Haal het meeste uit uw budget

De juiste aanleg van uw (nieuwe) tuin in Alblasserdam

Op zoek naar een professional voor uw tuinaanleg in Alblasserdam? 

Wij worden graag uw hovenier. We zijn een zeer ervaren hoveniersbedrijf, met een ruim assortiment aan afgeronde klussen. Wij snappen dat tuinen een plek zijn voor rust, ontspanning en ontmoeting. We willen u dan ook helpen uw droomtuin te ontwerpen, aan te leggen en/of te onderhouden. We zijn gevestigd in Ridderkerk waardoor we dus snel uw tuinaanleg in Alblasserdam als dienst aan kunnen bieden. 

Misschien vraagt u zich af; is het wel slim om nu in mijn tuin te gaan investeren. Alles is duurder geworden, waardoor het misschien een minder goede investering kan lijken. Maar toch kan het ook een slimme investering zijn en dit om de volgende redenen; Een goed aangelegde, duurzame tuin kan de waarde van uw huis flink verhogen, mits deze goed onderhouden wordt. Een mooie tuin, naar uw wensen, vergroot daarbij uw wooncomfort. Het kan een plek zijn om uit te rusten, te ontspannen of lekker bezig te zijn. Wat uw doel met uw tuin ook is, het is uw stukje grond. Het vergroten van wooncomfort is misschien wel de beste reden om in uw tuin te investeren.

Het is wel belangrijk dat de tuin op een goede manier aangelegd wordt, zodat het later geen struikelblok wordt, waar u alleen maar tijd aan kwijt bent. Uw wensen, gecombineerd met onze ervaring en kennis, kunnen voor een prachtige, duurzame en onderhoudsarme tuin zorgen, waar u jarenlang plezier van heeft.

Klik op de onderstaande knop als u meer wilt weten over Kok hoveniers. Al meer dan 30 jaar werkzaam als hovenier!

Leer Kok Hoveniers kennen

Waarom het slim is om te kiezen voor Kok hoveniers voor uw tuinaanleg in Alblasserdam

Los van onze jarenlange ervaring en tal van tevreden klanten, prijzen we ons erom dat we maatwerk en kwaliteit leveren. We willen samen met u uw droomtuin realiseren, maar dan wel op zo’n manier dat u er jarenlang plezier van heeft. Niet alleen woorden, maar daden, daar houden wij van. Om aan te tonen dat wij achter onze kwaliteit staan, krijgt u een jaar garantie op alles wat wij aanleggen. 

Daarbij kunt u zien waar wij onze materialen vandaan halen. Als u bij ons langskomt bij onze locatie in Ridderkerk, kunt u bij onze leverancier de materialen bekijken. Onze leverancier zit recht tegenover ons. Hier bieden ze veel verschillende producten aan zoals o.a. tuinafscheidingen, bestrating, exclusief tuinhout, vijvers en veranda’s. 

Als u bij ons langskomt, kunnen we u voorzien van advies voor uw tuin, uitleg geven waarom de ene keuze beter is dan de andere en met u sparren over de mogelijkheden voor uw tuin. Eventueel is die informatie meteen bruikbaar, mocht u van onze diensten gebruik willen maken. Interesse om langs te komen en te kijken welke mogelijkheden er zijn? Maak gerust een afspraak!

Inspiratie nodig voor uw tuinaanleg in Alblasserdam?

Om inspiratie op te doen verwijzen we u graag door naar onze projecten pagina. Laat u inspireren door onze aangelegde tuinen, of combineer sommige aspecten met uw eigen droomtuin. Hoe uw droomtuin er ook uitziet, we helpen u graag om deze droom in een realiteit te veranderen. 

Wilt u liever dat onze hovenier bij u thuis langskomt om samen met u een maatwerk plan te maken? Geen probleem! Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden. 

Klik hier voor tuininspiratie

Tuinaanleg Alblasserdam

Uw droomtuin in 3 stappen

Stap 1: De ontwerpfase

We gaan samen op zoek naar uw ideale tuin. Dit kan door een bezoek aan uw tuin door onze hovenier, of als u langskomt bij ons in Ridderkerk. We komen dan tot duidelijke afspraken en kunnen een goede inschatting maken van de benodigde werkzaamheden, tijd en kosten.

Heeft u al een tuinontwerp? Dan nemen we die samen met u onder de loep. We denken met u mee met het maken van de juiste keuzes en geven we u extra advies. Hebt u nog geen ontwerp laten maken, dan is dat de eerste stap die we gaan zetten. Neem contact op en we bespreken graag de mogelijkheden met u!

Stap 2: Uw tuinaanleg in Alblasserdam door een van onze hoveniers

Wanneer alles akkoord is, starten we zo snel mogelijk met uw tuinaanleg. Tijdens het aanleggen van uw tuin, zorgen wij voor de juiste materialen. Wij staan garant voor de kwaliteit van onze materialen. We verzekeren u dat u de tuin van uw dromen krijgt.

Stap 3: De onderhoudsfase van uw tuin

Om zo lang mogelijk te genieten van een mooie en gezonde tuin, is het belangrijk dat de tuin goed onderhouden wordt. Dit kan natuurlijk ook door een hovenier bij u thuis. Zo weet u zeker dat uw tuin kwalitatief onderhoud krijgt.

Dit kan op vaste basis, maandelijks, elk kwartaal, twee keer per jaar of op oproepbasis, er zijn genoeg opties. Denk bijvoorbeeld aan een voorjaarsbeurt, een zomersnoei of het winterklaar maken van uw tuin. 

Wilt u op korte termijn uw tuin opnieuw laten ontwerpen, aanleggen en/of onderhouden?

Neem dan contact op of vraag vandaag nog een offerte aan!