Tuininspiratie

Moderne voortuin met oprit

Modern
Modern

Bij deze voortuin wilden we een mooie combinatie creëren van bestrating en groen. We hebben gekozen voor O.H. tegels die perfect passen bij de uitstraling van het huis en de omgeving. Het split hebben we gelegd in grindplaten voor extra stabiliteit. Zo blijft het split mooi op zijn plek liggen en zal het niet gaan verschuiven.

Deze tuin bestaat echter niet alleen uit bestrating. We hebben ook borders toegevoegd met vaste planten en fruitbomen. De planten zorgen voor kleur en sfeer in de tuin en de fruitbomen geven niet alleen een mooi gezicht, maar ook nog eens vers fruit.

We hebben veel aandacht besteed aan de indeling van de borders, zodat er een mooie balans is tussen de verschillende planten en bomen. Ook hebben we gezorgd voor een goede afwatering en voldoende ruimte voor de planten om te groeien en bloeien.

Al met al is deze voortuin een goed voorbeeld van wat er mogelijk is als je kiest voor een goede combinatie van bestrating en groen. Het resultaat is een tuin die niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook nog eens functioneel en duurzaam.