Haal het meeste uit uw budget

De juiste hovenier voor aanleg en onderhoud van uw tuin in Ridderkerk

Bent u op zoek naar een hovenier die uw tuin in Ridderkerk opnieuw ontwerpt en aanlegt of u het tuinonderhoud uit handen neemt? Ontdek dan waarom wij het juiste hoveniersbedrijf zijn om uw ideale tuin realiseren of te onderhouden. 

Bekijk onze tuinen

Wilt u meer weten over tuinaanleg of tuinonderhoud van uw tuin in Ridderkerk

Bent u op zoek naar een hovenier in Ridderkerk? Bij Kok hoveniers is uw tuin in professionele handen en kunt u terecht voor tuinontwerp, tuinaanleg en onderhoud. Met onze 25 jaar ervaring als hovenier in Ridderkerk, Rotterdam en omstreken hebben wij inmiddels al honderden tevreden klanten in de regio.

Over ons hoveniersbedrijf uit Ridderkerk

Kok hoveniers maakt van uw tuin uw eigen paradijsje op aarde. Wilt u een grote variëteit aan planten- en boomsoorten, een vijver met fontein of een authentiek houten terras? Dan is Kok hoveniers uw hovenier in Ridderkerk die de tuin van uw dromen ontwerpt, aanlegt en onderhoudt.

Kok hoveniers is niet zomaar een hovenier in Ridderkerk. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in mediterrane en andere bijzondere bomen en planten. Wilt u geen doorsnee tuin? Dan creëren wij een origineel tuinontwerp die past bij uw persoonlijke smaak. Loop de achterdeur uit en waan u meteen in het Italiaanse Toscane of het Spaanse Andalusië!

Met onze ervaring en vakkundige medewerkers weten wij u in elke situatie te bedienen. Wilt u een volledig nieuwe tuin laten inrichten bij uw nieuwe huis of denkt u aan een volledige make-over van uw huidige tuin? Kok hoveniers gaat vol enthousiasme voor u aan de slag om uw droomtuin te verwezenlijken!

Contact

Neem gerust contact met ons op voor een afspraak voor vrijblijvend advies over de inrichting van uw tuin. U kunt ons bellen op 0180 – 434028 of contact opnemen via het contactformulier.

Bekijk onze projecten

Hovenier Gouda

Tuinontwerp Rotterdam