tuin in Gouda

Bent u op zoek naar een hovenier die uw tuin in Gouda opnieuw ontwerpt en aanlegt of u het tuinonderhoud uit handen neemt? Ontdek dan waarom wij het juiste hoveniersbedrijf zijn om uw ideale tuin te realiseren of te onderhouden. 

Bekijk onze tuinen

Wilt u meer weten over tuinaanleg of tuinonderhoud van uw tuin in Gouda

Ons hoveniersbedrijf uit de buurt van Dordrecht en Rotterdam heeft de juiste kennis en ervaring om u het juiste advies te geven. Wij weten wanneer een tuin praktisch is en hoe we uw wensen het beste realiseren. Samen ontwerpen en behouden we uw perfecte tuin: een tuin die praktisch en esthetisch is. Vandaag, maar ook nog over vijf jaar. 

Want het is een belangrijke vraag of u tevreden bent over uw tuin

Uit onderzoek van het CBS blijkt dat steeds meer mensen ontevreden zijn over hun eigen tuin. De tuin ziet er niet (meer) uit zoals ze willen. De voornaamste reden is de grootte van hun tuin: die is te klein. Maar ze vinden ook dat hun tuin onvoldoende is onderhouden. Dat zien ze nu terug. 

Daarnaast valt ons op dat steeds minder mensen kiezen voor een groene tuin. Veel mensen vervangen beplanting vervangen voor bestrating, omdat een tuin met veel bestrating eenvoudiger te onderhouden is. Maar onderzoek bewijst continu dat tuinen die voor meer dan de helft uit beplanting bestaan, zorgen voor echt tuingeluk. 

Een onderhoudsarme droomtuin in Gouda

Daarom leggen wij bij voorkeur een onderhoudsvriendelijk tuin aan met voldoende groen. Dat kan allebei met de juiste en praktische inrichting, door bijvoorbeeld te letten op de indeling van plantvakken of te kiezen voor een gazon of onderhoudsarme bomen. 

Welke wensen u ook hebt, we leggen de tuin aan die past bij uw budget. Zo kiest u voor een onderhoudsvriendelijke tuin waar u gelukkig van wordt. Wilt u helemaal ontzorgd worden, dan helpen onze hoveniers u graag met het onderhoud van uw (nieuwe) tuin.   

Hoe ziet uw ideale tuin er in Gouda uit? Bekijk een aantal van onze gerealiseerde projecten en ontdek of uw droomtuin lijkt op een van onze aangelegde tuinen.

Bekijk onze projecten

Hovenier Gouda

Dit maakt Kok Hoveniers uniek

Waarom zou u kiezen voor Kok Hoveniers uit de regio Gouda? Om drie goede redenen:

1. We hebben een inspirerende showtuin met verschillende tuinstijlen

Tijdens de ontwerpfase van uw tuin leiden we u graag rond in onze showtuin in Ridderkerk om u te inspireren. We hebben daar meerdere tuinen in verschillende tuinstijlen aangelegd. We laten zien wanneer een indeling praktisch is en leggen uit waarom we kiezen voor combinaties van bepaalde tuinmaterialen.

2. Op zaterdag geven we gratis tuinadvies 

Onderhoud u zelf uw tuin, maar komt u er niet altijd uit? Elke zaterdag bent u op afspraak welkom in onze showtuin. Onze hoveniers geven u graag gratis tuinadvies, bijvoorbeeld als u een vraag hebt  over het onderhoud van uw gazon of het snoeien van bomen en struiken. 

Maak vrijblijvend een afspraak om langs te komen. 

Maak hier een afspraak

3. Onze vaste leveranciers vindt u naast en tegenover ons

Wilt u de materialen van uw nieuwe tuin eerst zien? Onze vaste leveranciers Citytree en Snoei Tuinmaterialen vindt u naast en tegenover ons hoveniersbedrijf. Na een bezoek aan onze showtuin kunt u hun showroom bezoeken. Citytree levert onze (mediterrane) bomen. Bij Snoei Tuinmaterialen kopen we tuinafscheidingen in, maar ook het hout voor uw veranda, tegels en klinkers of de basis van uw vijver. 

Hovenier Gouda

Besteed het ontwerp, de realisatie en het onderhoud in Gouda uit

We hebben al veel tuinen in uw regio ontworpen, aangelegd of onderhouden, maar met welke dienst moggen wij u verder helpen? 

Kunnen wij u helpen met een nieuw tuinontwerp?

Tijdens de ontwerpfase zetten we uw wensen op papier en visualiseren we uw droomtuin. Daarnaast weet u welke financiële en investering nodig is voor de aanleg van uw nieuwe tuin en hoeveel tijd we nodig hebben. Een ontwerp kost bij ons gemiddeld €250. 

We komen graag bij u langs om uw huidige situatie in kaart te brengen en de mogelijkheden te ontdekken. 

Tuinontwerp Rotterdam

Mogen onze hoveniers uw tuin aanleggen?

We leggen uw tuin aan volgens uw tuinontwerp, met oog voor elk detail. Tijdens de aanleg ervaart u het kwaliteitsverschil tussen een goede hovenier en Kok Hoveniers.  

We rekenen bij tuinaanleg geen vast uurtarief, maar een prijs per vierkante meter tussen de €100 en €250. 

Wilt u dat wij uw tuin onderhouden?

Tuinonderhoud kan op basis van vaste momenten (elke week, maand, kwartaal of half jaar) of op verzoek. Hoe gaat dat in zijn werk? U ontvangt van ons een offerte. Na uw akkoord voeren we het onderhoud uit. Op basis van nacalculatie ontvangt u een factuur, die bijna altijd voordeliger is dan voorcalculatie. 

Wilt u weten wat u kwijt bent als u tuinonderhoud aan ons uitbesteed? Vraag vandaag nog een gratis offerte aan, zonder dat u ergens aan vast zit. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan