Tuininspiratie

3D visualisatie stadstuin

3D Visuals
3D Visuals

Stadstuin met een klassieke uitstraling gecombineerd met eigentijdse elementen. Het verhoogde terras bij het huis hebben we omringd met muren van kinderkoppen, wat zorgt voor een sfeervolle en traditionele uitstraling. Het terras biedt uitzicht op de rest van de tuin en is perfect om te ontspannen en te genieten van het buitenleven.

Het gazon, omringd door verhoogde borders van cortenstaal, is het middelpunt van de tuin. Het contrast tussen het strakke cortenstaal en het weelderige groen van het gazon zorgt voor een visuele aantrekkingskracht. De verhoogde borders bieden bovendien de mogelijkheid om verschillende soorten planten en bloemen te laten groeien, wat de tuin nog kleurrijker en gevarieerder maakt.

Achter in de tuin bevinden zich een opmaat gemaakte overkappingĀ  en carport. Deze bieden niet alleen bescherming tegen de elementen, maar zijn ook nog eens een goede aanvulling op de tuin. Het ontwerp van de overkapping en carport past perfect bij de rest van de tuin en zorgt voor een naadloze integratie van binnen en buiten.

Al met al is deze klassieke stadstuin met een eigentijdse tint een prachtig voorbeeld van wat er mogelijk is als je kiest voor een goed doordacht ontwerp en vakmanschap. Het resultaat is een tuin die niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook nog eens functioneel en duurzaam.

Stadstuin met een eigentijdse twist