De juiste hovenier voor uw tuin in Capelle aan den IJssel

Wilt u het onderhoud van uw tuin uitbesteden aan een goede hovenier uit de buurt van Capelle aan den IJssel? Of wilt u uw tuin (opnieuw) laten ontwerpen en aanleggen? Onze hoveniers helpen u graag. 

Vanuit uw wensen realiseren en behouden wij uw gewenste tuin. Wij weten uit ervaring wanneer een tuin praktisch is én de juiste uitstraling heeft. Bij ons hoveniersbedrijf investeert u in een tuin waar u nu, maar ook over een paar jaar, nog steeds zeer tevreden over bent. 

Het is belangrijk dat uw tuin in Capelle aan den IJssel u geluk brengt

Uit onderzoek van het CBS blijkt dat steeds minder mensen blij zijn met hun woning en tuin. Veel mensen vinden hun tuin te klein, maar ze vinden ook dat hun tuin onvoldoende onderhouden wordt. 

Wij zien dat steeds meer mensen kiezen voor een grijze tuin met veel bestrating, in plaats van een groene tuin met veel beplanting. En dat terwijl bewezen is dat uw tuin voor tuingeluk zorgt als die voor meer dan de helft uit beplanting bestaat. Vaak is een groene tuin wel de wens, maar ontbreekt de tijd om veel groen te verzorgen. 

Als u een van deze situaties herkent, realiseren wij graag met u een tuin waar u wel gelukkig mee bent. We kunnen uw tuin anders, mooier en slimmer indelen zodat die zelfs groter lijkt. 

Een ideale, onderhoudsvriendelijke tuin

Met de juiste inrichting krijgt u de tuin in Capelle aan den IJssel die u zoekt. We maken het onderhoud van die ideale tuin eenvoudiger. Dat doen we bijvoorbeeld door borders slim in te delen, diepte te creëren met behulp van bomen of een onderhoudsvriendelijke grasmat. Uiteindelijk ontwerpen we uw ideale tuin en leggen we die aan binnen uw budget.

Als u toch nog tijd te weinig hebt voor tuinonderhoud, schakelt u dan onze hulp in, dan helpen wij u met het behoud van uw tuin. Door ons heeft u geen omkijken naar uw tuin, want u hoeft er niet te werken in uw vrije tijd. In die tijd geniet u juist van de rust.

Hoe ziet uw ideale tuin er in Capelle aan den IJssel uit? Bekijk onze projecten en ontdek of uw droomtuin lijkt een van onze gerealiseerde tuinen. 

Knop: Bekijk onze projecten

Waarom zou u kiezen voor ons hoveniersbedrijf?

Waarom zou u kiezen voor Kok Hoveniers? Omdat wij ons onderscheiden op drie punten:

1. Inspiratie voor uw ontwerp in onze showtuin

In onze showtuin in Ridderkerk geven wij u inspiratie voor uw eigen tuinontwerp. In de aangelegde tuinen ziet u verschillende tuinstijlen terug.

We laten indelingen, mogelijkheden en materialen voor uw tuin zien. Dankzij de showtuin kunnen we dit goed aan u laten zien. Zo stemmen we uw ontwerp perfect op uw wensen af. We gaan voor mooiste tuin en zorgen ervoor dat de combinatie van materialen en de indeling ook praktisch op elkaar aansluiten. 

Bekijk onze showroompagina om een indruk te krijgen. 

2. Gratis tuinadvies in onze showtuin in de buurt van Capelle aan den IJssel

Wilt u uw tuin zelf onderhouden of rommelt u er graag in, maar zou u soms graag goed advies ontvangen? Als u vragen hebt over uw tuin, kunt u elke zaterdag gratis een afspraak maken voor advies in onze showtuin. Denk aan vragen over het schoonmaken van uw terras of over het groen houden van uw gazon. 

Maak vrijblijvend een afspraak om langs te komen. 

