Soms is het een uitdaging om een achtertuin goed te kunnen bereiken. Zo ook bij deze achtertuin in Barendrecht, die direct aan een sloot ligt. Met onze spullen door het huis was geen optie, waardoor we onze materialen door middel van bruggen over de sloot in de tuin hebben weten te krijgen.

In de tuin is gekozen voor een wildverband. Geen rechte lijnen deze keer, maar gewoon echt zoals dit legverband is genoemd, namelijk 'wild'. Een ideale tegel om van een achtertuin een speelse, maar vooral natuurlijke tuin te maken. In het ontwerp voor de tuin is ook plaats gemaakt voor een vijver. Dit was een kant en klare bak die we ingegraven hebben en rondom aangeplant met laagblijvende beplanting. Voor de beplanting in de tuin hebben we een computergestuurde druppelslang aangelegd die zo kan zorgen voor regelmatige bewatering.

De tuin heeft twee hoogtes. Op het bovenste gedeelte ligt het hoofdterras en de vijver. Dan is er achterin de tuin nog een lagergelegen gedeelte waar je heerlijk aan het water kunt zitten. Gezien het hoogteverschil (bijna anderhalve meter) hebben we een hardhouten trap gemaakt, zoals ook te zien is op de foto's.

Gratis tuinadvies

tuinadvies

Maak deze maand een afspraak voor gratis tuinadvies. Wij adviseren u over uw tuin, denken met u mee, en laten u prachtige beplantings- en inrichtingsmogelijkheden zien.

MAAK EEN AFSPRAAK

  • Ik ervaar de services van Kok Hoveniers van goed tot zeer goed. Wij zijn zeer tevreden, omdat het ontwerp uiteindelijk geheel aan mijn / onze idee├źn voldoet. De prijs / kwaliteit is goed. Ik had zelf meer offertes laten maken, maar de doorslag gaf mij mijn gevoel.

    Roger Roodhorst, Hoogvliet
  • Kok Hoveniers heeft al onze verwachtingen overtroffen. Perfecte service en het werk werd succes en prima uitgevoerd. De reden dat wij voor Kok Hoveniers hebben gekozen is dat het bedrijf betrouwbaar is en dat het bedrijf ervaring heeft in dit vakgebied.

    AJ Faax, Dordrecht
  • Het werk van Kok Hoveniers is geweldig en de service van dit bedrijf is prima. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Het is zelfs mooier geworden dan we hoopten.

    Van Bodegraven, Pernis

Logo

Kok hoveniers
Lagendijk 293
2988 AA Ridderkerk
T. 0180 - 43 40 28
F. 0180 - 43 05 07
M. 06 - 53 26 33 87
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ga naar boven