Kok hoveniers heeft een prachtige showtuin waar u doorheen kunt wandelen. U vindt hier diverse soorten bestrating, plantenbakken, bomen en planten, zodat u zich een beeld kunt vormen van hoe u uw tuin graag wilt hebben! Hierboven alvast een voorproefje (scroll met uw muis door de showtuin heen of bekijk de showtuin fullscreen!).

Neem ook eens een kijkje bij bomen- en plantencentrum Citytree, gevestigd naast Kok Hoveniers. Hier vindt u exclusieve mediterrane bomen zoals olijfbomen, palmbomen, vijgenbomen, druiven en cipressen, maar ook mooie sierheesters en beplanting. Wij kunnen u uitgebreid adviseren betreffende mediterrane en exclusieven bomen en beplanting.

Gratis tuinadvies

tuinadvies

Maak deze maand een afspraak voor gratis tuinadvies. Wij adviseren u over uw tuin, denken met u mee, en laten u prachtige beplantings- en inrichtingsmogelijkheden zien.

MAAK EEN AFSPRAAK

  • Ik ervaar de services van Kok Hoveniers van goed tot zeer goed. Wij zijn zeer tevreden, omdat het ontwerp uiteindelijk geheel aan mijn / onze idee├źn voldoet. De prijs / kwaliteit is goed. Ik had zelf meer offertes laten maken, maar de doorslag gaf mij mijn gevoel.

    Roger Roodhorst, Hoogvliet
  • Kok Hoveniers heeft al onze verwachtingen overtroffen. Perfecte service en het werk werd succes en prima uitgevoerd. De reden dat wij voor Kok Hoveniers hebben gekozen is dat het bedrijf betrouwbaar is en dat het bedrijf ervaring heeft in dit vakgebied.

    AJ Faax, Dordrecht
  • Het werk van Kok Hoveniers is geweldig en de service van dit bedrijf is prima. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Het is zelfs mooier geworden dan we hoopten.

    Van Bodegraven, Pernis

Logo

Kok hoveniers
Lagendijk 293
2988 AA Ridderkerk
T. 0180 - 43 40 28
F. 0180 - 43 05 07
M. 06 - 53 26 33 87
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ga naar boven