Knop: Maak een afspraak

3. U kunt onze leveranciers in Ridderkerk bezoeken

Wilt u de materialen van uw nieuwe tuin eerst zien? Onze leveranciers zijn Citytree en Snoei Tuinmaterialen. Zij hebben net als wij een showroom in Ridderkerk, beide op loopafstand van ons hoveniersbedrijf. Bij Citytree krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden van (mediterrane) bomen. Snoei Tuinmaterialen levert onze tuinafscheidingen, het hout voor een veranda, klinkers en tegels en vijvers.

Besteed het ontwerp, de realisatie en het onderhoud in Capelle aan den IJssel uit

We hebben al veel tuinen in uw regio ontworpen, aangelegd of onderhouden, maar met welke dienst moggen wij u verder helpen? 

Kunnen wij u helpen met een nieuw tuinontwerp?

Tijdens de ontwerpfase zetten we uw wensen op papier en visualiseren we uw droomtuin. Daarnaast weet u welke financiële en investering nodig is voor de aanleg van uw nieuwe tuin en hoeveel tijd we nodig hebben. Een ontwerp kost bij ons gemiddeld €250. 

We komen graag bij u langs om uw huidige situatie in kaart te brengen en de mogelijkheden te ontdekken. 

Mogen onze hoveniers uw tuin aanleggen?

We leggen uw tuin aan volgens uw tuinontwerp, met oog voor elk detail. Tijdens de aanleg ervaart u het kwaliteitsverschil tussen een goede hovenier en Kok Hoveniers.  

We rekenen bij tuinaanleg geen vast uurtarief, maar een prijs per vierkante meter tussen de €100 en €250. 

Wilt u dat wij uw tuin in Capelle aan den IJssel onderhouden?

Tuinonderhoud kan op basis van vaste momenten (elke week, maand, kwartaal of half jaar) of op verzoek. Hoe gaat dat in zijn werk? U ontvangt van ons een offerte. Na uw akkoord voeren we het onderhoud uit. Op basis van nacalculatie ontvangt u een factuur, die bijna altijd voordeliger is dan voorcalculatie. 

Wilt u weten wat u kwijt bent als u tuinonderhoud aan onze hoveniers uit de buurt van Capelle aan den IJssel uitbesteed? Vraag vandaag nog een gratis offerte aan, zonder dat u ergens aan vast zit. 


Knop: Vraag een offerte aan

 

Laatste projecten

30-08-17project6/img_0826_1505118635.jpg

Moderne bloementuin

30-08-17project5/img_0913_1505117794.jpg

Vijvertuin met prachtige bloemen en planten

30-08-17project4/img_0009_1505117698.jpg

Prachtige tuin met veel groen

30-08-17project3/img_0007_1505117608.jpg

Landelijke tuin met prachtig gazon

Maak kennis met ons team!

Hans Kok

Jeroen v 't H.

John

Hanno

Jeroen M.

Rens

Arjan

Erwin

Frank

Jan-Willem

Jeroen vd B.

Gratis tuinadvies

tuinadvies

Maak deze maand een afspraak voor gratis tuinadvies. Wij adviseren u over uw tuin, denken met u mee, en laten u prachtige beplantings- en inrichtingsmogelijkheden zien.

MAAK EEN AFSPRAAK

  • Ik ervaar de services van Kok Hoveniers van goed tot zeer goed. Wij zijn zeer tevreden, omdat het ontwerp uiteindelijk geheel aan mijn / onze ideeën voldoet. De prijs / kwaliteit is goed. Ik had zelf meer offertes laten maken, maar de doorslag gaf mij mijn gevoel.

    Roger Roodhorst, Hoogvliet
  • Kok Hoveniers heeft al onze verwachtingen overtroffen. Perfecte service en het werk werd succes en prima uitgevoerd. De reden dat wij voor Kok Hoveniers hebben gekozen is dat het bedrijf betrouwbaar is en dat het bedrijf ervaring heeft in dit vakgebied.

    AJ Faax, Dordrecht
  • Het werk van Kok Hoveniers is geweldig en de service van dit bedrijf is prima. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Het is zelfs mooier geworden dan we hoopten.

    Van Bodegraven, Pernis

Logo

Kok hoveniers
Lagendijk 293
2988 AA Ridderkerk
T. 0180 - 43 40 28
F. 0180 - 43 05 07
M. 06 - 53 26 33 87
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ga naar boven