Afgelopen tijd zijn wij bezig geweest met een grote tuin in Ridderkerk. We hebben onder andere terrassen aangelegd, waarbij gebruik gemaakt is van keramiek tegels met een voeg er tussen. Om er een iets minder strak geheel van te maken en het terras meer bij het huis te betrekken is er een rollaag van klinkers omheen gelegd. Verder is er beplanting gebruikt die goed aansluit bij het terras en hebben we een aantal mooie exclusieve bomen geplant. Ook zijn de borders onderhoudsvriendelijk aangelegd, met behulp van bodembedekkende beplanting. Achter in de tuin is alvast de fundatie gemaakt voor een toekomstig tuinhuis wat naast de al reeds geplaatste jacuzzi zal komen te staan. We hebben ook een grasveld aangelegd met een cortenstalen borderrand eromheen. Dit cortenstaal is ook weer terug te vinden in de tuinverlichting. We zijn trots op deze schitterende tuin waar volop in genoten kan worden!

Gratis tuinadvies

tuinadvies

Maak deze maand een afspraak voor gratis tuinadvies. Wij adviseren u over uw tuin, denken met u mee, en laten u prachtige beplantings- en inrichtingsmogelijkheden zien.

MAAK EEN AFSPRAAK

  • Ik ervaar de services van Kok Hoveniers van goed tot zeer goed. Wij zijn zeer tevreden, omdat het ontwerp uiteindelijk geheel aan mijn / onze idee├źn voldoet. De prijs / kwaliteit is goed. Ik had zelf meer offertes laten maken, maar de doorslag gaf mij mijn gevoel.

    Roger Roodhorst, Hoogvliet
  • Kok Hoveniers heeft al onze verwachtingen overtroffen. Perfecte service en het werk werd succes en prima uitgevoerd. De reden dat wij voor Kok Hoveniers hebben gekozen is dat het bedrijf betrouwbaar is en dat het bedrijf ervaring heeft in dit vakgebied.

    AJ Faax, Dordrecht
  • Het werk van Kok Hoveniers is geweldig en de service van dit bedrijf is prima. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Het is zelfs mooier geworden dan we hoopten.

    Van Bodegraven, Pernis

Logo

Kok hoveniers
Lagendijk 293
2988 AA Ridderkerk
T. 0180 - 43 40 28
F. 0180 - 43 05 07
M. 06 - 53 26 33 87
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ga naar boven