Haal het meeste uit uw budget

Het juiste hoveniersbedrijf voor uw tuin in Zwijndrecht

Een goed hoveniersbedrijf uit de regio Zwijndrecht

Hoveniersbedrijf Zwijndrecht, dat zoekt u! U wilt een nieuwe tuin of misschien een grondige aanpak van uw huidige tuin in Zwijndrecht. Kok hoveniers is al vele jaren als hoveniersbedrijf werkzaam in regio Zwijndrecht, en heeft ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen in Zwijndrecht, zowel voor particulieren als bedrijven. Wij overtuigen u graag van onze kwaliteiten!

Neem contact op

Uw tuin in Zwijndrecht staat centraal

Van een eenvoudige moderne nieuwbouwtuin tot een klassieke boerderijtuin, ons vakkundig personeel staat voor u klaar. Als hoveniersbedrijf adviseren wij u, maken een passend ontwerp voor uw tuin en zorgen voor de complete realisatie van dit ontwerp. Na de oplevering houdt het niet op. Een tuin onderhouden is belangrijk, en wordt vaak onderschat. Ons hoveniersbedrijf levert onderhoud, van snoeien tot het winterklaar maken van uw tuin, van grasmaaien tot het reinigen van bestrating.

Wij werken met goed materieel en hebben in de loop der jaren een uitgebreid machinepark opgebouwd, zodat u ook grotere projecten in Zwijndrecht en Rotterdam aan ons kunt overlaten. Ons hoveniersbedrijf is ook gespecialiseerd in mediterrane en speciale bomen en planten, die u in het naastgelegen groen bedrijf Citytree uitgebreid kunt bezichtigen.

Bent u benieuwd wat Kok hoveniers voor u kan betekenen? Wij komen graag eens bij u langs in Zwijndrecht om uw tuin te bekijken en u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden. Neem contact op via ons contactformulier of bel 0180-434028.

Tot ziens bij Kok hoveniers, hét hoveniersbedrijf voor regio Zwijndrecht!

Hoveniersbedrijf Zwijndrecht