De hovenier die bij u en uw tuin in Krimpen aan den IJssel past

Bent u op zoek naar een hovenier die uw tuin opnieuw ontwerpt en aanlegt of u het tuinonderhoud uit handen neemt? Ontdek dan waarom wij het juiste hoveniersbedrijf zijn om uw ideale tuin realiseren of te onderhouden. 

Ons hoveniersbedrijf heeft de juiste kennis en ervaring om u het juiste advies te geven. Wij weten wanneer een tuin praktisch is en hoe we uw wensen het beste realiseren. Samen ontwerpen en behouden we uw perfecte tuin: een tuin die praktisch en esthetisch is. Vandaag, maar ook nog over vijf jaar. 

Want het is een belangrijke vraag of u tevreden bent over uw tuin

Uit onderzoek van het CBS blijkt dat steeds meer mensen ontevreden zijn over hun eigen tuin. De tuin ziet er niet (meer) uit zoals ze willen. De voornaamste reden is de grootte van hun tuin: die is te klein. Maar ze vinden ook dat hun tuin onvoldoende is onderhouden. Dat zien ze nu terug. 

Daarnaast valt ons op dat steeds minder mensen kiezen voor een groene tuin. Veel mensen vervangen beplanting vervangen voor bestrating, omdat een tuin met veel bestrating eenvoudiger te onderhouden is. Maar onderzoek bewijst continu dat tuinen die voor meer dan de helft uit beplanting bestaan, zorgen voor echt tuingeluk. 

Een onderhoudsarme droomtuin in Krimpen aan den IJssel

Daarom leggen wij bij voorkeur een onderhoudsvriendelijk tuin aan met voldoende groen. Dat kan allebei met de juiste en praktische inrichting, door bijvoorbeeld te letten op de indeling van plantvakken of te kiezen voor een gazon of onderhoudsarme bomen. 

Welke wensen u ook hebt, we leggen de tuin aan die past bij uw budget. Zo kiest u voor een onderhoudsvriendelijke tuin waar u gelukkig van wordt. Wilt u helemaal ontzorgd worden, dan helpen onze hoveniers u graag met het onderhoud van uw (nieuwe) tuin.   


Hoe ziet uw ideale tuin er in Krimpen aan den IJssel uit? Bekijk een aantal van onze gerealiseerde projecten en ontdek of uw droomtuin lijkt op een van onze aangelegde tuinen.

Knop: Bekijk onze projecten

Dit maakt Kok Hoveniers uniek 

Waarom zou u kiezen voor Kok Hoveniers uit de regio Krimpen aan den IJssel? Om drie goede redenen:

1. We hebben een inspirerende showtuin met verschillende tuinstijlen

Tijdens de ontwerpfase van uw tuin leiden we u graag rond in onze showtuin in Ridderkerk om u te inspireren. We hebben daar meerdere tuinen in verschillende tuinstijlen aangelegd. We laten zien wanneer een indeling praktisch is en leggen uit waarom we kiezen voor combinaties van bepaalde tuinmaterialen.

2. Op zaterdag geven we gratis tuinadvies 

Onderhoud u zelf uw tuin, maar komt u er niet altijd uit? Elke zaterdag bent u op afspraak welkom in onze showtuin. Onze hoveniers geven u graag gratis tuinadvies, bijvoorbeeld als u een vraag hebt  over het onderhoud van uw gazon of het snoeien van bomen en struiken. 

Maak vrijblijvend een afspraak om langs te komen. 

Knop: Maak een afspraak

3. Onze vaste leveranciers vindt u naast en tegenover ons

Wilt u de materialen van uw nieuwe tuin eerst zien? Onze vaste leveranciers Citytree en Snoei Tuinmaterialen vindt u naast en tegenover ons hoveniersbedrijf. Na een bezoek aan onze showtuin kunt u hun showroom bezoeken. Citytree levert onze (mediterrane) bomen. Bij Snoei Tuinmaterialen kopen we tuinafscheidingen in, maar ook het hout voor uw veranda, tegels en klinkers of de basis van uw vijver. 

Van tuinontwerp, naar realisatie tot tuinonderhoud in Krimpen aan den IJssel

We hebben al veel tuinen ontworpen, aangelegd en onderhouden in uw regio, maar hoe mogen we u helpen?

Met een nieuw tuinontwerp

Een nieuwe tuin begint met een goed tuinontwerp. We ontwerpen uw ideale tuin aan de hand van uw wensen en geven u meteen een indicatie van de kosten en benodigde tijd. Een tuinontwerp kost bij ons ongeveer €250. 

We komen graag bij u langs om uw huidige situatie in kaart te brengen en de mogelijkheden te ontdekken. 

Door uw nieuwe tuin aan te leggen

We leggen aan de hand van het ontwerp uw tuin aan. U ziet onze focus op details en kwaliteit terug in het resultaat. Het aanleggen van uw tuin kost tussen de €100 en €250 per vierkante meter. We rekenen in plaats van een uurtarief. 

Door uw tuin te onderhoud

U kunt het onderhoud van uw tuin op vaste basis uitbesteden (wekelijks, maandelijks, per kwartaal of per half jaar) of op oproepbasis. Vooraf ontvangt u een offerte op maat, we factureren op basis van werkelijke kosten. Hierdoor bent u altijd voordeliger uit dan vooraf betalen. 

Wilt u weten wat u kwijt bent als u tuinonderhoud aan ons uitbesteedt? Vraag vandaag nog een gratis offerte aan. U zit nergens aan vast.


Knop: Vraag een offerte aan


Knop: Vraag een offerte aan

Laatste projecten

30-08-17project6/img_0826_1505118635.jpg

Moderne bloementuin

30-08-17project5/img_0913_1505117794.jpg

Vijvertuin met prachtige bloemen en planten

30-08-17project4/img_0009_1505117698.jpg

Prachtige tuin met veel groen

30-08-17project3/img_0007_1505117608.jpg

Landelijke tuin met prachtig gazon

Maak kennis met ons team!

Hans Kok

Jeroen v 't H.

John

Hanno

Jeroen M.

Rens

Arjan

Erwin

Frank

Jan-Willem

Jeroen vd B.

Gratis tuinadvies

tuinadvies

Maak deze maand een afspraak voor gratis tuinadvies. Wij adviseren u over uw tuin, denken met u mee, en laten u prachtige beplantings- en inrichtingsmogelijkheden zien.

MAAK EEN AFSPRAAK

  • Ik ervaar de services van Kok Hoveniers van goed tot zeer goed. Wij zijn zeer tevreden, omdat het ontwerp uiteindelijk geheel aan mijn / onze ideeën voldoet. De prijs / kwaliteit is goed. Ik had zelf meer offertes laten maken, maar de doorslag gaf mij mijn gevoel.

    Roger Roodhorst, Hoogvliet
  • Kok Hoveniers heeft al onze verwachtingen overtroffen. Perfecte service en het werk werd succes en prima uitgevoerd. De reden dat wij voor Kok Hoveniers hebben gekozen is dat het bedrijf betrouwbaar is en dat het bedrijf ervaring heeft in dit vakgebied.

    AJ Faax, Dordrecht
  • Het werk van Kok Hoveniers is geweldig en de service van dit bedrijf is prima. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Het is zelfs mooier geworden dan we hoopten.

    Van Bodegraven, Pernis

Logo

Kok hoveniers
Lagendijk 293
2988 AA Ridderkerk
T. 0180 - 43 40 28
F. 0180 - 43 05 07
M. 06 - 53 26 33 87
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ga naar boven