Haal het meeste uit uw budget

De juiste hovenier voor aanleg en onderhoud van uw tuin in Vlaardingen

Wilt u het onderhoud van uw tuin uitbesteden aan een goede hovenier uit de buurt van Vlaardingen? Of wilt u uw tuin (opnieuw) laten ontwerpen en aanleggen? Onze hoveniers helpen u graag. 

Bekijk onze tuinen

Wilt u meer weten over tuinaanleg of tuinonderhoud van uw tuin in Vlaardingen

Vanuit uw wensen realiseren en behouden wij uw gewenste tuin. Wij weten uit ervaring wanneer een tuin praktisch is én de juiste uitstraling heeft. Bij ons hoveniersbedrijf investeert u in een tuin waar u nu, maar ook over een paar jaar, nog steeds zeer tevreden over bent. 

Het is belangrijk dat uw tuin in Vlaardingen u geluk brengt

Uit onderzoek van het CBS blijkt dat steeds minder mensen blij zijn met hun woning en tuin. Veel mensen vinden hun tuin te klein, maar ze vinden ook dat hun tuin onvoldoende onderhouden wordt. 

Wij zien dat steeds meer mensen kiezen voor een grijze tuin met veel bestrating, in plaats van een groene tuin met veel beplanting. En dat terwijl bewezen is dat uw tuin voor tuingeluk zorgt als die voor meer dan de helft uit beplanting bestaat. Vaak is een groene tuin wel de wens, maar ontbreekt de tijd om veel groen te verzorgen.

Als u een van deze situaties herkent, realiseren wij graag met u een tuin waar u wel gelukkig mee bent. We kunnen uw tuin anders, mooier en slimmer indelen zodat die zelfs groter lijkt. 

Een ideale, onderhoudsvriendelijke tuin

Met de juiste inrichting krijgt u de tuin in Vlaardingen die u zoekt. We maken het onderhoud van die ideale tuin eenvoudiger. Dat doen we bijvoorbeeld door borders slim in te delen, diepte te creëren met behulp van bomen of een onderhoudsvriendelijke grasmat. Uiteindelijk ontwerpen we uw ideale tuin en leggen we die aan binnen uw budget.

Als u toch nog tijd te weinig hebt voor tuinonderhoud, schakelt u dan onze hulp in, dan helpen wij u met het behoud van uw tuin. Door ons heeft u geen omkijken naar uw tuin, want u hoeft er niet te werken in uw vrije tijd. In die tijd geniet u juist van de rust.

Hoe ziet uw ideale tuin er in Vlaardingen uit? Bekijk onze projecten en ontdek of uw droomtuin lijkt een van onze gerealiseerde tuinen. 

Bekijk onze projecten

Hovenier Vlaardingen

Dit maakt Kok Hoveniers uniek

Waarom zou u kiezen voor Kok Hoveniers uit de regio Vlaardingen en Rotterdam? Om drie goede redenen:

1. We hebben een inspirerende showtuin met verschillende tuinstijlen

Tijdens de ontwerpfase van uw tuin leiden we u graag rond in onze showtuin in Ridderkerk om u te inspireren. We hebben daar meerdere tuinen in verschillende tuinstijlen aangelegd. We laten zien wanneer een indeling praktisch is en leggen uit waarom we kiezen voor combinaties van bepaalde tuinmaterialen.

2. Op zaterdag geven we gratis tuinadvies 

Onderhoud u zelf uw tuin, maar komt u er niet altijd uit? Elke zaterdag bent u op afspraak welkom in onze showtuin. Onze hoveniers geven u graag gratis tuinadvies, bijvoorbeeld als u een vraag hebt  over het onderhoud van uw gazon of het snoeien van bomen en struiken. 

Maak vrijblijvend een afspraak om langs te komen. 

Maak hier een afspraak

3. Onze vaste leveranciers vindt u naast en tegenover ons

Wilt u de materialen van uw nieuwe tuin eerst zien? Onze vaste leveranciers Citytree en Snoei Tuinmaterialen vindt u naast en tegenover ons hoveniersbedrijf. Na een bezoek aan onze showtuin kunt u hun showroom bezoeken. Citytree levert onze (mediterrane) bomen. Bij Snoei Tuinmaterialen kopen we tuinafscheidingen in, maar ook het hout voor uw veranda, tegels en klinkers of de basis van uw vijver. 

Van tuinontwerp, naar realisatie tot tuinonderhoud in Vlaardingen

We hebben al veel tuinen ontworpen, aangelegd en onderhouden in uw regio, maar hoe mogen we u helpen?

Hovenier Vlaardingen

Met een nieuw tuinontwerp

Een nieuwe tuin begint met een goed tuinontwerp. We ontwerpen uw ideale tuin aan de hand van uw wensen en geven u meteen een indicatie van de kosten en benodigde tijd. Een tuinontwerp kost bij ons ongeveer €250. 

We komen graag bij u langs om uw huidige situatie in kaart te brengen en de mogelijkheden te ontdekken. 

Tuinontwerp Rotterdam

Door uw nieuwe tuin in Vlaardingen aan te leggen

We leggen aan de hand van het ontwerp uw tuin aan. U ziet onze focus op details en kwaliteit terug in het resultaat. Het aanleggen van uw tuin kost tussen de €100 en €250 per vierkante meter. We rekenen in plaats van een uurtarief. 

Door uw tuin te onderhouden

U kunt het onderhoud van uw tuin op vaste basis uitbesteden (wekelijks, maandelijks, per kwartaal of per half jaar) of op oproepbasis. Vooraf ontvangt u een offerte op maat, we factureren op basis van werkelijke kosten. Hierdoor bent u altijd voordeliger uit dan vooraf betalen. 

Wilt u weten wat u kwijt bent als u tuinonderhoud aan ons uitbesteedt? Vraag vandaag nog een gratis offerte aan. U zit nergens aan vast. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan